- Rychlosť
- Kvalita originálneho výrobku
Nemám žiadne negatíva
Dobrý deň Bea,
skutočne nás teší Vaše odporúčanie. Pre udržanie si stálych a získavanie nových zákazníkov dbáme na bohatú ponuku cenovo výhodného a kvalitného tovaru, s dôrazom na okamžité odoslanie kuriérom domov, na výdajné miesta alebo prichystanie v jednom z našich Smartshopov.
- Blízkosť obchodu
Dobrý deň Peter,
skutočne nás teší Vaše odporúčanie. Pre udržanie si stálych a získavanie nových zákazníkov dbáme na bohatú ponuku cenovo výhodného a kvalitného tovaru, s dôrazom na okamžité odoslanie kuriérom domov, na výdajné miesta alebo prichystanie v jednom z našich Smartshopov situovaných po celom Slovensku.
- Seriózny predajca
- Bezkonkurenčné ceny
- Komunikácia eshopu
Vrelo odporúčam, maximálna spokojnosť
- Rychle dorucenie
Max spokojnost, rychle dorucenie
Rýchle vybavenie.
- Rýchle doručenie do predajne
Kupovala som používaný mobil a som veľmi spokojná. Cena bola najlepšia v porovnaní s inými eshopmi, kde takýto tovar ponúkajú a tiež ma veľmi milo prekvapil stav telefónu (je ako nový). Tovar mi prišiel na predajňu deň po objednaní, aj keď cestoval cez celé Slovensko.
Spokojnosť.
- Milý personál
- Prehľad o stave objednávky
- Rýchle vybavenie objednávky
Dobrý deň Andrea,
Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy v Košiciach. -
- Rychle vybavenie objednavky a dodanie tovaru
Dobrý deň Lenka,
- Rýchle dodanie tovaru
Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy. -
Tovar objednaný online, o dva dni doručený do predajne aj napriek vianočnému náporu. Žiadne poštovné, žiadne poplatky za dopravu. Spokojnosť.
- Rýchlosť a dostupnosť
Dobrý deň Anton,
- Rýchlosť,komunikácia
Dobrý deň Stanka,
skutočne nás teší Vaše odporúčanie. Pre udržanie si stálych a získavanie nových zákazníkov dbáme na maximálnu komunikáciu a poradenstvo. Sústredíme sa na bohatú ponuku cenovo výhodného a kvalitného tovaru, s okamžitým odoslaním kuriérom domov, na výdajné miesta alebo prichystanie v jednom z našich Smartshopov.
- Rýchly termín dodávky
- Rychle jednanie
Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy. -
- Veľmi ochotný pán predajca, super rýchlosť spracovania mojej objednávky.
Dobrý deň Roman,
Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy v Novom Meste nad Váhom. -
- Všetko išlo bez problémov
- Objednaný tovar je výborný
- Žiadne
Dobrý deň Andrej,
- Rýchle doručenie
- Vysávač je darček, takže skúsenosti zatiaľ nemám
Dobrý deň Maja,
- Rýchle dodanie, výborné ceny
Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy. -
- Osobný odber v nákupných centrách centrách
Nakup prebehol bez problémov. Osobné vyzdvihnutie je praktické. Na tovar som par dni čakal, ale bolo to uvedené v dostupnosti.
Dobrý deň Peter,
Ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.