• Výnimočné pochúťky, ktoré inde nekúpite.

• Nakupujem už druhý rok a som veľmi spokojná. Rýchle dodanie a kvalitný tovar.

Spokojnosť, rýchle dodanie, tovar kvalitný, doporucujem

Obchod spolupracuje s DPD co je argantna nespolahliva firma bez telefonneho kontaktu

Reakcia obchodu Delicias

Dakujeme za Vasu recenziu aj ked si myslime ze je troska nespravodliva. Tovar bol odoslany hned na druhy den po vasej objednavke. Myslime ze kominukacia z nasej strany bola tiez korektna nakolko sme Vas kontaktovali viackrat (menili sme Vam na zaklade Vasej poziadavky objednavku z platby prevodom na dobierku a vzdy ked ste sa ozvali vzdy sme Vam ihned odpovedali) Nemozete nam davat za vinu ze ste objednali tovar 29/12 odoslany bol 30/12 DPD Vam ho nedorucilo 31/12 ako ste chceli lebo nerobili....takze ked Vam tovar priviezli ste ho odmietli......samozrejme vina obchodu.....

• Rychla dodavka

Veľmi rýchle , promptne jednanie. Absolútna ochota. " TO SE CENÍ "
    Zakrátko u nich nakúpim zas. Objednaný tovar mal pozitívny ohlas. Všetkým veľmi chutilo .

Nakoľko prvý krát som u nich objednal cez internet, vedel som že nebudem sklamaný. Z vlastnej skúsenosti viem ,že sú to veľmi milí a ochotní ľudia. V posledných rokoch vždy okolo vianoc som chodieval k nim nakupovať , a vždy som odtial odchádzal maximálne spokojný.

super

• Kvalita produktov
    • Rýchlosť dodania

• Som veľmi spokojná
    • Rýchle dodanie

Objavila som super obchod, vďaka ochutnávky solených mandí, ma stránka zaujala, idem objednať ďalšie dobroty na Vianoce...Sú rýchly, produkty čerstvé a pribalia aj potešenie navyše...

• Rýchle vybavenie objednávky

Vynikajúce*****

Skvělá komunikace, jednání, zásilka rychle doručená.

jenoducho spokojnosť, lahký výber tovaru, bezproblémové rýchle doručenie

• Rychlé dodání,perfektní zboží.

• Úžasná rýchlosť vybavenia objednávky
    • Možnosť zaplatiť online
    • Excelentná kvalita ponúkaného tovaru

Jedinečný kvalitný tovar, rýchle spracovanie a vybavenie objednávky.

• rýchlosť vybavenia
    • rýchlosť doručenia
    • komunikácia so zákazníkom

• rychle a kvalitne

Veľmi ústretový a milý prístup