rýchlosť, bez vád
- kvalitný tovar, krásne kvalitne zabalený
- rýchle doručenie
- rýchla komunikácia
- vybavenie reklamácie
- milý darček originál ku kreslu
Prvé kreslo sa nám rozpadlo po roku a pol. Nebol žiadny problém s reklamáciou, bez ďalších špekulácií bola reklamácia vybavená k mojej veľkej spokojnosti. Aj kvôli tomu som sa rozhodla v tomto obchode kúpiť znova.
- Krásne herné stoličky
- Dobrá kvalita produktov
- Rýchle doručenie do pár dní
- Výborná zákaznícka podpora
- Rýchla odpoveď na informácie ohľadom produktov
- Bezproblémová platba kartou
- Popis jednotlivých produktov
- pomalá internetová stránka
S obchodom som veľmi spokojný. Majú krásne dizajnové herné kreslá, sú fakt pohodlné. Doručenie tovaru do pár dní cez kuriérsku spoločnosť GLS. K tovaru som dostal aj malý darček. Bezproblémová platba. Môžem len vyzdvihnúť zákaznícku podporu, dostal som včas odpovede na všetky moje otázky ohľadom produktu. Tento obchod vrelo odporúčam.
- Rychle reakcie na moje otazky
Top kupa. Rychla doprava, kvalitne kreslo za prijatelnu sumu. Maximalna spokojnost.
Tovar dodaný rýchlo, súhlasí s opisom, pôsobí luxusne, veľmi ľahko sa skladá. Stolička je veľmi pekná, pohodlná.
Veľmi rýchlo doručená zásielka, tovar spĺňa to, čo je v jeho popise
- Bol som spokojný s dodávkou
- Dizajn
- rychlost dodania
- vysoka kvalita vyrobku
- perfektny dizajn
- pri vybere stolicky by to chcelo lepsie vysvetlenie rozmerov stolicky ktore by pomohli pri vybere stolicky (je velmi dolezita dlzka od zohnuteho kolena po chrbat v sede)
- Rýchlosť doručenia tovaru
- Prehľadný e-shop
- spokojnost
- Prehľadná stránka
- Detailné popisy produktov
- Rôzne veľkosti stoličiek
- Prehladny a pekny e-shop, detailne informacie o produktoch
- Pomale dorucenie
- Pekné stoličky
- Rozumná cena
- Ihneď prišiel email so sledovaním zásielky
informácie o stave objednávky dostupné iba na telefonické vyžiadanie - pani na telefone však bola veľmi nápomocná
10 dní pred Vianocami som telefonicky a cez kontaktný formulár urgoval aby mi boli zaslané údaje na platbu. Údaje mi prišly dva dni pred Vianocami... Komunikácia 0 bodov...
Reakcia obchodu www.diablochairs.sk
Dobrý deň pán Michal,
za komplikácie sa ospravedlňujeme, ale ako platobnú metódu ste si vybral GoPay a platbu neuhradil.
Po tel. hovore sme Vám automatický poslali platobné údaje(ktoré sú dostupné aj tu:https://diablochairs.sk/platobne-sposoby), reagovali sme aj na "kontaktný formulár" no platba nebola bohužiaľ uhradená.
Objednávky s neuhradenou platbou maximálne do 14 dní automatický stornujeme.
S pozdravom, tím Diablo -
- Všetko
- Nič
Hoci tovar sa v čase mojej objednávky nenachádzal v sklade, došiel mi pomerne skoro, v priebehu pár dní. Mne išlo hlavne o to, aby som ho mal do Vianoc a hoci je ešte týždeň do Vianoc, ja už tovar dávno mám. Som s pokojný s vybavením mojej objednávky.
Syn povedal ze tá herná stolička je krajšia v skutočnosti a je pre neho ako uliata.