Rychle dodanie, dobra komunikacia obchodu.

Reakcia obchodu BLANCO

veľmi pekne ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a 100 % odporúčanie nášho obchodu. Sme radi, že ste boli spokojný s rýchlym doručením a s kvalitou našej komunikácie. Našim hlavným cieľom je poskytovať vynikajúci zákaznícky servis a rýchlu reakciu na potreby našich zákazníkov.

Ak by ste mali v budúcnosti akékoľvek otázky alebo potrebovali pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

• Rýchlosť doručenia
    • Komunikácia so zákazníkom

Reakcia obchodu BLANCO

ďakujeme za Vaše hodnotenie a 90 % odporúčanie nášho obchodu. Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia a s našou komunikáciou so zákazníkmi. Naším cieľom je neustále zlepšovať naše služby a poskytovať zákazníkom príjemný zážitok pri nákupoch.

Ak máte akékoľvek ďalšie pripomienky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý.

• Spokojnosť

Reakcia obchodu BLANCO

ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s našimi službami a tovarom. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a je to to, čo nás motivuje v našej práci.

Ak by ste v budúcnosti potrebovali akúkoľvek pomoc alebo poradenstvo, neváhajte sa na nás obrátiť. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

• Rýchla a profi komunikácia

Reakcia obchodu BLANCO

veľmi pekne ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za to, že odporúčate náš obchod. Sme radi, že ste boli spokojní s našou rýchlosťou a profesionalitou v komunikácii. Pre nás je dôležité, aby sme poskytovali prvotriedny servis a aby bola komunikácia s našimi zákazníkmi vždy na vysokej úrovni.

Ak by ste mali v budúcnosti akékoľvek otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. S radosťou Vám pomôžeme.

Tím drezy-blanco.sk

• Komunikácia na vysokej úrovni, rýchle dodanie. Potrebovala som nahradný diel do drezu, v predajniach v Po mi nevedeli pomôcť. Tu si zadáte údaje na ich webe a pošlú Vám link s nahradným dielom, ktorý potrebujete. Ďakujem veľmi pekne.

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Sme naozaj radi, že sme Vám mohli pomôcť s náhradným dielom do drezu a že ste boli spokojní s našou rýchlosťou dodania a úrovňou komunikácie. Tento typ spätnej väzby nám veľmi pomáha v našej snaha o neustále zlepšovanie služieb. Ak by ste v budúcnosti potrebovali ďalšiu pomoc alebo mali otázky, neváhajte sa na nás obrátiť.

Tím drezy-blanco.sk

• Skvela cena, vyborna komunikacia, rychle dodanie.

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za vynikajúcu recenziu a za odporúčanie nášho obchodu. Je pre nás veľkým potešením, že ste boli spokojní s cenou, komunikáciou a rýchlosťou dodania. Naším cieľom je neustále poskytovať kvalitné služby a zabezpečiť spokojnosť našich zákazníkov. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali pomoc v budúcnosti, neváhajte sa na nás obrátiť.

• Perfektné

Reakcia obchodu BLANCO

ďakujeme Vám za Vaše stručné, ale veľmi pozitívne hodnotenie. Sme nesmierne radi, že ste boli s našimi službami a produktmi úplne spokojní. Vaše slovo "perfektné" nás veľmi teší a je pre nás veľkou motiváciou.

Tešíme sa na Vaše ďalšie návštevy a sľubujeme, že budeme naďalej pracovať na tom, aby sme si udržali tento vysoký štandard.

Tím drezy-blanco.sk

Dobrý sortiment, rýchle dodanie. Doporučujem.

Reakcia obchodu BLANCO

veľmi si vážime Vašu pozitívnu recenziu a ďakujeme za odporúčanie nášho obchodu. Sme radi, že ste spokojní s rýchlosťou doručenia a s naším sortimentom. Naším cieľom je poskytovať široký výber kvalitných produktov a zabezpečiť ich rýchle dodanie, aby sme vyhoveli potrebám a očakávaniam našich zákazníkov.

Teší nás, že ste mali pozitívny zážitok z nakupovania u nás, a dúfame, že Vás aj naďalej budeme môcť potešiť našimi službami a produktami.

