Cena tovaru vs kvalita, nič moc. Poviete si Slovenská firma, čakáte kvalitu, realita za tie peniaze lepšie kúpite u poliaka. Plánovali sme si zakúpiť kuchynskú linku, ale radšej po riešime u konkurencie. Ps boli sme dvakrát v predajni pani predavačka otras správanie, strata času a energie. Sme sklamaní.
Reakcia obchodu drevona.sk
ďakujeme, že ste sa s nami podelili o svoju skúsenosť. Každý podnet od zákazníka je pre nás dôležitý, pretože nám pomáha zlepšovať naše produkty a služby.
Mrzí nás, že pomer ceny a kvality našich výrobkov nesplnil Vaše očakávania. Počas prípravy návrhu, prototypu a pri sériovej výrobe kladieme na kvalitu veľký dôraz. Zároveň je cena z nášho pohľadu postavená konkurencieschopne a zodpovedá úžitku, ktorý nábytok prináša zákazníkovi.
Je nám ľúto, že ste sa v našej predajni stretli s neprofesionálnym správaním. Takéto správanie nie je v súlade s našimi štandardmi a je pre nás dôležité, aby sa každý zákazník cítil vítaný a obslúžený odborne, s rešpektom a úctou. Ak si spomínate, o ktorú predajňu išlo a dátum vašej návštevy, dajte nám, prosím, vedieť na [email protected]. Pomôže nám to identifikovať problém a prijať nápravné opatrenia.
DREVONA tím -
- snaha o riešenie reklamácie a poskytnutie zľavy
- 3 zo 4 objednávok mi prišli poškodené
- kvalita spracovania napriek chvále, slovenského výrobcu mizerná
- vysoké ceny vzhľadom sa svojpomocnú montáž, cenovo podobne vijde stolár
Bohužiaľ po týchto skúsenostiach už nepredpokladám nákup v Drevone.
Dobrý deň, Peter,
Mrzí nás, sa k vám dostali poškodené kusy nábytku. Po preskúmaní prípadu sme zistili, že výrobky prešli výstupnou kontrolou vo výrobe ako bezchybné a poškodenie vzniklo pravdepodobne pri doprave z nášho výrobného závodu. Ako kompenzáciu sme vám poskytli zľavu 10 % na tieto produkty.
Nábytok dodávame v demonte, avšak v rámci ponúkaných služieb poskytujeme aj montáž nábytku u zákazníka.
Veríme, že náš slovenský nábytok vám bude dlho slúžiť a budete s ním spokojný.
DREVONA tím -
S nákupom v tomto e-shope mám veľmi negatívnu skúsenosť. Predajca bol absolútne neochotný pomôcť s výberom produktu. Keď som potreboval poradiť, odpovede boli neúplné, povýšenecké a nepriateľské, akoby som svojou otázkou obťažoval. Namiesto profesionálneho prístupu som sa stretol s arogantným správaním, ktoré vyvolalo pocit, že si zákazníka vôbec nevážia.
Pôsobilo to, akoby predajca pohŕdal akýmkoľvek záujmom zákazníka, čo je pre e-shop, kde je komunikácia kľúčová, neakceptovateľné. Ak očakávate aspoň základnú ochotu a úctu pri nákupe, odporúčam sa tomuto e-shopu oblúkom vyhnúť. Veľmi sklamaný prístup, sem sa už určite nevrátim.
Hodnotenie: 1/5Reakcia obchodu drevona.sk
ďakujeme, že ste sa s nami podelili o skúsenosť s návštevou našej predajne. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi cenná, pretože nám pomáha zlepšovať naše produkty a služby.
Podrobne sme sa zaoberali celým obchodným rozhovorom s naším predajcom v predajni v Komárne.
Mrzí nás, že predajca Vám nemohol poskytnúť zľavu, na ktorú ste sa opakovane dopytovali, no dodržiaval tým stanovenú cenovú politiku.
Ospravedlňujeme sa, ak správanie nášho predajcu na Vás pôsobilo stroho, či neochotne alebo dokonca arogantne, ako to popisujete v recenzii. Tento dojem mohol byť spôsobený aj tým, že nemal kompetenciu na poskytnutie zľavy.
Veríme, že následné poskytnutie 100% zľavy z dopravy pri objednávke v e-shope vás potešilo a s posteľou ZARA ste spokojní.
