• RYCHLOST MAJU CO POTREBUJEM
    • ZIADNE SLABINY

ODPORUCAM OBCHOD

Reakcia obchodu Dedoles

ďakujeme za odporúčanie, veľmi nás to teší a núti nás to stále na sebe pracovať a zlepšovať sa :-) Veríme, že u nás nakúpite aj v budúcnosti.

• pestrý sortiment
    • iné číslovanie veľkostí a s tým súvisiace záležitosti s následnou výmenou tovaru

Zaujali ma netradičné motívy tričiek

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu.

Čo sa týka veľkostí produktov, nevieme to bohužiaľ ovplyvniť, nakoľko spolčnosť The Mountain, ktorá tričká vyrába, upozorňuje na možnú odchýlku pri veľkostiach, ktorá môže byť spôsobená výrobným procesom.

Aj kvôli tomu poskytujeme bezplatnú výmenu tovaru za inú veľkosť (ďalšie poštovné hradíme my) a snažíme sa tak zvýšiť komfort našich zákazníkov :-)

• nemusite objednavat vy z USA
    • dodacia lehota

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, ďakujeme za recenziu.

Dodacia doba je dlhšia práve z dôvodu, ktorý ste spomenuli - tovar sa posiela až z Ameriky. Postupne však chceme naskladňovať viac a viac tovaru na našom sklade, aby sme tak mohli ponúkať rýchlejší spôsob dodania.

Už v najbližších dňoch pribudne pri každom produkte informácia o presnej dodacej dobe, čo veríme, opäť posunie kvalitu našich služieb na vyššiu úroveň.

• Kvalitný tovar
    • Trosku viazne momentálne komunikácia ohľadom kalkulácie ceny

Spolojna

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu!

Vašu správu ohľadom komunikácie si berieme k srdcu a už teraz pracujeme na tom, aby bola naša komunikácia so zákazníkom lepšia a rýchlejšia :-)

dodacia lehota bola skôr, ako som bola oboznámená - čiže spokojnosť

Reakcia obchodu Dedoles

ďakujeme za pozitívnu recenziu. Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste :-)

• rýchlosť doručenia
    • Nebol mi vopred oznámený príchod kuriéra a nebol som prítomný (bol som mimo mesta) ... 11.3.2015 o 9.40 prišiel kuriér a 14.50 došiel váš e-mail o vyskladnení.Dohodli sme si náhradný termín. doručenia.

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, ďakujeme za 100% pozitívnu recenziu!

Zároveň sa veľmi ospravedlňujeme za neifnormovanie o odoslaní objednávky, prišlo ku našej internej chybe pri odosielaní mailov.

Aktuálne vytvárame nový dizajn a aj systém stránky, ktorý by mal byť o pár mesiacov hotový a mal by odstrániť aj tieto najmenšie chybičky, ktoré môže občas zaviniť nepozornosť/ľudský faktor.

• kvalita
    • rýchle dodanie
    • viac komunikácie medzi zákazníkom a obchodom

super kvalita s rýchlym dodaním

Reakcia obchodu Dedoles

ďakujeme pekne za pozitívnu recenziu. Na zlepšení kvality našej komunikácie aktuálne už aj pracujeme a v najbližších dňoch príjmeme do tímu ďalšie nové posily, ktoré by mali tento problém nadobro odstrániť :-)

• napaditost
    • farebnost
    • jedinecnost

odporucam

Reakcia obchodu Dedoles

ďakujeme krásne za 100% recenziu, veľmi nás to teší :-) V budúcnosti plánujeme ešte veľa ďalších noviniek a určite sa máte na čo tešiť.

• Toto bol prvý a posledný nákup. Aby som čakal na dve tričká za 50-, tri týždne je absurdné. Komunikácia aj keď mailová o ničom. O skúsenosti sa samozrejme delím na fb a varujem všetkých známych
    • Dodacia lehota. Hrôza

Strata času a vyhodenie peňazí. Aby z Pezinka tovar šiel do Bratislavy tri týždne. Zavádzanie - najskôr dodacia doba jeden až dva týždne a potom tri a možno viac. Sorry toto nie sú služby.

