rýchle doručenie, spokojnosť
rychle dodanie. kvalita tovaru
- Dobrá cena, rýchle dodanie
- Granule majú ešte dlhú záručnú dobu
- -pestrý výber tovaru
- -dobrá kvalita tovaru
- -prijateľná cena
Dodanie je dlhšie - museli čakať na dodanie od svojho dodávateľa...
...o všetkom však informovali - človek sa mohol rozhodnúť, či chce počkať, alebo vrátia vopred zaplatené peniaze... -
Rýchle dodanie odporúčam
- nevýhoda - dodávateľ tovaru nerešpektoval moju poznámku, ktoré telefónne čísle je potrebné kontaktovať pri doručení, kuriér o tejto skutočnosti vôbec nevedel !!!!!
- rychle dodanie, dobra cena
- Rýchle doručenie tovaru.
- 0
Tovar mi bol doručený rýchlo, príjemné ceny .
Pružnosť, rýchlosť,cena
Jednoznačne priaznivá cena, rozsah ponuky, krátky čas dodania.
- Chcel som krmivo pre stredne papagaje a nie pre agapornis ako mi zaslali ziadna zlava pritom som kupoval uz viac krat od tohoto predajcu.
Asi nabuduce objednam radsej inde kde mi poslu to co si objednam za vyhodnejsiu cenu.
všetko ok.
- Dobrá cena
- výborné ceny
- zlý výber kuriérskej spoločnosti. možno ponúka najlepšie ceny, no prístup je príšerný. To je však kritika na prepravnú spoločnosť, nie na obchod :-)
- Za tie prípadne ušetrené drobné zbytočné riziko
- Nevracia peniaze
- Nekomunikuje
- Utajuje sa
Podvodník!!!
Pozrite si sídlo firmy v Ba u dogz.sk a alfadog.eu cez google street view je len virtuálne. Miesto na reklamácie a vrátenie tovaru u oboch eshopov rôzne. Ja som kúpil tovar 5 mesiacov dozadu, ale veľkosť nevyhovovala tak som im napísal či by som nemohol prísť do Nové Mesta nad Váhom a vymeniť tovar za väčší. Odpoveď samozrejme žiadna tak som tovar poslal späť zásielkovou službou v limite v ktorom je zákonom ustanovené, že sa platba za tovar musí vrátiť. Poslal som zároveň email s odstúpením od zmluvy, dokladom od zásielkovej služby o podrobnostiach spätného doručenia tovaru a pôvodnej faktúry.
Následne keď už to bolo odoslané prišiel od dogz mail s iným číslom na danej ulici kam to treba vrátiť.
Niekto sa snaží skutočne veľmi zatajovať a vie prečo!!!
Zasielka, ale vrátená bola... kuriér si samozrejme pozná svoj rajón.
Niekoľko mesiacov sa pán majiteľ asi dobre zabavil keď som ho kontakoval mailom kde sú peniaze a vraj to už vybavuje...
Je to 5 mesiacov a svoje peniaze nikde. Človek dáva veľkú dôveru keď pošle peniaze rovno pri objednávke a takémuto individuu by mali okamžite eshopy okamžite zavrieť.
Linkedin -
ok, dobré ceny,rýchle dodanie.
Som milo prekvapena s kvalitou a rychlostou vybavenia mojej poziadavky,tovar a dodanie,spokojnost
Rýchle vybavenie
- Cena, rýchlosť dodania
Skoda, len ze DPD mi to dorucila nie tam kam som chcel, ale do ineho miesta vyzdvihnutia