• Telefonická komunikácia úplne super , veľmi rýchle doručenie na Slovensko

• Bez problémov

Marmolit je kvalitný, síce sa ťažšie naťahoval (lepšie použiť menšiu zrnitost), ale vo výsledku je farebne stály, odoláva mrazom, neodlepuje sa - drží už 7 mesiacov. Za tú cenu oproti konkurencii nie je o čom. Odporucam.

Spokojnosť s tovarom už niekoľko krát som objednával a bol som spokojný

• Rychle jednanie, tovar tak ako je v ponuke tak je aj doruceny.

Rychla reakcia, tovar som mal za velmi kratky cas doma.

• Môžem len odporučiť pán na tel. bol ústretový poradil, žiaden problém ...
    • Žiadna nevýhoda

Všetko v poriadku. Jediná vec, ktorú by som odporučila, je ponúknuť k omietke všetky typy hladítok potrebných k realizácii. Okrem benátskeho aj plastové na dokončenie matnej omietky.

Bola to moja prvá skúsenosť, som veľmi spokojná s vybavením objednávky.

• Extra veľký výber vzorov a odtieňov
    • Užívateľsky prívetivý popis
    • Rýchle dodanie
    • Maximálna ochota a súčinnosť pri reklamácii

Veľký výber, skvelý popis, ochotný personál, rýchle dodanie. Takto sa to robí do psej matere

Som Veľmi spokojný s dodávkou aj kvalitou

• su velmi spolahlivy

objednal som marmolit od tohto eshopu, no som velmi milo prekvapeny, na ich reakciu, ked som napisal že mi chyba určity počet mľ, kedže tam bolo napisane že to pokryje cca6m2, chzbalo cca . 1,5m2, mohlo to byt aj chybou mojho majstra, ktory možno nanašal hrubšiu vrastvu, ale tento e-shop, sa zachoval vysoko profesionalne, a vyriešil moj problem k obrovskej spokojnosti, dakujem velmi, skvely shop

• Zle udaje

Oklamali ste ma z vašimi udajmi o m2 ,kolko sa da pouzit 25 kg marmolitu,ledva polovica vysla z vasho prepoctu

Reakcia obchodu Dekorativna Omietka

marmolitu prodáváme opravdu kvanta a tyto stížnosti na spotřebu nemíváme. Je dost možné, že se použila tlustší vrstva, než bylo potřeba. Rádi situaci dořešíme k Vaší spokojenosti.

S pozdravem,
    Marián

• Super rychle dodanie

Omietka je super, až na to že svetlo siva je tmavšia ako som čakala.

Prva zasielka mi prisla poskodena, obsak vytekal do krabice a cely som bol od omietky tekutej, ale som to zdokumentoval a predajca okamzite poslal novy balik , ktory uz prisiel neposkodeny. Chyba mohla byt aj v zlom zabaleni aj v zlom zaobchadzani kurierom.Ale vysledok je ,ze predajca sa zachoval profesionalne a poslal novu zasielku.

• Super, rýchle vybavenie.

Som spokojný.

• Rýchle vybavenie. Dobré jednanie

super

• Som veľmi spokojný ako s kvalitou výrobku tak aj s komunikáciou s Majiteľom rýchla odozva odporúčam všetkými 10 mi keby sa dalo dať viac dám nekonečno