Prihlásiť sa a pridať recenziu

• 20 %

Kúpil som televízor pred rokom a pól a teraz by som to potreboval reklamovať a neviem nájsť ani obchod na internete …. Nedoporucujem

• dočasná firma

Doména už nefunguje, pravdepodobne ani firma. Skrachovali. Pá Pá reklamácie ... Takže už Vám nikto neodpovie ani na mail ani nedvihne telefón ...

Indukcna varná doska je chybná, doména eshopu nefunguje, rovnako sa mi vracajú maily ktoré sa nedali doručiť a na telefónnom čísle nikto nedvíha.

• Nedostala som navod v slovencine/cestine len v 9 jazykoch ako napr finstina svedstina norsky ktore nerozumiem

Dobrý deň.
    V prípade, že ste v balení nemali slovenský návod, je potrebné nás obratom kontaktovať a my Vám ho dodáme. Nakoľko zásielky nerozbaľujeme pred expedíciou, nie je možné skontrolovať, či sa v balení slovenský návod nachádza.
    Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti.
    doobchodu.sk

• obchod sa javí bezproblémový
    • kuriérska spoločnosť nepošle pred doručením ani mail, ani sms a keď ste mimo miesta so signálom nemôžte ani reagovať na vzniknutú situáciu

Reakcia obchodu doobchodu.sk

Dobrý deň, za Vaše pozitívne hodnotenie Vám ďakujeme. Veríme, že sa na nás radi obrátite s Vaším nákupom aj v budúcnosti.
    Kuriérskej spoločnosti sú odovzdané údaje - email aj telefónne číslo. V prípade, že sa kuriérska spoločnosť nevie dovolať, je zásielka opätovne naložená na rozvoz. Ak ju kuriér nevie doručiť, vráti sa na naše stredisko.
    Ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti, avšak kuriér Vás nemôže inak kontaktovať ako na telefónnom čísle, z toho dôvodu vyžadujeme od zákazníkov uvádzať také číslo, na ktoré sa kuriér dovolá.

• Kvalita

doobchodu.sk

Zatiaľ som si objednala len raz ale tovar prišiel včas obchod ma o všetkom informoval zatiaľ spokojnosť Ďakujem

• dobra komunikacia

doobchodu.sk

• super komunikácia , odpoveď na mail prišla vždy do niekoľkých minút
    • cena

doobchodu.sk

• Rychlé dodanie tovaru do 24hod.

doobchodu.sk

• Rýchlo a predávajúci komunikuje so zákazníkom , je vidieť že má záujem o zákazníka . Spokojny

• Celkom rychle dodanie

doobchodu.sk

Dobrá cena, jednoduchosť dodania, osobná kontrola objednávky

doobchodu.sk

• Škoda, že nie je možný osobný odber

Najlepšia cena na webe, rýchle doručenie

• rychlost dodania
    • komunikacia ohladne objednavky
    • neochota prijat zrusenie objednavky nerozbaleneho, neposkodeneho tovaru pokial kupujete na firmu. Bez udania dovodu, odmietnutie vratenia tovaru. Pokial spravite chybu v objednavke, zabudnite na spolupracu.

Reakcia obchodu doobchodu.sk

Dobrý deň, za hodnotenie Vám ďakujeme. V prípade nákupu na firmu nie je možné odstúpenie od zmluvy, čo uvádzame aj v našich obchodných podmienkach a podmienkach pre vrátenie tovaru. Pri telefonickom potvrdení objednávky kontrolujeme celú objednávku, pri vstavaných spotrebičoch uvedieme aj ich šírku kvôli kontrole.
    doobchodu.sk

• Tovar prišiel v poriadku ešte má aj informovali kedy bude doručená zásielka .Ďakujem

doobchodu.sk

Spoľahlivý obchod, rýchle dodanie, dobrá komunikácia

• Rýchle dodanie

Spoľahlivé a rýchle jednanie a dodanie.

• Super obchod