- Dlho sa čaká na tovar.
Reakcia obchodu DEDRA online
Dobry den, mrzi nas Vase hodnotenie. Vzdy sa snazime tovar dodavat co najskor, zial vo Vasom pripade sme nemali jednu polozku skladom a cakali sme na dodanie od dodavatela, co natiahlo dorucenie o 3 dni. Aj tak sme tovar ale dorucili v relativne kratkom case. Dakujeme za pochopenie.
Tovar prišiel poškodený
Reakcia obchodu DEDRA online
Dobry den, zial pri pocte objednavok ktore denne expedujeme sa zial niekedy moze stat, ze zasielka pride poskodena, aj ked robime vsetko preto, aby sa to nestalo. Staci nam v pripade velkeho poskodenia zaslat len foto tovaru emailom na [email protected], pripadne zaslat tovar spat na nasu adresu a Vasu reklamaciu obratom vyriesime. Dakujeme za pochopenie.
- Tovar poškodený
Bolo by oveľa jednoduchšie, keby predávajúci pred odoslaním tovaru, ho aj skontroloval, či je bezchybný
Objednávka zaplatená a tovar mi od 17.2.2021 ešte nedoručili
Dlhá doba doručenia.Nekvalitný mlynček na maso.
- Dlhá doba dodania
- Rychle dodanie, prehladna stranka
- Vcasna a presna komunikacia, pravidelne informovanie o stave tovaru
- Nie su to velmi kvalitne spracovane ramiky - na spojoch neboli zlepene poriadne k sebe, vznikala na niektorych miestach medzera
- Tovar mi stale nebol doruceny
- Tovar bol poškodený nevyzeral ako na fotke
- Tovar doruceny avsak produkty (vypracovanie, usitie) nekvalitne uz na pohlad. Zle usite a zapracovane. Takyto tovar by som cez net vobec neposielala. Velke sklamanie!
- Bohužiaľ papuče sú nekvalitne a tak sa hneď zničia
- Nekvalitný ručný šlahač
Ručný šlahač, je veľmi nekvalitný, zadrháva pri ručnom točení na to určenou kľukou. V praxi takmer nepoužitelný.
Tovar mi prisiel uplne rozbity.
- Dlhá dodacia lehota.
- Hrnce prisli v katastrofálnom stave, dobite.
- Na zákaznícku linku sa nedá dovolat.
Reakcia obchodu DEDRA online
Dobrý deň, veľmi sa ospravedlňujeme, pracovali sme vo veľmi obmedzenom režime vzhľadom na aktuálnu situáciu. Náš eshop už pracuje v plnom režime a značne sme urýchlili dodanie zásielok. Všetky objednávky už boli doriešené. Veľmi sa Vám za spôsobené problémy ospravedlňujeme.
Tovar som zaplatila pred 10 dnami, stále však som ho ešte nedostala.
Reakcia obchodu DEDRA online
dobrý deň, viac ako polovica vyfakturovaného a nezaplateného tovaru do dnešného dňa nedorazila, predajca nereaguje na telefon a ani na mailovú komunikáciu...nikdy viac za mňa...
Reakcia obchodu DEDRA online
Pred mesiacom som si obiednal avyváž a to 2krát a do dnes mi nedošiel.To bol Február a teraz je Apríl
- ziadne plusy
- nekomunikuju so zakaznikom
- tovar stale nemam uz je to dva tyzdne
- chcu platbu predom a ani nedaju emailom vediet ci platba dorazila
- uz si viac z tohto eshopu neobjednam
- pri napisany staznosti sa ospravedlnia ze je to zdrzanie teraz kvoli koronavirusu, pritom negativne recenzie o tom ze dorucenie trva velmi dlho alebo ze niekto u tovar sni nedorucili maju uz pol roka spatne ked este ziadna corona nebola!!
celee zle tovar objednany 25.3 a aj hned zaplateny bank prevodom!!!! dnes je 5.4 a stale ho nemam, ked volate na cislo nikto nedvihne ked pisete na fb spravu nik neodpise az ked date zlu recenziu x krat volate a napisete 4 maily a spravy do kontaktneho formulara az potom sa ozvu ospravedlnuju a tovar aj tak stale nemam
Reakcia obchodu DEDRA online
- Objednávka uskutočnená 10.3.20 zatiaľ nedorazila. Neboli mi poskytnuté žiadne info, že sa objednávka oneskorí. Nereagujú na maily a nezdvíhajú ani telefón.
Reakcia obchodu DEDRA online
Ešte 10.3.2020 som si objednal tovar aj s okamžitým zaplatením, ktorý mal byť podľa informácie "na sklade", no do dnešného dňa, t.j. 23.3.2020 mi tovar ani neprišiel, ani sa mi nikto neozval a ani nikto nereagoval na moje dotazy, či už priamo pri objednávke alebo emailom a ani nikto nebral moje telefonáty.