Všetko OK
Super obchod. Vždy rýchle dodanie, perfektne zabalené.
- Velmi rychle dodanie
výborný sortiment
- Namiesto sušených jahôd som dostal kandizovane jahody
Vynikajúci eshop s produktami super kvality a dobrými cenami.
Som spokojná tovar mi bol doručený v poriadku a rýchlo
Spokojnosť
Rýchlosť ,dobre zabalený tovar
Doteraz som bola s obchodom spokojna ale posledna objednavka ma velmi sklamala.Kesu orechy boli pomelene, v nich same dierky ako keby boli cervive,ziadna chut a mandle v cokolade tiez detto, cokolada poslednej kvality.
- Objednávala som prvýkrát, ale prišlo všetko v poriadku a rýchlo.
- Objednala som si 1 malinový a 2 jahodové džemy,poslali ste mi 2 malinove a jahodovy ani jeden,
- Obchod doručí spoľahlivo a rýchlo. Už som tu kupoval v minulosti. Pri tejto objednávke ma však sklamali tekvicové jadierka, ktoré boli z Číny, pričom také malé tekvicové jadierka som ešte ani nevidel, hoci ich kupujem v kamenných obchodoch permanentne minimálne 20 rokov. Pri vedomosti, že sú z Číny, by som ich určite neobjednával. Priobjednal som ich tentokrát k iným jadrám orechov. Tekvicové jadierka sú dostupné z mnohých európskych krajín. Zrejme to bol výhodný nákup, ale pre distribútora. Jadierka sú navyše "gumové" ako keby zvlhnuté. Preto tentokrát nedávam 5*
Vynikajúci výber, promptne zareagovali a dodali
Lyofilizovane mango bolo úplne polámané na prach aj ostane ovocie polámané.Škoda som sklamana .
S tovarom som veľmi spokojná,kvalitný a rýchlo doručený,vrelo odporúčam.
- Dlhá doba dodania
Super rýchle dodanie
- Výhodou je kvalitný sortiment všetkých druhov tovaru a aj rýchle doručenie. Od vás som už predtým mal tento tovar. A budem aj naďalej váš zákazník.
Veľkou výhodou je od vás nakupovať výrobky.
Odporúčam všetkým. -
Maximálna spokojnosť.