Tím drezy-blanco.sk

• Možnosť osobnej komunikácie mailom.

Super komunikácia a ochota riešiť problém s tovarom, ktorý som nemohol objednať ani v zahraničí. Našli poslali. Takto si predstavujem prístup k zakazníkovi.

Reakcia obchodu BLANCO

ďakujeme Vám za vysoké hodnotenie a za Vaše odporúčanie. Teší nás, že naša možnosť osobnej komunikácie emailom a ochota riešiť problémy splnili Vaše očakávania. Sme radi, že sme mohli nájsť a poslať Vám tovar, ktorý ste nemohli objednať ani v zahraničí. Pre nás je dôležitý individuálny prístup k každému zákazníkovi a snažíme sa poskytnúť najlepšie možné služby.

Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na ďalšiu možnosť spolupracovať s Vami.

Super rýchle dodanie

Reakcia obchodu BLANCO

veľmi si vážime Vaše 100% odporúčanie a sme nesmierne radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou našej dodávky. Naším záväzkom je zabezpečiť, aby každá objednávka bola spracovaná a doručená efektívne a bez zbytočných zdržaní.

Tešíme sa na možnosť slúžiť Vám aj v budúcnosti a dúfame, že naše služby budú naďalej vyhovovať Vašim potrebám.

• Komunikacia,ochota

Reakcia obchodu BLANCO

veľmi si ceníme Vaše 100% odporúčanie a pozitívnu spätnú väzbu ohľadom našej komunikácie a ochoty. Sme radi, že ste boli spokojní s úrovňou služieb, ktoré sme poskytli. Naším hlavným cieľom je byť vždy nápomocní a prístupní pre našich zákazníkov.

Dúfame, že aj v budúcnosti budete s našimi službami rovnako spokojní a tešíme sa na ďalšie príležitosti poskytnúť Vám vynikajúcu zákaznícku skúsenosť.

Tím drezy-blanco.sk

Po objednani mi kazdy tyzdrn spubuju ze tovar im dorazi ale uz treti krat nedorazil.... naozaj velmi zvlastne ze obchod netusi co objednava z nemecka, potom sa im nahodou stracaju dodacie listy takze ani netusia co im vlastne prislo v kamione a na otazku kedy bude tovar doruceny odpovedat nevedia. Nevedia ci im pridr o tyzden, o dva, o pol roka... podotykam ze na stranke nemaju uvedene, ze tovar nie je skladom!

Vážená pani Lucia,

ďakujeme, že ste si našli čas na zdieľanie Vašej spätnej väzby s nami. Ľutujeme akékoľvek nepríjemnosti, ktoré ste zažili v súvislosti s Vašou objednávkou a chceme Vás ubezpečiť, že berieme Vaše pripomienky veľmi vážne.

Chceli by sme zdôrazniť, že ste boli informovaná o nedostupnosti tovaru hneď v deň vytvorenia Vašej objednávky dňa 30.10.2023, pričom predpokladaná doba naskladnenia bola stanovená na 1-2 týždne. Bohužiaľ, v niektorých prípadoch môže dôjsť k nečakanému predĺženiu dodacej lehoty zo strany našich dodávateľov, čo je situácia mimo nášho priameho vplyvu.

Na našej internetovej stránke je pri danom produkte jasne uvedené, že nie je momentálne na sklade a sú tam zverejnené aj predpokladané termíny dodania.

Z dôvodu technických problémov na strane nášho dodávateľa nám boli dodacie listy doručené neskôr ako zvyčajne, čo spôsobilo ďaľšie zdržanie.

Tak ako sme Vás informovali v poslednej komunikácii dňa 14.11., Vaša objednávka bola naskladnená a dnes, 15.11. aj expedovaná na Vašu adresu.

Ospravedlňujeme sa za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré ste mohli v dôsledku tejto situácie zažiť. V našej spoločnosti sme odhodlaní neustále pracovať na zlepšovaní našich služieb a procesov, aby sme Vám mohli ponúknuť tie najlepšie možné zážitky pri nákupe.

V prípade, že máte akékoľvek ďalšie otázky, obavy, alebo potrebujete ďalšiu asistenciu, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spokojnosť je pre nás mimoriadne dôležitá a sme tu, aby sme Vám vždy poskytli potrebnú podporu.

