Vsetko super
Spoľahlivé a rýchle doručenie. Veľká spokojnosť aj s kvalitou tovaru a cenami. Odporúčam.
- rychle vybavenie objednavky
- mali tovar, ktorý iní predajcovia nemali
- výborná cena
- rýchle doručenie tovaru
Rýchle dodanie tovaru, ktorí sme inde nenašli, maximálna spokojnosť s nákupom.
Přesto, že zrovna nefungovala platební brána ani e-mail obchodu, vše zachránili výbornou osobní komunikací.
- Profesionálny prístup
- Rýchlosť dodania tovaru
Tovar mi nedorazil tet ktorý som si objednala musela som poslať späť na moje náklady a čakám na vrátenie peňazí
- Tovar skladom
- Bezkonkurečné ceny
- Dobrý výber tovaru
Veľmi príjemne som bol prekvapený prvým nákupom v tomto eshope. Suverénne najnižšie ceny zo SR eshopov, objednávka vybavená ešte v ten deň a doručená na výdajné miesto nasledujúci deň. Môžem len odporúčať.
- krásne šálky od drahej značky za dobrú cenu
- tovar prišiel do 3 pracovných dní
V rámci terajších vypredajov, je v ponuke obchodu veľa zaujímavých vecí za výborné ceny.
tovar uvadzany ako skladom u dodavatela a nasledne po objednavke a zaplateni doba dodania 2-4 tyzdne.. :(
- dodanie
- balenie
Dodanie po objednani u dodavatela do terminu tak ako bolo avizovane pri objednavke. Spokojnost.
Skvelý obchod so skvelými produktmi za dobré ceny. Odborne Vám poradia, ak sa neviete rozhodnúť
- Ekologické balenie (papierová lepiaca páska, atď.)
- Rýchle dodanie tovaru
- Príjemná komunikácia
- Pekný výber tovaru
- Skvely osobny pristup, ochota
- Rýchlosť
- Tovar
- Kvalitný tovar
- Profesionalita
Tovar prišiel rýchlo. Šálky boli bezpečne zabalené. Predajca ma kontaktoval telefonicky o tovare, ktorý momentálne nebol skladom. Všetko sme vyriešili telefonicky. Som maximálne spokojný.
- rýchlosť vybavenia objednávky
neviem to ohodnotiť,lebo je to moja prvá objednávka a darček