Kvalitné výrobky, spokojnosť s celou objednávkou, doporučujem
- O anionovych vlozkach som pocula 1x v porodnici a musim povedat, ze je to zazrak, ktory mi pomohol rychlejsie sa zotavit. Kupila som zasobu na pol roka, budem urcite pouzivat aj pocas neznych zenskych dni.
Osvedčené kvalitné prostriedky, doručené rýchlo. Celková spokojnosť.
Bol to môj prvý nákup. Zatiaľ som spokojná.
skvelá komunikácia, rýchle dodanie
- Veľmi rýchle dodanie
- žiadna
tovar nezodpovedal popisu,zavádzajúce informácie!
Reakcia obchodu DEDRAeshop
ak je zákazník nespokojný a produkt nesplnil jeho očakávania, čo sa môže stať, má právo tovar vrátiť v zákonnej lehote. Nevieme kde bol problém, o aké zavádzajúce informácie údajne sa jednalo, nakoľko nás zákazník nekontaktoval a neprejavil záujem tovar vrátiť.
S pozdravom DEDRA eshop -
Veľmi dobré skúsenosti
Široký sortiment,slušná kvalita.
Určite odporúčam, objednávka vybavená celkom rýchlo. A o vôňach sa nemusíme ani baviť, perfektné :)
Som maximálne spokojná
Som spokojná, prádlo mám príjemné voňavé a tým pádom aj prevoňaný priestor v dome a čo je najlepšie, je to ekologicķý bez chemikálií. Ozaj žiadne alergie, používam ho už rok.
Tovar doručený
Maximakna spokojnost.
Veľmi rýchle vybavenie objednávky, vždy darček navyše, spokojnosť s produktami , neškodia prírode
- Tovar prichadza 7 dni a este neprisiel. Asi ide na pešo v zlom počasí..
Reakcia obchodu DEDRAeshop
ďakujeme za recenziu, opakovane upozorňujeme zákazníkov, aby sa oboznámili s dodacími lehotami nášho eshopu. Tovar bol odoslaný 3. pracovný deň od zadania objednávky, dnes - 4. pracovný deň od objednania je doručovaný. Čím náš eshop splnil dodacie lehoty, ku ktorým sa zaväzuje a sú uvedené na webstránke eshopu, aj v obchodných podmienkach. (Odoslanie zásielky do 5 pracovných dní).
V prípade, ak by sa s nimi zákazník vopred oboznámil, keďže ich objednávkou akceptoval, vyhol by sa prehnaným očakávaniam a sklamaniu. Ako na webe uvádzame tovar do 24 hodín expedovať nedokážeme a pravdivo o tom zákazníkov informujeme.
Ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom DEDRA eshop. -
Flexibilita a ústretovosť požiadavky zákazníka.
- Jednoduché objednanie, presný popis využitia, prehľadnosť produktov na stránke
Eshop, ponúka širokú škálu tovaru, ktorý je presne opísaný, a dá sa jednoducho vybrať výrobok, ktorý potrebujete, vrelo odporúčam
- Rýchlosť
- Komunikácia