- veľký výber tovaru, výborná komunikácia
Reakcia obchodu DOM Zdravia
Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu, budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite. Pekný deň.
- Moja obj. splnená na 100 %. Ďakujem.
Reakcia obchodu DOM Zdravia
Ďakujeme krásne za Vašu recenziu, sme veľmi radi, že ste boli s nami spokojní. Veľmi si to vážime a budeme radi,ak sa k nám opäť vrátite. Prajeme pekný deň.
Komunikácia s obchodom veľmi dobrá. Tovar objednaný 5.3. - dodaný som mal na druhý deň 6.3. Super!
Reakcia obchodu DOM Zdravia
Ďakujeme pekne za Vašu pozitívnu recenziu, sme veľmi radi, že ste boli spokojný :-). Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite. Pekný deň!
- rychle dorucenie aj s darcekom
Reakcia obchodu DOM Zdravia
Ďakujeme veľmi pekne za Vaše hodnotenie, veľmi si to vážime. Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite. Pekný deň :-)
Rýchle dodanie
Reakcia obchodu DOM Zdravia
Ďakujeme za Váš nákup. Teší nás Vaša spokojnosť a budeme veľmi radi, ak sa k nám opäť vrátite :-).
- Vec prišla nefunkčná a vybita
Vec prišla nefunkčná a vybita
Človek by sa mal sťažovať na tento obchod a o vrátenie peňazíReakcia obchodu DOM Zdravia
Dobrý deň, veľmi nás mrzí, že s objednaným produktom nie ste spokojný. Ak produkt nefunguje, máte nárok na reklamáciu a my ju postúpime dodávateľovi. My sme sa snažíli Vašu objednávku vybaviť čím skôr k vašej najlepšej spokojnosti. Funkčnosť vami objednaného produktu z hygienických dôvodov neskúšame, to už je na zákazníkovi. My sa snažíme, aby naši zákazníci boli čo najviac spokojní, a naozaj nás mrzí, že ste nás ohodnotili negatívne. Sme kamenná lekáreň , nepatríme pod žiadnu sieť, ani finančnú skupinu a preto nám naozaj veľmi záleží na spokojnosti zákazníkov. Máte možnosť tovar vrátiť na naše náklady a my ho posunieme na reklamáciu. Kľudne sa ozvite.
- rýchle dodanie a možnosť dodávky do boxu
Reakcia obchodu DOM Zdravia
Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu , radi Vám budeme opäť k dispozícii. Pekný deň.