Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Okamzita reakcia
    • Kvalita

Asi ze akumulatory su trosku drahe

• Neskutočne rýchla expedícia tovaru

Moja pripomienka sa týka len objednaného výrobku a nie obchodu. Uvediem ju len preto, aby sa ďalší kupujúci mohol lepšie zorientovať. Kupovaný vrták : DT4577 DeWALT VRTÁK DO DŘEVA FORSTNER má tzv. navádzací špirálový hrot, ktorý zabezpečí rýchly prienik do materiálu /takto to špecifikuje výrobca resp. distribútor/. Chyba je len v tom, že to platí iba v prípade vŕtania do masívneho dreva /hranolu/. Ja som potreboval prevŕtaľť bambusovú tyč s priemerom 100 mm a hrúbkou steny cca 10 mm. Neuvedomil som si, do čoho idem a hneď po zazačatí vŕtania sa mi bambusová tyč rozštiepila po dĺžke a bolo po zábave. Hrot pôsobil ako samorezná skrutka, čo v mojom prípade nebolo vôbec žiadúce. Musel som obrúsiť špirálový hrot navádzacieho tŕňa ale prišiel som o jednu bambusovú tyč. Odporúčam v prípade vŕtania dutých materiálov kúpiť vrták konkurenčného výrobcu. Ten má má inak riešený tvar navádzacieho tŕňa . Tento môj postreh dávam do pozornosti internetovému obchodu, aby ho uviedol v špecifikácii vrtáku. Stačí krátka informácia : Vrták nie je vhodný na vŕtanie dutých, tenkostenných predmetov.

Zatiaľ som zaplatil a nič nedostal

pri predchadzajucom nakupe mi prislo vsetko pzitivne.negativne je mohlo by tobyt vcasie ako do desiatich dni a tento tovar mi este nedorazil ani po desiatich dnoch vraj koli korone. vlado dakujem.A este informovali ste ma ze nieco stovaru shyba ale nebolo napisane co.

• Promtné a rýchle vybavenie dodávky

• velmi rychle dorucenie

objednaval som uz 2x, spokojnost

• Dlhá čakacia doba.

Tovar nesedí typ ale všetko sa vyriešilo v spokojnosti správny dodali a nesprávny sa poslal spať všetko zabezpečil predavajuci

Expresné vybavenie objednávky.

Po 6 dnoch cakania som obdrzal ospravedlnujuci mail s vyhovorkou v tomto obdobi aktualnou Covid sposobil problem s vybavenim mojej objednavky.Tak neviem asi je moj tovar nakazeny a musi byt 14 dni v karantene lebo dnes je uz 10 den a stale cakam a jedine co som obdrzal okrem prazdnych slubov je tento dotaznik.Takze kupovat iba zaockovane naradie.

• veľmi rýchle doručenie
    • výber produktov

akceptujem momentálnu situáciu, ktorá zapríčinila, že som objednaný tovar nedostal ani po dvoch týždňoch

Dodacia doba na nalákanie zákazníka na stránke 5 dní, dnes je to presne mesiac a tovar nikde, taktiež som nedostal odpoveď na moj email kedy predpokladajú doručenie mojej objednávky.

Ok dobrá cena

• Rychle dodanie a velmi dobra cena

• Okamzita reakcia na objednavku, rychle dodanie

• bezproblémový nákup a doprava

Tovar bol písaný, že je na sklade. No za 10 dni zatiaľ neprišiel. Nikto sa ani neozval.

Žiadna komunikácia tovar nedošiel ani po desiatich dňoch a není záujem zo strany obchodu aby aspoň informovali kedy bude tovar dodaný.

• Super jednanie obchodu.