• problemy s logistikou
    • nedvihaju telefonne kontakty

Po prevode penazi na ucet bol tovar dodany kurierom az po 2 tyzdnoch namiesto deklarovanych "Do 48 hod" . Az po vyse tyzdni vobec odpisali na opakovane dotazovanie, ze tovar je stale u prepravcu. Telefonne kontakty nedvihali. Celkovo zla skusenost.

• Rychla dodavka
    • Vysoka cena nekvalitne vyrobky
    • Tovar nebol na sklade dlhsie som cakal na vybavenie

• Doprava zadarmo
    • Záruka najnižšej ceny
    • Slabá až žiadna komunikácia
    • Objednávka zrušená bez oznámenia a udania dôvodu

• Ceny? Ale ked nekomjnikuju a nedorucia je to bezpredmetne...
    • Žiadna komunikácia
    • Po 10 dňoch stále stav objednávky “nespracovana”
    • Obchodu sa vyhnite!
    • Telefónne čísla nefungujú, na email neodpovedajú

NEODPORUCAM! Obchod nekomunikuje, nedá sa dovolať ani na jedno číslo. Z môjho pohladu je to veľký podvod a budem to musieť riešiť asi s bankov kvôli vráteniu peňazí!

Nie som spokojná

• Jeden z dvoch obchodov na Slovensku ktorý cez Heureku.sk má daný produkt
    • Obchod mi neodoslal žiadny email ani že je objednávka potvrdená a ani že vôbec niejaka objednávka je. To dal obchod najavo len v košiku. Takže po objednaný tovaru obchod vôbec nekomunikuje ani kedy má prísť kuriér a ani že sa to rieši a podobne

Mne to mierne prekážalo lebo som nevedel čo je s tovarom niekoľko dní po objednani. Obchod proste s vami po nákupe nekomunikuje nijak

• Neprišlo mi všetko čo som mal objednané , no vo fakt. to bolo a aj som zaplatil za všetko. A dovolať sa do obchodu nemožné!
    • Horšie zabalený tovar som ešte nevidel !!!

komplikovane

• Zásielku som vrátila späť a upovedomila o tom obchod. Do dnešného dňa mi neprišla žiadna reakcia. Netvrdím, že obal zásielky sa poškodil u nich, pokojne ju mohol poškodiť prepravca. Avšak zo strany obchodu som nedostala ani čiarku k vrátenej zásielke

• Cena
    • Neschopnosť dodržať termín, ani po dvoch týždňoch nebol tovar doručený.

Vybrať iný.

• žiadne
    • pomalosť

nepružný

• V krabici chybal Dezinfikce Special cleaner 50 ml. v krabici vobec nebol

Nebol som spokojny nebola any zlava pri na kupe nad 80 Eur a dodaci cas tiez nebol do 48 hodin

• good selection, good prices
    • communication and lack of ownership

The store sent a package with kurier service and when kurier failed to deliver they claimed it was not their fault and they are not responsible for deliveries, that the shipping company does that.
    Basically once package leaves the store they dont care what happens. A store that does not take ownership of the whole process is not a place I want to buy from.

I warn all other shoppers, the prices might be low but you are dealing with people who at the sign of trouble instead of trying to work with the customer wash their hands and say that it is not their fault.

• Ziadne
    • Komunikacia

Tovar prisiel v poskodenom obale a nekompletny.. Komunikacia 0% dovolat sa na uvedene tel. cislo nemozne....

• Nevidím žiadne výhody ktoré nemajú aj iné podobné obchody
    • Objednal som si tovar, a mal prísť do 48 hodín, už je to 5 dní ( pracovných) a stále mi nič neprišlo

Nedoporúčam.

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• -
    • -žiadna komunikácia s obchodom nie je možná
  • Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• katastrofa
    • poslali mi iny vyrobok

nikdy viac

• Dobrá komunikácia, dobre sa da s nimi dohodnuť.
    • žiadne

bol mi doručený tovar ale namiesto tenga deep mi dali iný tip.

Zavolal som tam a dohodol sa že ôsmeho mi pošlu deep...