• Rychlosť
    • Kvalita originálneho výrobku

Nemám žiadne negatíva

Dobrý deň Bea,

skutočne nás teší Vaše odporúčanie. Pre udržanie si stálych a získavanie nových zákazníkov dbáme na bohatú ponuku cenovo výhodného a kvalitného tovaru, s dôrazom na okamžité odoslanie kuriérom domov, na výdajné miesta alebo prichystanie v jednom z našich Smartshopov.

• Blízkosť obchodu

Dobrý deň Peter,

skutočne nás teší Vaše odporúčanie. Pre udržanie si stálych a získavanie nových zákazníkov dbáme na bohatú ponuku cenovo výhodného a kvalitného tovaru, s dôrazom na okamžité odoslanie kuriérom domov, na výdajné miesta alebo prichystanie v jednom z našich Smartshopov situovaných po celom Slovensku.

• Rýchle dodanie

Max spokojnost, rychle dorucenie

Rýchle vybavenie.

• Rýchle doručenie do predajne
    • Cena

Kupovala som používaný mobil a som veľmi spokojná. Cena bola najlepšia v porovnaní s inými eshopmi, kde takýto tovar ponúkajú a tiež ma veľmi milo prekvapil stav telefónu (je ako nový). Tovar mi prišiel na predajňu deň po objednaní, aj keď cestoval cez celé Slovensko.

Spokojnosť.

• Milý personál
    • Prehľad o stave objednávky
    • Rýchle vybavenie objednávky

Dobrý deň Andrea,

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy v Košiciach.

• Rychle vybavenie objednavky a dodanie tovaru

Dobrý deň Lenka,

• Rýchle dodanie tovaru

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

Tovar objednaný online, o dva dni doručený do predajne aj napriek vianočnému náporu. Žiadne poštovné, žiadne poplatky za dopravu. Spokojnosť.

• Rýchlosť a dostupnosť

Dobrý deň Anton,

• Rýchlosť,komunikácia

Dobrý deň Stanka,

skutočne nás teší Vaše odporúčanie. Pre udržanie si stálych a získavanie nových zákazníkov dbáme na maximálnu komunikáciu a poradenstvo. Sústredíme sa na bohatú ponuku cenovo výhodného a kvalitného tovaru, s okamžitým odoslaním kuriérom domov, na výdajné miesta alebo prichystanie v jednom z našich Smartshopov.

• Rýchly termín dodávky

• Rychle jednanie

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

• Veľmi ochotný pán predajca, super rýchlosť spracovania mojej objednávky.

Dobrý deň Roman,

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy v Novom Meste nad Váhom.

• Rýchle dodanie
    • Všetko išlo bez problémov
    • Objednaný tovar je výborný
    • Žiadne

Dobrý deň Andrej,

• Rýchle doručenie
    • Vysávač je darček, takže skúsenosti zatiaľ nemám

Dobrý deň Maja,

• Rýchle dodanie, výborné ceny

Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

• Osobný odber v nákupných centrách centrách

Nakup prebehol bez problémov. Osobné vyzdvihnutie je praktické. Na tovar som par dni čakal, ale bolo to uvedené v dostupnosti.

Dobrý deň Peter,