V rychlom čase mi bola dodaná súčiastka na 20 rokov starý drez.
- Kvalitný výber a popis výrobkov
- Dorucenie do pár dní
- Jednoduché označenie a navŕtanie otvoru obchodníkom.
Spokojnosť s obchodom aj s komunikáciou o zaplatení, odoslaní a doručení.
Vážený zákazník,
ďakujeme vám za vašu skvelú recenziu a odporúčanie! Veľmi nás teší, že ste spokojný s naším výberom, službami aj komunikáciou. Naším cieľom je vždy poskytovať nielen kvalitné produkty, ale aj profesionálny servis, a sme radi, že to oceňujete.
Ak by ste v budúcnosti potrebovali ďalšie produkty alebo služby, neváhajte nás opäť kontaktovať. Prajeme vám veľa spokojnosti s vaším nákupom a ďakujeme, že ste si vybrali práve nás!
- Rýchle dodanie tovaru
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Teší nás, že ste ocenili rýchlosť dodania tovaru. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek otázky alebo potrebujete poradiť s výberom produktov, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás.
Rýchle vybavenie objednávky.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše výborné hodnotenie a milé slová. Sme radi, že ste ocenili rýchlosť vybavenia Vašej objednávky. Naším cieľom je vždy poskytnúť rýchle a kvalitné služby.
Ak by ste mali v budúcnosti akékoľvek otázky alebo potreby, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás.
Tím drezy-blanco.sk -
Kvalitný tovar za prijateľné ceny.
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Teší nás, že ste spokojný s kvalitou našich produktov a cenovou ponukou. Rýchle doručenie je pre nás prioritou, a sme radi, že ste to ocenili.
Ak budete v budúcnosti čokoľvek potrebovať, sme Vám k dispozícii.
rychlost
Vážený zákazník,
ďakujeme, že ste si našli čas na zdieľanie Vašej skúsenosti a za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste ocenili rýchlosť našich služieb, a teší nás, že ste s naším obchodom spokojný.
Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebovali poradiť s výberom produktov, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi Vám pomôžeme.
- Profesionalne poradenstvo
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu! Teší nás, že ste ocenili naše profesionálne poradenstvo. Naším cieľom je vždy poskytovať služby, na ktoré sa môžete spoľahnúť.
Ak by ste v budúcnosti potrebovali čokoľvek ďalšie, neváhajte sa na nás obrátiť. Radi pomôžeme!
- rýchlosť dodania
- kvalita
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou, cenou aj kvalitou našich produktov. Takéto hodnotenia nás motivujú neustále zlepšovať naše služby a procesy.
Ak máte ďalšie tipy či nápady, ako Vám môžeme poskytnúť ešte lepší zážitok z nákupu, neváhajte nám dať vedieť. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!
Tím drezy-blanco.sk -
- Možnosť priamej konzultácie v predajni
- perfektné poradenstvo
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili možnosť priamej konzultácie a naše poradenstvo. Naším cieľom je vždy pomôcť zákazníkom nájsť presne to, čo potrebujú.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu alebo objednávku. Ak by ste čokoľvek potrebovali, sme tu pre Vás.
- Komunikácia, rýchle dodanie
Žiadna
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Sme radi, že ste ocenili našu komunikáciu a rýchlosť dodania. Každá pozitívna spätná väzba je pre nás motiváciou zlepšovať sa ešte viac.
Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo potreby, s radosťou Vám pomôžeme.
Tím drezy-blanco.sk -
- Veľmi zodpovedný prístup k zákazníkom - po dotaze mi obratom poradili pri výbere tovaru. Objednávka bola vybavené expresne rýchlo.
- Žiadna nevýhoda.
Seriózny obchod. Odporúčam
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu skvelú recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Veľmi nás teší, že ste ocenili náš zodpovedný prístup a rýchlosť vybavenia Vašej objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
Sme radi, že ste s našimi službami spokojný, a veríme, že nás v budúcnosti opäť navštívite. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, sme tu pre Vás.
Tím drezy-blanco.sk -
Spoľahlivý e-shop,od vytvorenia objednávky po dodanie tovaru,možnosť osobného odberu v BA Panonska,komunikácia na úrovni, doporučujem nakupovať produkty Blanco práve tu.
Vážený zákazník,
veľmi si vážime Vašu spätnú väzbu a odporúčanie. Sme radi, že ste ocenili spoľahlivosť nášho e-shopu, možnosť osobného odberu aj úroveň našej komunikácie. Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá, a preto nás teší, že ste s nákupom produktov značky Blanco u nás spokojný.
Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás, a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!
Tím drezy-blanco.sk -
- Odborne mi poradili s výberom vhodného náhradného dielu. Všetko zafungovalo
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a skvelé hodnotenie! Veľmi si vážime, že ste sa podelili o Vašu skúsenosť a teší nás, že ste boli spokojný s naším odborným poradenstvom a rýchlym riešením.
Budeme radi, ak sa na nás v prípade potreby opäť obrátite. Sme tu, aby sme Vám pomohli s čímkoľvek, čo potrebujete.
Prajeme Vám krásny deň!
Internetový obchod je prehľadný
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a za pochvalu nášho internetového obchodu. Sme radi, že ste mali dobrú skúsenosť a že náš e-shop považujete za prehľadný. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a snažíme sa, aby bol každý nákup čo najjednoduchší a najpohodlnejší.
Veríme, že sa k nám opäť vrátite!
Tím drezy-blanco.sk -
Rýchle a spoľahlivé dodanie.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu skvelú recenziu a za to, že ste si vybrali náš obchod. Sme radi, že ste boli spokojná s rýchlosťou a spoľahlivosťou nášho doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a teší nás, že ste boli s nákupom spokojná.
Budeme sa tešiť na Vaše ďalšie objednávky!
- Super všetko bez problémov.Objednávka , dodanie , kvalita,
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu skvelú recenziu a za to, že ste si vybrali náš e-shop! Sme veľmi radi, že všetko prebehlo bez problémov, od objednávky až po dodanie a kvalitu produktov. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku!
- Dobrá cena
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za skvelú recenziu! Sme radi, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania aj cenou. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a vážime si, že ste si vybrali náš obchod.
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku!
Tím drezy-blanco.sk -
Veľmi ústretový s ochotný pomôcť. Skvelý prístup a slušná komunikácia. Za mňa 10/10 určite nakúpim aj v budúcnosti
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za úžasnú recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť! Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s naším prístupom a komunikáciou. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a sme radi, že ste mali pozitívnu skúsenosť s našimi službami.
Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup!
Tím drezy-blanco.sk -
Bolo to rýchlo dodané + výrez na batériu - super služba.
ĎakujemReakcia obchodu BLANCO
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za skvelé hodnotenie a pozitívne slová. Teší nás, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania aj s našou službou výrezu na batériu. Ak budete v budúcnosti potrebovať ďalšiu pomoc alebo máte nejaké otázky, sme Vám k dispozícii.
Prajeme Vám pekný deň a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!
Super prístup ochota pomôcť
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o Vašu skúsenosť. Sme radi, že ste boli spokojní s naším prístupom a ochotou pomôcť. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a veľmi nás teší, že sme splnili Vaše očakávania.
Tešíme sa na Vaše ďalšie objednávky a urobíme všetko preto, aby sme aj naďalej poskytovali kvalitné služby.
Tím drezy-blanco.sk