Rýchle vybavenie a komunikacia
tovar nedostazil
Reakcia obchodu Dekorativna Omietka
bohužiaľ všetko bolo zapríčinilo vinou dopravcu, ktorý balík vyzdvihol o pár dní neskôr. Týmto sa ospravedlňujeme. Verím, že balík bude teraz doručený a všetko ostatné bude v poriadku. Marián -
Priatelsky...komunikativny...promptme reaugujuci. Mozem len odporucat. A s dekorativnou stierkou sa mne ako zene robi vyborne...hladko...jednoducho.
Objednali sme už viackrát. Doručenie rýchle, kvalitný materiál a darček poteší. Ak bude treba, objednáme opäť.
- ok
rýchlo
- super rychlost ,
výborné, rýchlo
- Objednávku som zrušil keďže mi objednaný a zaplatený tovar nechodil viac ako 3 týždne.
- Velmi rýchle a profesionalne jednanie
- Rýchle vybavenie
Žiadne nevýhody
- rychost dorucenia
- tovar prisiel poskodeny, nevhodne zabalene vedro so sterkou
Komunikacia by mohla byt lepsia
- Ústretovosť
- Rychle vybavenie a zaslanie
Velmi dobry pristup zo strany obchodu s este lepším produktom. Betónová stierka je super.
Hoci som zaplatila dosť veľkú sumu za kuriéra ,tovar bol bez dovozu na adresu daný do Depa na osobne vyzdvihnutie
- Komunikatívnosť
- Ochota pomôcť
Som veľmi spokojná hlavne s prístupom pána, ktorý mi objednávku vybavoval. Tovar mi prišiel po týždni. Všetko prebehlo v poriadku
Objednavali sme u vás už 2 krát a sme spokojni. Rýchle spracovanie objednávky. Určite pri ďalšej rekonstrukcii sa na vás obrátime.
Komunikacia s obchodnikom slubil ze zavola a viac sa neozval
Reakcia obchodu Dekorativna Omietka
omlouvám se za kolegu který se vám neozval zpět - nejsem si jistý co se řešilo ale pravděpodobně čekal na odpověď ze skladu či z od dopravce, občas to bohužel trvá. -
- Som veľmi spokojný
Treba rátať, že ak si objednáte viacej ako jedno vedro rovnakej omietky tak nie sú farebne identické ako v mojom prípade. Treba ich pred aplikáciou premiešať medzi sebou.
Inak všetko super. Základu 2kg aj laku 2kg je dostatok pre jedno vedro(robil som v dvoch vrstvách) -
- rýchle doručenie
- kvalitné produkty
- obrázok sa zhoduje s reálnym vzhľadom
- ochota
- pri dodatočnom objednaní žiadny rozdiel v odtieňoch farby
- Dopravca neopatrne manipuluje s tovarom-prasknuté vedro