Super obchod
tovar prisiel neposkodeny a v pozadovanej kvalite
Super obchod, objednavam pravidelne
- široká ponuka tovaru
- super ceny
- rýchle doručenie
- komunikácia
spokonosť
najlepšie ceny na trhu, rýchle dodanie
S nákupom som spokojná, objednávala som už viackrát problém bol iba raz zabudli dať jeden produkt ale po telefonáte bol doručený hneď na druhý deň takže vrelo odporúčam
- Tovar bol doručený rýchlo produkty nekvalitné zodpovedajú cene ...objednaná aviváž tesori vôbec nezodpovedá originál vôni nemá to spoločne nič z avivazov vonia po alkohole a veci po vyprati tiež, osviezovace z rovnakej značky tiež nemajú nič spoločné s osviezovacom tiež vonia len po alkohole a keď si kúpite osviežovač nemal by bit otvorení pumpicka by mala bit zvlášť osviežovač zapecateni bola v pečaťi diera bolo to riedené alkoholom parfum do prania to isté za vasu nekvalitnú drogériu som vyhodila 70€ veľmi ste ma sklamali neodporúčam vás obchod už nikdi nekúpim cez vašu stránku radšej pôjdem do obchodu ovoniam mám istotu čo kupujem....
Reakcia obchodu DrogeriaDomov.sk
našim hlavným cieľom je, aby zákazníci boli s tovarom spokojní. Preto, aby sme Vás uspokojili kvalitou aj cenou tovaru, hľadáme a dovážame iba originálne výrobky v rámci celej Európy. -
- Belmi tychle dodanie a vsetkk krasne zabalene a flase prelepene aby sa nic nevylialo
Rýchle dodanie
Maximálna spokojnosť!
Super ceny,široký výber produktov,rýchle dodanie
Super rýchle dodanie
Akurát slabo zabalený balík bol poškodený a saponat na riad vytečený v zásielke -
- príjemné jednanie
- včasné dodanie
- rýchle riešenie problémov
- cena, dodacia doba podla popisu
celko0va spokojnost
- Rýchlosť
Spokojna s výrobkami Tessori
- Rychost doadania,kvalita vrobkov a dobra cena.
ok
Rychle dodanie, odporucam tento obchod.