- Rýchlosť
- Super komunikácia
Dobrý deň Katrin,
ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie nákupu v našom e-shope. Teší nás, že ste boli spokojná s rýchlosťou doručenia a komunikáciou s našim e-shopom.
- Rýchle vybavenie objednavky
Som maximálne spokojná, za super cenu krásne náramky. Rýchle vybavenie objednávky a dodanie.
Dobrý deň Patrícia,
ďakujeme Vám veľmi pekne za Vaše hodnotenie a objednávku. Veľmi sa tešíme, že ste boli s nákupom spokojná.
Doria.sk -
- Moja bjednávka bola spracovaná rýchlo,tovar mi bol dodaný behom dvoch dní+pribalený aj darček,maximálna spokojnosť z mojej strany,odporúčam
Dobrý deň Marcela,
ďakujeme veľmi pekne za Vaše odporúčanie a hodnotenie. Tešíme sa, že ste boli s Vašou objednávkou spokojná a potešil Vás aj malý darček.
- Velmi dobre
VELMI DOBRE
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie Vášho nákupu. Tešíme sa, že s Vašou objednávkou bolo všetko v poriadku.
Prajeme krásny deň.
Doria.sk -
Všetko prebehlo úplne v poriadku, expresne vybavená objednávka.
Dobrý deň Lucka,
sme veľmi radi, že s Vašou objednávkou prebehlo všetko v poriadku. Ďakujeme Vám za Vašu objednávku a hodnotenie.
Želáme krásny deň.
Doria.sk -
- Tovar prišiel rýchlo a zodpovedal vyobrazeniu
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie Vášho nákupu. Vaša spokojnosť so zakúpeným tovarom a s rýchlosťou doručenia nás veľmi teší.
Doria.sk -
Môj prvý nákup. Som spokojná.
Dobrý deň Stella,
ďakujeme, že ste sa rozhodli nakúpiť v našom e-shope. Tešíme sa, že ste boli s Vašim prvým nákupom spokojná. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
Doria.sk -
- Výborná komunikácia. Rýchle dodanie.
Dobrý deň Dušana,
ďakujeme za Vašu objednávku a hodnotenie. Tešíme sa, že ste boli spokojná s dodaním a komunikáciou s našim e-shopom.
Doria.sk -
- Maximalna spokojnost mozem len odporucat
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a odporúčanie. Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom v našom e-shope.
Dobrý deň Tomáš,
ďakujeme, že ste si našli čas na hodnotenie Vášho nákupu v našom e-shope.
su super rychly
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme veľmi pekne za Vašu pochvalu k našej rýchlosti. Objednávky sa vždy snažíme vybavovať čo najrýchlejšie, ako to len ide. Tešíme sa Vašej spokojnosti a želáme Vám pekný deň.
Doria.sk -
- rychle dodanie objednaneho tovaru
Dobrý deň Ivka,
ďakujeme Vám za objednávku a hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojná s rýchlosťou dodania tovaru.
- Veľký výber produktov
- Výhodné ceny
Na základe mojich skúseností odporúčam.
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme veľmi pekne za Vaše odporúčanie. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť s našimi službami. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
Želáme pekný deň.
- Široký sortiment
- Dobré ceny
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie Vášho nákupu. Teší nás Vaša spokojnosť s výberom a cenami produktov.
Doria.sk -
Rýchle dodanie, našiel som tovar ktorý som chcel.
Dobrý deň Juraj,
tešíme sa Vašej spokojnosti s nákupom v našom e-shope. Ďakujeme Vám za objednávku a Vaše hodnotenie.
Doria.sk/Doria.cz -
Rýchle dodanie, ešte mi aj zaslali kupón na ďalší nákup 10%.
Dobrý deň Lenka,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a objednávku. Sme radi, že ste boli spokojná s rýchlosťou dodania a že Vás potešil aj náš zľavový kupón.
Prajeme Vám krásny deň.
Doria.sk/Doria.cz -
- Rýchle dodanie, široký výber a dobré ceny, pekné balenie, zľava na ďalší nákup
Objednávala som 1.krát a som veľmi spokojná
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie Vášho nákupu v našom e-shope. Vaša spokojnosť nás naozaj veľmi teší.
Prajeme Vám pekný deň.
- Maximálna spokojnosť!!!!
- Určite odporúčam :)
Bol to darcek. Opasok velmi potesil a rovnako sa velmi páčil. Určite som nenakúpila posledný krát a budem obchod len odporúčať.
Opasok som sa pokúšala najskor kupit v kamenných predajniach. Výber otrasný! Ale zato suma 2x taká.
Maximálne spokojná! :)Reakcia obchodu www.doria.sk
Dobrý deň Erika,
ďakujeme za Vaše milé hodnotenie a odporúčanie. Sme veľmi radi, že sa opasok páčil a potešil. Teší nás, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojná. Budeme sa aj naďalej snažiť Vašu dôveru nesklamať.
Doria.sk/Doria.cz -
- veľmi rýchle dodanie tovaru
- kvalita za dobrú cenu
- i
odporúčam
Dobrý deň Anna,
ďakujeme veľmi pekne za objednávku a Vaše hodnotenie. Tešíme sa, že ste boli s dodaním a kvalitou tovaru spokojná. Spokojnosť zákazníkov je pre najdôležitejšia.
- OK.
Reakcia obchodu www.doria.sk
ďakujeme, že ste si našli čas na ohodnotenie Vášho nákupu. Sme radi, že s Vašou objednávkou bolo všetko v poriadku.
Doria.sk