• Rýchle doručenie

Dobrý deň Zuzana,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie a objednávku. Sme radi, že ste boli spokojná s rýchlosťou doručenia.

• Veľmi rýchle

Reakcia obchodu www.doria.sk

ďakujeme veľmi pekne za Vašu objednávku a hodnotenie. Tešíme sa Vašej spokojnosti.

• prehladné
    • neviem o žiadnej nevýhode

Dobrý deň Judita,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie a objednávku. Tešíme sa z toho, že pre Vás bol náš e-shop prehľadný.
    Prajeme krásny deň.
    Doria.sk

• Rýchle dodanie tovaru, dobrá komunikácia, kvalitná práca

Dobrý deň Monika,
    ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie Vašej objednávky. Tešíme sa, že ste boli spokojná s nákupom v našom e-shope.
    Doria.sk

• Tovar prišiel veľmi rýchlo, doručenie bez problémov.

Dobrý deň Barborka,
    ďakujeme veľmi pekne za Vašu objednávku a hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojná s doručením objednávky.

• Rýchle vybavenie objednávky

Neskutočne rýchle vybavenie objednávky, dodávka lehota 2-4 dni nám prišiel tovar v nasledujúci deň. Nadmieru spokojná s kvalitou a rýchlosťou vybavenia

Reakcia obchodu www.doria.sk

ďakujeme za Vaše milé hodnotenie a objednávku. Zásielky sa snažíme odosielať čo najskôr ako je to len možné. Tešíme sa, že Vaša objednávka ku Vám dorazila už v nasledujúci deň. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.

Výrobky sú veľmi pekné

Dobrý deň Martina,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie a objednávku. Tešíme sa, že ste s výrobkami z nášho e-shopu spokojná.
    Prajeme Vám krásny deň.
    Doria.sk

• Pani sa telefonicky informovala, či mi môže zásielku poslať.

Dobrý deň Mária,
    ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie Vášho nákupu. Veríme, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojná.
    Doria.sk

Veľmi pekný výber. Škoda, že nemajú všetky veľkosti prsteňov.

Reakcia obchodu www.doria.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a objednávku. Mrzí nás, že ste u nás nenašli všetky veľkosti prsteňov. Šperky, ktoré sa vypredajú už následne nemáme a nebudeme mať skladom v našej ponuke. Z tohto dôvodu pri prsteňoch nie sú všetky veľkosti. Napriek tomu veríme, že ste si z našej ponuky vybrali a tovar Vám bude robiť radosť.
    Želáme pekný deň.
    Doria.sk

Maximálne promtne vyriešená objednávka. Veľká spokojnosť

Reakcia obchodu www.doria.sk

ďakujeme za Vašu objednávku a hodnotenie. Tešíme sa Vašej spokojnosti s vybavením objednávky.

• lacno+rychlo=super

Reakcia obchodu www.doria.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a objednávku. Vaša spokojnosť s nákupom nás veľmi teší.
    Želáme pekný deň.
    Doria.sk

• Rýchle dodanie, výborná komunikácia k doplnenie objednavky

Dobrý deň Jana,
    ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie Vášho nákupu v našom e-shope. Tešíme sa, že ste boli s nákupom spokojná.
    Doria.sk

Obchod som si vybrala na základe recenzií a nesklamal ma. Kúpila som darčeky, verím že sa budú páčiť. Obchod určite využijem aj nabudúce. Ďakujem.

Dobrý deň Rena,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie a objednávku. Sme radi, že ste sa vďaka recenziám rozhodli nakúpiť v našom e-shope. Veríme, že darčeky sa budú páčiť a budú robiť radosť. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
    Prajeme Vám krásny deň.
    Doria.sk

Veľmi pekne šatky a cenovo vyhodne.

Dobrý deň Margit,
    ďakujeme veľmi pekne za Vašu objednávku a hodnotenie. Veľmi sa tešíme, že ste s nákupom šatiek v našom e-shope spokojná.

rýchle dodanie

Reakcia obchodu www.doria.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a objednávku. Sme radi Vašej spokojnosti s rýchlim doručením objednávky.
    Doria.sk

Obchod pohotovo reagoval na otázky ,sú veľmi ochotní .
    Všetko prišlo v poriadku, som maximálne spokojná .
    Určite som nenakupovala posledný krát .

Dobrý deň Nika,
    ďakujeme veľmi pekne za Vašu objednávku a jej hodnotenie. Tešíme sa, že ste boli s nákupom u nás spokojná a budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.

• Rýchle dodanie
    • Cenovo dostupne
    • Dakujem za prekvapenie k objednavke
    • Pekny vyber
    • Kvalita sperkov

Dobrý deň Barbora,
    ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie nákupu v našom e-shope. Veľmi sa tešíme, že ste boli s našimi službami a s tovarom spokojná.
    Doria.sk

• Rýchle doručenie po platbe platobnou kartou

Určite odporúčam obchod. Prvá objednávka bola stornovanie kvôli nesprávnemu uhradeniu za tovary. Takže určite odporúčam platiť kartou je to oveľa rýchlejšie vybavenie. A predchádzajúcu negativnu recenziu odomňa si nevsimajte na tento obchod.

Reakcia obchodu www.doria.sk

ďakujeme za Vašu objednávku a hodnotenie. Sme radi, že sa nám problém ohľadom platby spoločne podarilo vyriešiť a boli ste tak nakoniec s objednávkou spokojná.
    Ďakujeme a želáme Vám pekný deň.
    Doria.sk

• Dobrý výber tovaru, rýchle doručenie

Reakcia obchodu www.doria.sk

ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie nákupu v našom e-shope. Tešíme sa Vašej spokojnosti s výberom a rýchlosťou doručenia tovaru.

Super ! Skvelý prístup Rýchle dodanie vsetko bez problémov

Dobrý deň Michalka,
    ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie a objednávku. Vaša spokojnosť s nákupom v našom e-shope nás veľmi teší. Sme radi že s Vašou objednávkou prebehlo všetko bez problémov.