- Veľmi rýchle dodanie
- vyhovujuca cena,
- vyhovujuca cena
- postovne primerane
Odporucam
- - zaujumavy sortiment, vela produktov nie je na inych e-shopoch
- - prehladne stranky
- - dlhe doba, nez sa tovar vyexpeduje
- - oproti inym e-shopom je doprava dost draha
Reakcia obchodu DISNEY OBCHOD
Ďakujeme za recenziu. Zásielku posielame z Českej republiky a na poštu ich vozíme len 1x týždne. Toto uvádzame v obchodných podmienkach aj v prehladu poštovného. Pokiaľ byste chcely dodat tovat skoršie, je možné zvoliť zásielkovňu alebo kuriera, ktoré expedujeme každý pracovný deň. Vaš Disneyobchod
- Podla mojho nazoru vyhody su za obiednavky a za vašu spokojnost
- Neviem
Ja som svami spokojna preto som sa k vam zaregystrovala. Mate krasny tovar a pre detičky zaujmavi
Reakcia obchodu DISNEY OBCHOD
Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste bola s nákupom spokojná. Vaša SDS
- Nefungujuci platobny system kartou, malo tovaru
Potrebne a nutne je zmenit webovu stranku lebo je prilis komplikovana. Ponuka moznost, ale tovar nieje. Tiez by nezaskodilo varovat zakaznikov ak nieco nefunguje, lebo internetova siet je pretazena.
- Dodanie tovaru neuveritelne rychle :)
Vrele odporucam.tovar je ako na obrazku tak aj v skutocnosti.super!
- Veľký výber a rýchlosť dodania
- Neviem o nich
Odporucam
- Cena, komunikácia, rychlost dodania
- Nic
Spokojnost
- Večer som urobila objednávku, po 2 min. som chcela objednávku rozšíriť o dalsie tovary, no objednávku nebolo možné ani v krátkom čase zmeniť. /web stránka to už neumožnuje.
Na druhý deň ráno som telefonicky chcela doplniť moju objednávku - bolo mi povedané, že balíky sa už prebalovať nedaju. Mám si zmeniť formu doručenia - na poštu aby som to mala lacnejšie.Ochota žiadna - som sklamaná. Takže keď som tovar chcela, musela som platit kurierovi 2- násobnú sumu 12-€, hoci mi to naraz doručil.
Ako to riešť treba si pozrieť ako sa objednáva tovar TESCO domov - sú v tomto výborní.
Ale poučila som sa. -
- ponuka to,co bezne predajni sa nepredava a to je fajn.Deti vzdy chcu nieco take,co leti medzi detmi a nam dospelym sa to potom tazko zhana.Dakujem za zasielku.
- Mohli by ste rozsirit sortiment z lega, napr. uteraky, osusky,zupany.Ja som chcela este kupit osusky s motivom lega,ale take neexistuju v ziadnom obchode.
Odporucam vsetkym nakupovat u vas.
mozem len odporucit :-)
- Prehľadnosť.
- Rozšírila by som sortiment Frozen.
Odporúčam.
Kråsne a kvalitnė veci,široká a pestrå ponuka.
O.K.
nečakane expresne rýchle doručenie do Zásielkovne, krásna ponuka za dobré ceny, odporúčam:-)
- Super komunikacia
- Prehladna webstranka
- Tovar, ktorý nie v beznych kamennych obchodoch
Odporúčam!!!
- Krasne veci s motivom disney
- Ziadne
Super ceny kradny tovar