- spokojná
- Komunikácia
- Zľavy
- Veľký výber
- Nemá žiadnu
Spokojnosť od samého začiatku objednania tovaru až po jeho doručenie. Veľký výber, super zľavy a o všetkom Vás obchod informuje. Určite sa sem budem vracať a objednávať si a Vám čo stále váhate obchod odporúčam. Ďakujem.
- Veľký výber značiek
- Ceny sú síce trochu vyššie, ale pravidelné zľavy to vyrovnajú
- Zákaznícky servis sa definitívne zlepšil - odpoveď na podnet prichádza skôr a personál sa snaží vyriešiť situáciu
- Tovar prisiel v poriadku, avsak ani v jednwj objednavke sa nemozeme bavit o darceku resp vzorke o ktorej sa tak velmi pise pri zadani platby… a to si pbjednavam tovar noe za malo penazi, no ano v jednom pripade pri ktorej kolvek objednavke som si menasla ano vzorlu ani darcek… uz som sa nato pytala aj mailom, no starostlivost o zakaznika ziadna a teda odpoved ziadna…
Rýchlosť dodania a dobre balenie Dakujem.
- Z Duglasu si objednávam veľmi často. Objednávka jw doručená rýchlo, tovar príde original a v poriadku, nezabudnú na vzorku. Odporúčam pre všetkých.
Objednávala som už 2x a maximálna spokojnosť
Nagyon szeretem
100% spokojnosť
rýchle dodanie na predajňu
Rýchle dodanie
- Rýchle dodanie.
- Prvý nákup
Nevýhoda je doručenie trvalo trochu dlhšie. Výhoda že si to môžem doručiť do obchodu a vyzdvihnúť, nevýhoda nedá sa tam platiť na dobierku v tom obchode ale kartou to musí byť zaplatené. Nevýhoda, že nie sú zlavy aj v kamennom
- Rychle doručenie
- Využila som super zľavu
- Nižšie ceny oproti kamennej predajni,maximálna spokojnosť .
Seriózny e-shop s originálnymi produktami ,na e-shope fajn ceny,tovar skladom,do dvoch dní doma.
- Vysoká kvalita
- Vysoká kvalita
- rýchly
- ak majú akciu, istotne sa oplatí nakúpiť
- viem, ze kupujem original
- cena bola najlepsia
- nemam
s nakupom a priebehom som bola spokojna, ceny v predajni su ine ako na webe, kontakt so zak.centrom vrlmi dobry