- Dobrý
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie nákupu v našom e-shope. Spokojnosť zákazníkov je pre nás najdôležitejšia.
Želáme krásny deň.
Doria.sk -
Veľmi spokojna som retiazka je nadherna .Rýchle doručenie určite odporučam nakupovanie .
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa, že ste boli s retiazkou a doručením spokojná.
Doria.sk -
Ochotný personál riešiť aj malé nedorozumenie veľmi rýchlo, naozaj šikovné a ochotné slečny /panie - a tovar krajší ako na obrázku. Určite spokojnosť :-)
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme za Vašu objednávku a Vaše veľmi milé hodnotenie. Sme radi, že sme nedorozumenie spoločne dokázali vyriešiť a veľmi sa tešíme Vašej spokojnosti s tovarom.
Ďakujeme a želáme Vám krásny deň.
Maximalna spokojnost
Dobrý deň Alika,
ďakujeme, že ste si našli čas na hodnotenie Vášho nákupu v našom e-shope. Tešíme sa Vašej spokojnosti. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
Doria.sk -
- Velmi mily a ustretovy pristup
- Skvela komunikacia eshopu
- Mile prekvapenie ako darcek k objednavke
- Žiadna
Dobrý deň Viera,
ďakujeme za Vašej veľmi milé hodnotenie. Spokojnosť zákazníkov je pre nás najdôležitejšia a aj preto nás Vaše slová veľmi tešia.
Želáme Vám pekný deň.
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu www.doria.sk
veľmi sa tešíme Vašej spokojnosti s rýchlosťou dodania tovaru a ďakujeme za Vaše hodnotenie.
Želáme Vám krásny deň.
- Rýchle dodanie kvalitného tovaru
Dobrý deň Siska,
ďakujeme, že ste si našli čas a ohodnotili svoj nákup. Tešíme sa, že ste boli spokojná s rýchlosťou a kvalitou tovaru.
Rýchly dobrý výber ,rýchle dodanie
Dobrý deň Sima,
ďakujeme pekne za Vašu objednávku a hodnotenie nášho e-shopu. Tešíme sa Vašej spokojnosti. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
Želáme krásny deň.
Doria.sk -
Objednavka bola vybavena rychlo.
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme, že ste si našli čas a ohodnotili ste Váš nákup v našom e-shope. Objednávky sa snažíme vybavovať čo najrýchlejšie ako sa len dá. Preto nás teší, že ste boli s rýchlosťou objednávky spokojný.
Doria.sk -
- tovar mi prišiel v poriatku a velmi rychlo doručeny som spokojna
Dobrý deň Katarína,
veľmi pekne ďakujeme za Vaše hodnotenie a objednávku. Spokojnosť zákazníkov je pre nás najdôležitejšia.
Ďakujeme a prajeme pekný deň.
- Rychlost vyřízení, dobré ceny
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Tešíme sa Vašej spokojnosti s rýchlosťou a cenami v našom e-shope.
Prajeme Vám krásny deň.
- Veľmi dobré
Dobrý deň Peter,
ďakujeme za Vašu objednávku a hodnotenie. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
Želáme pekný deň.
- Rýchle dodanie, komunikácia super
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme, že ste si našli čas a ohodnotili ste Váš nákup. Tešíme sa Vašej spokojnosti.
Prajeme krásny deň.
Doria.sk -
Doručenie aj tovar skvelý až na jeden pár piercingov. Ale komunikácia ohľadom reklamácie bola super so všetkým mi poradili.
Dobrý deň Lucia,
ďakujeme za Vašu objednávku a hodnotenie. Mrzí nás problém, ktorý nastal a zároveň nás teší, že sa nám ho spoločne podarilo vyriešiť.
Doria.sk -
rýchle dodanie, spokojnosť s tovarom
Dobrý deň Katka,
ďakujeme za Vašu objednávku a hodnotenie. Veľmi sa tešíme, že ste boli spokojná s tovarom a rýchlosťou dodania. Spokojnosť zákazníkov je pre nás na prvom mieste.
Želáme Vám krásny deň.
- Rýchlosť
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť s rýchlosťou doručenia.
Ďakujeme a želáme pekný deň.
Doria.sk/Doria.cz -
Vyborna komunikacia, tovar mi prisiel rychlo a este aj a prekvapenim
Dobrý deň Lucia,
tešíme sa, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojná a potešilo Vás aj malé prekvapenie.
Prajeme Vám pekný deň.
Doria.sk/Doria.cz -
Som maximálne spokojná s dodaním tovaru, výrobky sú kvalitné krásne rýchle dodanie super komunikácia tento obchod môžem len odporučiť.. Budem objednávať aj naďalej ☺️
Dobrý deň Sandra,
ďakujeme veľmi pekne za Vaše milé hodnotenie a odporúčanie nášho e-shopu. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
Prajeme Vám krásny deň.
perfektná komunikácia,krásny tovar
Reakcia obchodu www.doria.sk
tešíme sa, že sa Vám páčila komunikácia s našim e-shopom a tešíme sa tiež Vašej spokojnosti s tovarom. Ďakujeme za objednávku a Vaše hodnotenie.
Prajeme Vám pekný deň.
- Rychle dodanie, dobre ceny
Dobrý deň Janka,
ďakujeme, že ste si našli čas a ohodnotili ste svoj nákup v našom e-shope. Sme radi, že ste boli s nákupom spokojná.
Doria.sk/Doria.cz