DREVONA tím -
Objednala som si tovar, mal prísť do 10 dní a potom mi napísali, že tovar príde januar-februar, za 70 dni
Reakcia obchodu drevona.sk
ďakujeme Vám za vašu recenziu.
Vaša objednávka obsahovala dve položky: konferenčný stolík REA 4 (dostupný do 10 dní od objednávky) a jedálenský stôl REA TABLE (na objednávku, s dodaním v januári až februári). Dodacie lehoty oboch položiek sme komunikovali v rámci objednania. Nakoniec sa však podarilo obidva stoly dodať 18. 12. 2024.
Veríme, že naše výrobky Vám budú dlho slúžiť k vašej spokojnosti.
Tím DREVONA -
Čistá katastrofa
Dobrý deň ,
ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Mrzí nás vaša nespokojnosť s nákupom.
Boli by sme vďační, ak by ste nám priblížili dôvod vašej nespokojnosti.
Stačí nás kontaktovať na čísle 0918 605 - 333 alebo mailom [email protected]
S pozdravom a prianím príjemného dňa Tím drevona.sk -
Kupili sme rozkladaciu posteľ. Doručena bola v poriadku, ale jej montaz bola katastrofa.
Navod bol chaoticky a nepresny. Podla navodu sa postel v ziadnom pripade nedala zmontovat!!!
Napr.: musel som ist kupit dlhsie skrutky, predvrtane diery dosiek navzajom o 1 cm nepasovali, musel som viac krat rozobrat uz zlozene a urobit niektore kroky v navode v inom poradi alebo aj po svojom, aby sa mi podarilo postel zlozit.
Len tak mimochodom mam stolarske skusenosti, tak viem o com vravim.
Postel sa strasne tazko rozklada. Jeden suflik dobre nedolieha.Reakcia obchodu drevona.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie, veľmi si ho vážime.
Každý podnet od zákazníka je pre nás dôležitý. Na vylepšení našich montážnych návodov pracujeme.
Mrzí nás situácia, ktorá nastala pri montáži nábytku. U zakúpeného nábytku je záručná doba 24 mesiacov, tým pádom sme mohli situáciu vyriešiť výmenou poškodených komponentov a doposlaním chýbajúcich dielov.
Ospravedlňujeme sa za prípadne vzniknuté komplikácie, napriek tomu veríme, že ostanete našim zákazníkom.
S pozdravom a prianím príjemného dňa Tím drevona.sk -
obi dve zásielky boli poškodené.
Dobrý deň.
Mrzí nás táto situácia.. U zakúpeného nábytku je záručná doba 24 mesiacov, tým pádom sme mohli situáciu vyriešiť výmenou poškodených komponentov.
Do dnešného dňa neevidujeme žiadnu reklamáciu pod vašim menom ani pod číslom vašej objednávky.
S pozdravom a prianím príjemného dňa Tím drevona.sk -
- Po otvorení nepoškodenej kartónovej krabice boli na vrchnej doske šuplíkového kontajnera akoby dve obrovské ryhy. Nakoniec sa ukázalo, že ide o nejaký otlačok z výroby, ktorý sa veľmi ťažko podarilo odstrániť.
- Diery na madlá neboli kompletne predvŕtané a ani dostatočne hlboko predvŕtané. Z prednej strany šuplíkov sa nedali navŕtať, lebo by sa nedalo trafiť na opačnú, už predvŕtanú stranu. Z opačnej stany sa nedalo vŕtať, lebo nebolo miesto pre hlavu vŕtačky. Čelná doska šuplíkov sa nedá oddeliť bez zložitého odstránenia bočných koľajníc. Proste nedomyslené.
- V návode bol uvedený nesprávny počet skrutiek.
- Šuplíky majú takú povrchovú úpravu, ktorá sa nedá očistiť.
- Návod nemal obrázky kótované podľa technickej normy. Obrázok, kde boli naznačené vzdialenosti odsadenia koliesok kontajnera od jeho okraja bol extrémne malý. Vzdialenosti v ňom boli voľným okom nečitateľné. Ďalší obrázok v návode mal zlú 3D projekciu.
- Veľmi dlhá dodacia doba.
Dobrý deň Milan,
ďakujeme za recenziu.
Každý podnet od zákazníka je pre nás dôležitý.
