• Spokojnosť

• Dobrá kvalita
    • Rýchle dodanie

Všetko ok tovar prišiel v poriadku

• Obchod okrem automatizovaného emailu - informacie o prijetia platby nekomunikuje. Je to 11 dni od prijatia platby a tovar mi nebol doručený a ani som nebola informovaná, či ho vôbec poslali

• Príjemný materiál
    • Rýchlo doručenie
    • Magnet funguje dobre

OBJEDNAL SOM 2x ZELENÝ OBRUS 90x90 cm - doručili mi 2x MODRÝ !!!

Tovar prišiel veľmi rýchle a je presne taký, ako som si ho predstavovala. Som spokojná.

platbe vopred sa vyhýbam

S nákupom som bola veľmi spokojná.
    Rýchle vybavenie objednávky .
    Určite doporučujem objednať si u Vás.

• rýchle dodanie, výborný materiál, vynikajúca cena

Spokojnost s dodanim a s tovarom

Opakovaný nákup, zatiaľ spokojnosť,komunikácia s obchodom dobrá,bez negatív

S obchodom som veľmi spokojná. Objednávala som si už druhýkrát a určite nie posledný. Ponúkajú kvalitný tovar a skvelé doplnkové služby pri úprave záclon. Plusom je aj rýchlosť vybavenia objednávky.

Komunikovala som mailom s pani Renatu Nogolovou - ohľadom objednávky so mnou komunikovala,ale keď mi prišiel tovar a objednala som si set - prišiel mi tovar v iných farbách. Mail som písala pani Nogolovej 24.11. do dnešného dňa sa mi nikto neozval. Vždy som veľmi rada objednávala z tejto stránky,ale nakoľko poštovné je drahe a nedá sa platiť na dobierku už prehodnocujem nakupovanie už od Vás.

• Som spokojna s materialom a aj s opracovanim zaclony. Dakujem velmi pekne.

• Veľmi dobré ceny, rýchle dodanie tovaru

Obchod s veľmi dobrými cenami a veľkým výberom tovaru, rýchle doručenie tovaru, obchod odporúčam.

Výborný sortiment

Rychle jednanie, nakup z pohodlia domova, akurat odkaz pre krajcirky, nepresivat poslednu dierku na zaclone pre vytrazku, radsej pridat cm navyse, treba ju nastrihovat, aby zaclona vosla na tyc a nieje rovnake ukoncenie zaclony, nemyslim na vzor , ale ukoncenie na vytrazke.

• rýchle vybavenie
    • rýchle dodanie

žiadne problémy s vybavením objednávky,

+ rýchle vybavenie objednávky
    - žiadna