- Kvalitný tovar
som spokojná s objednávkou
- Neskutočne rýchle dodanie ,kvalitné látky a veľká spokojnosť
Veľmi rada objednávam cez vás Eshop,kvalita a rýchlosť vybavenie objednávky je neskutočná .Som veľmi spokojna
Vybrala som si z Vašej ponuky v pohodlí domova a doručené mu bolo priamo adresu.
Som spokojna -
Ok
Všetko O.K.
Reakcia obchodu Domlatok.sk
ďakujeme za pozitívne hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku.
Domlatok.sk -
- Ocenujem komunikaciu a ochotu.
Dobrý deň, pani Martina,
ďakujeme za spätnú väzbu. Sme radi, že ste bola s vybavením objednávky u nás spokojná. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
Domlatok.sk -
- Nakupujem tu už dlhší čas a zatiaľ vždy som bola spokojná.
Dobrý deň, pani Barbora,
ďakujeme za milé slová. Sme veľmi radi, že u nás nakupujete opakovane, spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá.
Všetko prebehlo perfektne
Reakcia obchodu Domlatok.sk
ďakujeme za pozitívne hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu. Veľmi nás teší, že ste s nami bola spokojná. Budeme sa tešiť na ďalšie vaše objednávky.
Domlatok.sk -
Bezproblemové objednnaie, rýchle dodanie.
Reakcia obchodu Domlatok.sk
ďakujeme za kladné hodnotenie. Sme radi, že ste spokojná s objednávaním u nás. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
Domlatok.sk -
- Veľa druhov látok, hlavne kvalitný bavlnený popelin
- Dovozove látky
- Škoda, že nie je v ponuke viac z maywood studio, krásny dizajn, klasika.
Dobrý deň, pani Naďa,
ďakujeme za odporúčanie nášho obchodu. Sme radi, že ste spokojná s výberom látok a kvalitou Vami obľúbeného bavlneného popelínu. Momentálne máme veľa krásnych amerických bavĺn. Váš požiadavok na viac látok od Maywood studio určite predám na naše obchodné oddelenie.
Odporúčam
Rýchle dodanie a dobrá komunikáciaReakcia obchodu Domlatok.sk
veľmi pekne ďakujeme za kladné hodnotenie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojná s rýchlosťou dodania aj komunikácie s nami.
Mám len dobré skúsenosti
Dobrý deň, pani Liva,
ďakujeme za kladné hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste spokojná s našim obchodom a že sa k nám vraciate.
Domlatok.sk -
Je veľmi ústretový čo sa týka doručenia, po dohode mi vyhoveli bez výhovoriek.Dakujem veľmi pekne.
Dobrý deň, pani Alenka,
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s nami bola spokojná. Našich zákazníkov si vážime a snažíme sa maximálne vyhovieť ich požiadavkom.
- Kvalitny tovar
- Neskoré dodanie
Reakcia obchodu Domlatok.sk
ďakujeme za spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojná s kvalitou nášho tovaru.
Vašu objednávku sme do systému prijali 6.1. a platbu za ňu v piatok 10.1., kedy objednávka išla rovno do spracovania. Objednávka bola v utorok 14.1., teda druhý pracovný deň od prijatia platby predaná dopravcovi. Objednávky sa dostávaju do poradia na spracovanie až po pripísaní platby.
- Široký výber
- Skvelá komunikácia
- Dobrá cena
- Zatiaľ žuadna
Dobrý deň, pani Martina,
ďakujeme za kladné hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste spokojná s výberom látok a ich cenami a tiež s komunikáciou s nami. Ďakujeme za vaše odporúčanie.
- Skvely pristup,rychle dodanie
Dobrý deň, pani Maca,
ďakujeme za kladné hodnotenie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste s nákupom u nás bola spokojná a budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
Domlatok.sk -
- Ja som stály a veľmi spokojný zákazník
nenašla som
Dobrý deň, pani Anna,
ďakujeme za kladné hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, keď sa k nám vraciate.
Budeme sa tešiť aj na ďalšie vaše objednávky.
- Dobré ceny
Dobrý deň, pani Jana,
ďakujeme za kladnú recenziu a odporúčanie nášho obchodu. Sme veľmi radi, že ste spokojná s cenami a rýchlosťou dodania látok. Momentálne objednávky zpracovávame za 1-2 pracovné dni.
Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
- Spoľahlivý, široký výber
Dobrý deň, pani Gabriela,
ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste spokojná s výberom látok u nás. Každý deň pre vás pridávame krásne, nové látky.
Domlatok.sk