- Objednavka mi prišla neúplná
Objednavka mi prišla neúplná. Začal som konunikáciu s obchodom o dodaní chýbajúcich dielov.
Dobrý deň Peter D.,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Chýbajúce diely Vám budú zaslané na vašu adresu.
Ospravedlňujeme sa a Veríme, že zostanete aj naďalej našim spokojným zákazníkom.
S pozdravom, Tím drevona.sk -
Slaba kvalita dreva aj súčiastok
ďakujeme za recenziu.
- Všetko dlho trvá
Dobrý deň Roxette9
Ďakujeme za vašu recenziu.
Položka z vašej objednávky nebola skladom, preto sme Vám potvrdili dodaciu lehotu 14- pracovných dní, ktorú sme aj dodržali :) a nábytok už máte doma.
Veríme, že s nákupom ste spokojní.
S pozdravom, Tím drevona.sk -
Tovar nebol doručený, napriek objednaniu 25.1.2024, zo strany dodávateľa žiadna správa.
Dobrý deň Lula,
Ďakujeme za vašu recenziu.
Za vzniknuté nepríjemnosti sa Vám ospravedlňujeme.
Po vzájomnej dohode sme Vám poslali na účet finančné odškodnenie ako ospravedlnenie za meškanie.
Veríme, že s tovarom budete spokojní a zostanete aj naďalej našim zákazníkom.
S pozdravom a prianím príjemného dňa Tím drevona.sk -
nie som spokojná s dodaným tovarom. Samotné objednávanie a doručovanie zásielky bolo výborné. Avšak dodaný tovar nie je tak kvalitný ako som očákavala od Vašej spoločnosti. Obvodové lepenie hrán dvierok (lepiacou páskou) skrinky vykazovalo nie celkom dobrú prácu. Malý kúsok (cca 1,5 cm - 2 cm) na ľavých dvierkach hore bol dokonca odštiepený a zamestnanec sa to zrejme pokúšal prelepiť, aby to nebolo vidieť. Ten kúsok sa samozrejme odlepil pri montáži.Reakcia obchodu drevona.sk
Ďakujeme za vašu recenziu.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti.
Všetky podnety a reklamácie od našich zákazníkov sa snažíme riešiť promptne a ku spokojnosti zákazníka.
Na vaše meno ani objednávku však neevidujeme žiadnu reklamáciu.
Na základe telefonickej komunikácie Vás žiadame o zaslanie foto-dokumentácie poškodeného dielu, pre doriešenie vzniknutej situácie.
Ešte raz sa ospravedlňujeme za komplikácie, napriek tomu veríme, že ostanete našim zákazníkom.
S pozdravom a prianím príjemného dňa Tím drevona.sk -
je 16 dní od objednávky, a zatiaľ nás nikto nekontaktoval, prípadne nespresnil dobu dodania tovaru, hoci na objednávke bolo pri niektorých druhoch tovaru napísané, že dodanie do 10 dníá.
Dobrý deň Eva,
sme radi, že ste si našli čas a podelili ste sa s nami o skúsenosti s naším obchodom drevona.sk
Nakoľko ste si objednali produkty s rôznou dostupnosťou t.j. "do 10 pracovných dní" a "na objednávku", niektoré položky sú ešte vo výrobe, následne Vám budeme doručovať kompletnú objednávku.
Samozrejme, po dohode so zákazníkom, objednávky vieme dodať aj na viac krát.
Potvrdenie objednávky ste obdržali 19.01.2024 s dodacou lehotou do 6 týždňov.
S pozdravom a prianím príjemného dňa Tím drevona.sk -
- návod na montáž bol úplne nevyhovujúci,veľmi málo čitateľný, chýbal 1 kus police
Dobrý deň ,
ďakujeme za recenziu a aj za podnet, čo sa zlepšenia montážneho návodu týka. Popracujeme na tom :)
- Problematický prepravca
- Nefungujúce internetové sledovanie zásielky
- Neinformovanie zákazníka zo strany prepravcu o zmene termínu dodania
Prepravca nedoručil tovar. Neinformoval o dôvode nedodania zásielky. Informáciu o nedodaní tovaru na dohodnutý termín nebolo možné zistiť ani na elektronickom sledovaní zásielky. Až po viacnásobnom kontaktovaní prepravcu som zistila nový termín dodania
Reakcia obchodu drevona.sk
Preverovali sme situáciu, ktorá nastala pri doručovaní vašej objednávky a prepravná spoločnosť nám potvrdila, že mali poruchu vozidla a vyššiu chorobnosť vodičov :(
Preto nastalo omeškanie z ich strany.
