Objednávka mi bola rýchlo doručená. Max.spokojnost. Girlandy sú nádherné. Odporúčam každému spoločnost Decorstudio

Tento koberček mi bol doručený za necelých 24 hodín od objednania. Som maximálne spokojná s každým nákupom od vás.

Dodanie rýchle to je velke plus stromcek krásny ale ako bol vysoky 2,5m tak v strede kde sa spaja padal dopredu a vyzera krivo inak velmi pekny

• Tovar prišiel naozaj rýchlo. Aj napriek omylu pri balení zásielky som veľmi spokojná, lebo predávajúci tento problém vyriešil naozaj rýchlo, čo znamená do 24 hodín, čo si naozaj cením.

Rýchle doručenie, tovar sa zhodoval s foto na internete, veľky výber kobercov. Určite odporúčam.

• Doručené priamo pred dvere .
    • Farby koberca v skutočnosti sú iné ako farby na vašej stránke . Na stránke sú krajšie a jasnejšie .

• Tovar bol dobre zabaleny, doručeny na dohodnuty termin, už druhykrat som objefnala od Dekorstudio, velka spokojnost

• Spokojnosť

• Milí ústretoví kolektív pracovníkov, ktori vždy pomôžu, poradia, aby boli zákazníci spokojní

Všetko v poriadku

Objednala som vianočnú girlandu, som veľmi spokojná, vyzerá presne ako na obrázku, umelé ihličie sa dobre tvaruje.

• Veľmi rýchle vybavenie objednávky
    • Rýchle dorucenie
    • Komunikacia
    • Žiadne

Som veľmi spokojná s komunikáciou obchodu, tovar prišiel presne taký istý ako na obrázku. Odporúčam

Super obchod. Úžasné výrobky.
    Som veľmi spokojná.

Veľmi dobré

Veľmi spokojná čo sa týka kvality aj dodania .

• Veľký vyber tovaru

Kúpa koberca, dlho som hľadala a koberec je nádherný, kvalitný, rýchlosť dodania

• Veľmi pekný tovar
    • Výborná komunikácia
    • Priaznivá cena

• Koberec je krásny, hebký a kvalitný. Očakávanie splnil. Komunikácia z eshopom je výborná, na všetko hneď odpovedali. Určite odporúčam.

Nádherný, ešte krajší koberec ako na fotke ♥️

• Krásny kvalitný výrobok rýchle dodanie