spokojná s nákupom

Vážený zákazníku,
    velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste s naším zbožím i službami spokojený.

www.dopplershop.sk

Můžete nás sledovat také na Facebooku https://www.facebook.com/dopplercz a Instagramu https://www.instagram.com/doppler_cz/.

• zakúpené v Doppler pred 3 týždňami

• Kvalitné produkty
    • Komunikácia

Za kvalitu sa bohužiaľ platí.A nie málo.
    Myslím, že v mojom prípade mi eschop mohol poskytnúť nejakú zľavu pri sume 1740€.
    Odmietli....

Vážený pane Gabriely,
    velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Mrzí nás, že negativně hodnotíte neposkytnutí slevy u nás na eshopu. Kvalita našich výrobků je podložená nejen cenou, ale i skvělým záručním a pozáručním servisem, rovněž tak prodlouženou zárukou, také zboží jsme Vám až domů doručili zcela zdarma. S naším zbožím jistě budete spokojený a bude Vám dlouho sloužit.

• zakúpené v Doppler pred 3 týždňami

na prehľadnej stránke spol. Doppler som si pohodlne vybrala vhodný dáždnik

Vážená paní Ĺubico,
    velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste s naším zbožím i službami spokojená.

• Rychle doručenie

• zakúpené v Doppler pred 1 mesiacom

Kvalitný tovar, vynikajúce ceny, rýchle doručenie.

• zakúpené v Doppler pred 1 mesiacom

• Spokojnosť, najmä komunikácia so zákazníkom

• Rýchle dodanie.

• zakúpené v Doppler pred 2 mesiacmi

• Lehota doručenia aj tovar v pohode
    • Lepšie by bolo napísať doručenie smskou ako len mail

Vážený zákazníku,
    velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste s naším zbožím i službami spokojený, Vaše doporučení také zvážíme.

• veľmi dobre

• Prehladna stranka
    • Rychle dodanie
    • Vyborna spatna vazba
    • Tovar zodpovedal popisu a zobrazeniu

Prehladna stranka s rychlou dodavkou

• zakúpené v Doppler pred 2 mesiacmi

Rýchle doručenie, kvalitné produkty.

Vážená paní Lubico,

• Rýchle vybavenie objednávky
    • nič

Vážený pane Jozefe,

• Som spokojny

• promptnosť, informovanosť, slušnosť

• zakúpené v Doppler pred 2 mesiacmi

Nemám žiadne výhrady k obchodu

• zakúpené v Doppler pred 2 mesiacmi

Obchod Ok, no dorucili mi jeden sivy podsedak a jeden bezovy, aj ked ja som objednala dva sive.

Vážená paní Marie,
    velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Objednávku jsme vyřídili podle Vašeho zadaného požadavku z e-shopu, kde jste uvedla tyto dva barevně rozdílné produkty, z naší strany vše proběhlo dle objednávky. Pokud Vám zboží nevyhovuje, kontaktujte nás, najdeme řešení. Děkuji.

Serioznost

• zakúpené v Doppler pred 3 mesiacmi

• Okamžité riešenie mojej objednávky a k veľkej spokojnosti.Taktiež stála informácia o stave zákazky.Bolo to výborné nakoľko som bola neustále informovaná.Vysoko to hodnotím.Ďakujem za spoluprácu.

Super ,na vysokej profesionálnej úrovni..
    Veľká spokojnosť.

Vážená paní Mário,

• Spokojnosť

• zakúpené v Doppler pred 3 mesiacmi

Neviem čo by som dodala.