Samozrejme nás to veľmi mrzí, aj v mene prepravnej spoločnosti sa Vám ospravedlňujeme.
Ceníme si každú spätnú väzbu, aby sme zlepšili nielen naše produkty ale aj naše služby.
Ďakujeme za prejavenú dôveru a veríme, že ostanete našim zákazníkom
S pozdravom, Tím drevona.sk -
Tovar po rozbalení bol poškodený na viacerých doskách(korpus postele), roh obitý,praskliny.
Dobrý deň.
Mrzí nás situácia, ktorá nastala pri rozbalení nábytku.
Reklamáciu vyriešime k spokojnosti zákazníka v zákonom danej 30-dnovej lehote.
- Komunikácia pred konečným objednaním
- Kúriér, ktorý mi pomohol vyložiť ťažké kusy, ked že paleta je hneď vratná a o tom sme neboli informovaní a bol som sám
- Objednávky balené na jednej dlhej vratnej palete - nutnosť hneď nájsť všetkému miesto lebo kuriér čaká a paletu vezie späť
- Chýbajúce šróby a príslušenstvo
- Návod na pár strán veľmi skromný - nutnosť si sám zmerať aký šrób kam vlastne ide
- V návode zobrazené príslušenstvo ktoré ani vo výrobe nevedeli kde patrí
- Police v skrini prehnuté po vložení - tenké drevo, uvidíme čo na nich vlastne uložiť aby sa nezlomili
- Prezentujú sa ako slovenský výrobca nábytku - ten istý sortiment má aj konkurencia len iný názor a iný dekor aby nemal každý to isté, ale konkurencia má lepšiu kvalitu
- Šmejd drevotrieska - šatníková skriňa
Môj prvý nákup a sklamanie. Po dodaní tovaru rozkladacia posteľ a šatníková skriňa sme zistili, že chýbajú šróby a spojky. Po týždni nám ich konečne poslali. Po informovaní sa u známych mi povedali, že skúsenosť rovnaká, ani na infolinke neboli prekvapení že niečo chýba. Návod tak skromný, že som si musel každé drevo a šrób merať aby som náhodou nedal dlhší či hrubší. Vyobrazené dodané príslušenstvo nebolo nikde v návode zobrazené, ani vo výrobe nevedeli čo to je. Po postupnej montáži zistené zlé spracovanie a odlupnuté časti na hranách. Žiaľ, k montáži sme sa dostali až nejaké dva týždne po doručení a ďaľší týždeň trvalo dodanie chýbajúcich časťí, čiže na reklamovanie som sa vybodol. Sú to strany ktoré v našom prípade nie sú nijako na oko bijúce. V návode detail dosky s predvŕtanými dierami nesedel s reálnou doskou. Nutnosť si každú dosku premeriavať, lebo rozdiel bol niekedy len centimeter. Čiže v tomto prípade nás oslovila len dobrá reklama na slovenský nábytok, cenu nájdete rovnakú a aj lepšiu aj u konkurencie, ktorá nemá taký slogan.
- Nákup z tepla domoba
Nie je možnost posúdenia, kde sa stala chyba pri dodaní tovaru. Poškodenie skriniek, ktoré boli perfektne zabalene a chránené.
Dobrý deň Rexas.
Mrzí nás situácia, ktorá nastala pri dodaní nábytku. U zakúpeného nábytku je záručná doba 24 mesiacov. Situáciu, ktorá nastala sme vyriešili výmenou poškodených dielov, samozrejme v zákonnej lehote 30dní.
S pozdravom a prianím príjemného dňa Tím drevona.sk -
Zakúpili sme 12 ks skriniek s kľúčikmi pre zamestnancov. Jedným kľúčikom sa dali otvoriť viaceré skrinky a vypadávala vložka zo zámku.
Dobrý deň.
Mrzí nás situácia, ktorá nastala pri montáži nábytku. U zakúpeného nábytku je záručná doba 24 mesiacov, tým pádom sme situáciu vyriešili výmenou zámkov.
S pozdravom a prianím príjemného dňa Tím drevona.sk