Spokojný
Veľká spokojnosť z mojej strany
Vyborna komunikacia s obchodom, s tovarom sme maximalne spokojni.
Skvelá stránka
vsetko ok
Super rýchle dodanie, maximálna spokojnosť objednávam opakovane a vždy som so všetkým spokojná. Odporúčam
- Veľmi ústretový majiteľ. Po spísaní môjho dotazu-problému s trávením psíka, zavolal a doporučil granulky.
Za mňa 100%spokojnosť
- Tovar rychlo pripraveny
Okrem super zradla maju aj originalne hracky a oboje nasho psika potesilo. Po yoggies konecne nas psik nema problemy s riedkou stolicou a to sme skusali rozne najdrahsie komercne dostupne znacky granul. Zlepsenie nastalo uz po dvoch dnoch s Yoggies VET. Nakolko sme zobrali 4 druhy vzoriek po viacero kusov skusili sme aj Kozie, Iberico a Jahnacie/biela ryba. Riedka stolica sa nevratila. Tvarom su mini verzia take valceky takze sa daju aj zlomit. A su to prve granule co nam vonali.
Rychlost, kvalita krmiva
- Rýchlosť vybavenia objednávky a doručenia
- Spolahlivý nákup
Výborná spolupráca .
bez problemov
- Kvalitne vyrobky, obchod si vyberá, co distribuuje dalej zákazníkom, preto u nich nájdete len overenu kvalitu, aj ked nie velky vyber sortimentu.
Super obchod!
Omylom som kúpil mini granule a po telefonáte s majiteľom došlo bez problémov k výmene...
Bol ochotný mi ich doniesť do Malaciek(mal tam aktivity) a zameniť za granule pre dospelé psy . Veľká vďaka! -
vsetko ok
- Je super a sú splahlivy
- Široký sortiment - aj inde nedostupné produkty
- Rýchlosť dodania
- Vernostný program
- kvalitné krmivo
- darček k nákupu
- zdarma poštovné nad určitú hodnotu