Tím drezy-blanco.sk

Tovar prišiel kompletný do 3 dní.

Reakcia obchodu BLANCO

ďakujeme za Vaše 100% odporúčanie a za pozitívnu spätnú väzbu.
    Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia a že tovar prišiel kompletný a bez akýchkoľvek problémov. Našim hlavným cieľom je poskytovať rýchle a spoľahlivé služby, aby sme zabezpečili spokojnosť našich zákazníkov.

Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy a sme tu pre Vás, ak by ste potrebovali ďalšiu pomoc alebo informácie.

Tím drezy-blanco.sk

Výborná komunikácia s obchodom, odbornosť, starostlivosť pri doprave.

Reakcia obchodu BLANCO

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a odporúčanie! Sme nesmierne radi, že Vám tovar dorazil rýchlo a že ste spokojní s našou komunikáciou a odbornosťou.

Váš pozitívny názor nás veľmi teší a motivuje v našej práci.

Tešíme sa na ďalšie príležitosti, kedy Vám budeme môcť opäť ponúknuť naše produkty a služby.

Tím drezy-blanco.sk

Chcela som objednat chemiu na udrzbu drezov blanco - dlhodobo nemaju . Pytala som sa na odporucenie , cim mam drezy umyvat - mame ich 4 ks - ziadna odpoved . Poprosila som vymenit dosku na krajanie - odpoved - nahodte si novu objednavku - velke sklamaie

Reakcia obchodu BLANCO

Ďakujeme Vám za spätnú väzbu, ktorú si nesmierne vážime. Je nám skutočne ľúto, že Vaša skúsenosť s nákupom v našom e-shope nebola podľa Vašich predstáv. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a berieme Vaše pripomienky vážne.

Bohužiaľ, čistiaci prostriedok Blanco Daily Clean, ktorý ste si objednali je v súčasnosti nedostupný kvôli problémom na strane výrobcu priamo v Nemecku . Ak by ste boli ochotní zvážiť alternatívu, radi Vám poradíme.

Vzhľadom na nekompatibilitu dosky s Vaším drezom, bolo nutné vytvoriť novú objednávku s kompatibilným produktom. Naša súčasná systémová infraštruktúra nám, žiaľ, neumožňuje upraviť už existujúcu objednávku.

Je nám ľúto vzniknutej situácie a srdečne sa Vám ospravedlňujeme a veríme, že budúce interakcie s naším e-shopom budú pre Vás pozitívne.

Ďakujeme a prajeme pekný deň

Tím drezy-blanco.sk

Rychle dodanie, všetko v poriadku

Vážený zákazník,

ďakujeme za maximálne hodnotenie a pozitívnu recenziu nášho e-shopu. Sme veľmi radi, že Vás rýchla dodávka a bezproblémový priebeh nákupu uspokojili. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

• Rýchlosť dodania

Vážený zákazník,

veľmi nás teší Vaše plné hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že rýchlosť dodania Vás presvedčila o kvalite našich služieb. Tešíme sa na Vašu ďaľšiu návštevu.

Tím drezy-blanco.sk

• Rýchle a odborné poradenstvo s výberom vhodných náhradných dielov

Vážený pán Juraj,

ďakujeme Vám za vynikajúcu recenziu a za to, že odporúčate náš obchod. Teší nás, že ste spokojný s rýchlosťou a odbornosťou poradenstva pri výbere vhodných náhradných dielov. Vaša spokojnosť je pre nás cenná a motivuje nás v našej práci.

Kmunikacia ochotna mila

Vážená pani Lucia,

ďakujeme Vám za skvelú recenziu a odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že komunikácia a ochota našich zamestnancov splnili Vaše očakávania. Vaša spokojnosť je pre nás tou najlepšou odmenou.

• Poradenstvo
    • Ochota

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za vynikajúcu recenziu a za to, že odporúčate náš obchod. Sme nesmierne potešení, že ste spokojný s poradenstvom a ochotou našich zamestnancov. Vaša spokojnosť je pre nás najlepšou odmenou a motiváciou do budúcnosti.