Kvalitný a pekný tovar, rýchle doručenie
- Extra rýchle doručenie
- Kvalitný tovar ušitý v Česku
- Štýlové veci
Zase raz potvrdili, že nakupovať u nich sa oplatí. Keď potrebujete nákrčník či čiapku, pre seba či pre deti, tak určite tu:) Navyše rozšírili sortiment o tepláky či tričká, rukavice, čiapky z merino vlny, sú naozaj úžasné:)
rychle dodanie
- Som veľmi spokojná,rýchle dodanie
- Krásne čiapky
- Krásne čelenky
- Ručná práca
- Dôkladne prevedenie
Mimoriadna spokojnosť
- Som veľmi spokojná,rýchle dodanie.Spokojnosť 100 percent.
- Spokojná,odporúčam každému.
Som veľmi spokojná.Odporúčam každému.
Taška vyzera dobre, kupovany ako darček.
- Bezproblémový nákup, kvalitný tovar
Objednala som si sadu s doručením cez Packetu. Platila som predom. V aplikácii mi stále zobrazovalo objednávku ako: Zásielka je na ceste na expedičné depo. Tak je tomu do dnešného dňa. Z obchodu mi písali, že tovar sa im vrátil a peniaze mi pošlú na účet. Prosila som o opätovné zaslanie tovaru, z obchodu mi však odpísali, že mám počkať do konca týždňa. Vraj budú znovu zľavy. Tovar bol však už vypredaný a cena ani zďaleka nie v takej sume ako bola moja pôvodná objednávka. Neviem či bola chyba na strane Packety, ale iné zásielky mi prišli v poriadku. Prístup obchodu ma sklamal...
Objednala som na zimu čiapku a šál . Kvalitná výroba a materiál a rýchle dodanie . Som spokojná
- Tovar je pekný kvalitný určite by som uvažovala ďalšiu objednávku
- Napísala som požiadavku do poznámky a nebolo mi ani odpovedáme nie tak vyhovené. To pokladám za veľkú nevýhodu ze nebola ochota komunikovať
- Kvalita, rýchlosť, transparentnosť značky, pozadie
Značku Doke mám overenú, objednávam si často, výborná kvalita tovaru aj služieb.
Krásna práca, veľká spokojnosť.
- Rýchlosť a super komunikacia
- Úžasný obchod.... Milujem Vás ❤️
Tovar prisiel 2-3 dni od objednania, nakrcnik vyzera kvalitne, nemam co vytknut.
Velmi si cenim komunikaciu obchodu, ked som zle zadal emailovu adresu, na co som ich upozornil a bez problemov mi ju hned upravili, takze dorucenie (Z-BOX) prebehlo v poriadku. -
- Prijemna komunikacia
- Krasne podpisane produkty, tym kto ich vyrobil
- Kvalita produktov
Veľká spokojnosť ...rýchle dodanie... Krásna čiapočka s nákrčník...príjemný materiál ....
- Rýchla komunikácia