Reakcia obchodu Dedoles

ďakujeme za vašu recenziu. Aj vďaka vám sa náš obchod stáva stále lepším a lepším. Mrzí nás vaša negatívna reakcia, preto príjmite prosím naše ospravedlnenie a vyjadrenie.

Tričká, ktoré nemá na sklade náš európsky dodávateľ, sa musia objednávať až z Ameriky, čím sa dodacia doba samozrejme predlžuje. To isté sa stalo v prípade vašej objednávky, kedy ani náš dodávateľ nemal tričko na sklade a doba dodania sa predĺžila.

Berieme však chybu na svoje ramená a chceme ju jednoznačne zlepšiť. Aktuálne prepájame náš systém so systémom dodávateľa, vďaka čomu sa bude pri produktoch zobrazovať PRESNÁ informácia o dodaní tovaru. Veríme, že to zvýši komfort našich služieb a informovanosť zákazníka.

• slaba komunikacia,ziadna odpoved na email ,ktory som opatovne poslal po objednani.

Reakcia obchodu Dedoles

ďakujeme za recenziu. Na zlepšení našej komunikácie momentálne pracujeme a aktuálne prebieha výberové konanie na ďalšieho nového člena nášho tímu, ktorý sa bude venovať práve komunikácii :-)

• Výhoda je,ze si clovek moze objednat tovar v pohode a richlo!Nemusi sa tlacit medzi regale a ludi!:-)

Prvy krat som objednal,dost rychlo to aj prislo,a hlavne v poriadku som dostal tovar.Zatial som spokojny, mozem poradit kazdemu.

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, ďakujeme za pozitívnu recenziu, veľmi si to ceníme a sme z toho šťastní :-)

Snažíme sa totiž ponúkať našim zákazníkom najlepšie služby a komfort stále zvyšovať, čo sa nám aj úspešne darí :-)

• osobny odber PK alebo BA nam vyhovuje

• Slušný výber,rýchla spätná väzba a priebežná komunikácia o aktuálnom stave a ďalšom priebehu objednávky..
    • Bol to môj prvý nákup, kritiku si nechám na neskôr:)

Skúšajte,dajte feedback,pochváľte a pomôžte vylepšovať:)

• Komunikácia o príchode zásielky bola na poslednú chvíľu. Treba oznámiť skôr vopred. Informácia že zásielka príde o tri dni je mi nanič, keď kuriér už mi prezváňal že kde som.

Tovar je v dobrej kvalite a bez nedostatkov.
    Uvidíme po prvom praní.
    Farby sú krásne a autentické.

• obchod sídli na slovensku :D
    • komunikácia
    • pomohli by presnejšie rozmery mikín napr. šírka mikiny pod rukamai a dĺžka rukávov

• Rychla a prijemna komunikace, zasilka zdarma, kvalitni zbozi.
    • Trosku delsi trvani vyrizeni prvni objednavky, ale muzu si za to sama. Pokad chcete obdrzet zbozi hned tak zjistete zda je "ihned dostupne". Udelala jsem to u druhe objednavky a zbozi bylo doruceno opravdu hned :-)

Jsem velmi spokojena! Krasne zbozi, skvela komunikace, muzu vsem doporucit ten e-shop :-)

• rýchly, prehľadný
    • máte úzke tričká

odporúčam, dobrá spolupráca

• tovar je osobitý, iný ako v ostatných shopoch
    • dlhšia dodacia lehota

Obchod ponúka zaujímavé oblečenie, podľa popisu aj z kvalitného materiálu. Nemala som zatiaľ možnosť vyskúšať, nakoľko som tu nakupovala prvýkrát. Dodacia lehota je dlhšia, ale komunikácia zo strany obchodu ústretová, takže zatiaľ odporúčam.

Tovar je iný ako bežne v obchdoch.

• tovar je originalny
    • kvalita vyrobkua originalita
    • zatial neviem o zaporoch a nevyhodach

najprv som sa zlakla terminu dodania ale po pisomnom dohovore mi bol doruceny tovar ovela skor,za co dakujem!