- dobré ceny
- Pevny
- Odolný
- Kvalitny
- Rychle dorucenia ,kvalita a rozumna cena
- tovar bol dodany pomerne rychlo
- reklamujem výrobok pretože nám bol dodaný zlý kus a nedá sa poskladať
Reakcia obchodu Detská posteľ.com
Pekný deň,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ktoré ste zažili s naším produktom. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a je nám veľmi ľúto, že ste museli čeliť problému s nedávno zakúpeným výrobkom. Naším cieľom je poskytovať výrobky v najvyššej kvalite a Vaša skúsenosť je pre nás veľmi dôležitá.
Váš problém sme už zaevidovali a momentálne pracujeme na nájdení najlepšieho riešenia. Budeme Vás pravidelne informovať o priebehu reklamácie a urobíme všetko pre to, aby sme ju vyriešili čo najrýchlejšie a vo Váš prospech.
Ešte raz sa ospravedlňujeme za akékoľvek nepohodlie, ktoré ste mali, a ďakujeme Vám za trpezlivosť a dôveru. Ak máte ďalšie otázky alebo obavy, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás a snažíme sa, aby ste boli s našimi službami a produktmi spokojní.
S úctou, tím detskapostel.com -
veľká spokojnosť*******
- super komunikácia
Dodanie bolo ok, ale nie som spokojná s kvalitou postelí - vzhľadom na nie najmenšiu cenu.
Diely nesedeli úplne tak,ako by mali.
Šroby sme si museli sami skrátiť, lebo boli príliš dlhé. A farba bola na niektorých miestach poškodená.Reakcia obchodu Detská posteľ.com
Dobrý deň, pani Popadiaková,
Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Vôbec sme neboli informovaní o probléme, ktorý ste zažili, až kým sme Vás nekontaktovali telefonicky. Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a ochotu nám poskytnúť informácie, ktoré nám umožnili aktívne riešiť situáciu.
Po našom telefonickom rozhovore sme si uvedomili dôležitosť presného určenia poškodených dielov. Sme pripravení vybaviť Vašu reklamáciu čo najefektívnejšie a bez potreby zasielania tovaru. Vaša spokojnosť s našimi službami a produktmi je pre nás prioritou.
Veríme, že spoločne nájdeme uspokojivé riešenie tejto situácie. Ďakujeme za vašu trpezlivosť a dôveru.
S úctou, tím Detskapostel.com -
- Všetko čo som potreboval, som objednal na jednom webe za výhodné ceny.
- Rýchle dodanie a postieľka je podľa našich predstáv
- Rýchle jednanie
- Na dodanom a zabalenom tovare mi chýbali informácie o produkte- názov
Posteľ sa ľahko skladá, je pomerne ľahká. Jednoduchý a pekný tvar. Pridala by som o jedu latku naviac do roštu. Vzdialenosť sa mi zdá taká väčšia medzi samotnými latkami.Treba dať pozor na ryhy,ktoré sa tam ľahko vytvoria. Ale inak som spokojná.
Kvalita za rozumnú cenu .
- Super cena za kvalitné matrace
- Žiadne
- rýchle doručenie
- tovar zodpovedá popisu
- Zatiaľ sú pozitívne.
- Rýchlosť
- Komunikácia
Prišiel mi omylom iný rozmer, avšak veľmi promptne spravili výmenu
Expresne rýchle vybavenie
- Rychlost dodania