Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Pekný motív
    • Materiál
    • Zlá veľkosť

Veľkosť spodného prádla XL od dedolesu je ako M od iných značiek. Načo mi je pekný motív a príjemný materiál keď veľkosť nesedí. Produkt pre japoncov asi.

• 100 %

No kvalita nie je najlepšia...

• motív
    • nekvalitné
    • drahé
    • nepohodlné

Objednala som 2ks trenírok, ako fajn vianočný darček. Prvé zhrozenie prišlo pri rozbalení balíka. Ten materiál je katastrofa. Druhé zhrozenie, že veľkosti vôbec nesedia. Sú o dosť menšie než bežne. S týmto materiálom a veľkosťami extrémne nepohodlné! Už nikdy viac. Zbytočne vyhodené peniaze. Za tú cenu človek očakáva kvalitu a pohodlie.

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu a radi by sme Vám k tejto téme poskytli viac informácií. Pre väčšinu rozmerov platí tolerancia +/- 1 cm od hodnoty stanovenej v tabuľke. Odporúčame vždy meranie podľa kót, ktoré sú vyznačené pri rozmerových tabuľkách. Zároveň je spodnú bielizeň lepšie pred meraním mierne vyrovnať tak, aby sa vyrovnali deformácie spôsobené zložením bielizne v obale. V prípade, že ide o výrazný rozdiel, napíšte nám na [email protected].

• 50 %

Kupila som si žabky avokadova laska, mala som ich na sebe asi 3x a avokadovy vzor sa zacal olupovat. Takze predpokladam, ze z toho po dalsich 3 obutiach budu obycajne zelene slapky :(

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, veľmi nás to mrzí. V takomto prípade môžete tovar reklamovať. Pre zjednodušenie celého reklamačného procesu sme vytvorili prehľadný formulár, ktorý Vám s tým pomôže: https://www.dedoles.sk/vymena-a-vratenie

• 10 %

• Atraktívne vzory a dizajn výrobkov
    • Aboslútne nesprávne označovanie veľkosti výrobkov

Od Dedoles nakupujem v e-shope už niekoľko rokov a na začiatku som bola veľmi spokojná. Po posledných pár razoch, kedy mi prišli v zásielke síce správne objednané veľkosti (ponožky) ale skutočný výrobok tejto veľkosti nezodpovedal, som začala mať nepríjemný pocit, že sa niečo zmenilo v kontrole kvality.

Posledná zásielka však bola úplný šok. Všetky objednané pánske ponožky boli vo veľkosti 43-46, no keď som ich položila vedľa seba, tak rozdielky v dĺžke chodidla boli 7 cm. Jeden pár v tejto veľkosti bol malý aj mne, čo mám nohu 35 a nosím ponožky 35-38. A to si ani nechcem predstaviť ako by vyzerali tie ponožky po vypratí. Z balíčka 9 pánskych ponožiek zopovedá veľkosti 43-46 tak 1 pár. Za ostatné, ktoré nikto v domácnosti nebude vedieť využiť, budem žiadať vrátenie peňazí.

To isté sa stalo aj s ponožkami detskými v tej istej zásielke. Rovnaká veľkosť dvoch objednaných párov a rozdiel v dlžke chodidla 3 cm. A nájdu sa aj také páry, kde jedna ponožka je o číslo alebo dve menšia oproti druhej.

Čo sa týka kvality ponožiek mne sa nezdá výrazne horšia, ako pred pár rokmi. Stalo sa mi, že prišli ponožky s dierkou asi dva krát, čo pri mojich objednávkach, ktoré dokopy určite prekročili 200 párov ponožiek, to ešte ako-tak dokážem pochopiť. Tiež som zachytila rodinných príslušníkov sťažovať sa, že ponožky sa rýchlo prederavia na rôznych miestach, už po pár noseniach. Ale aboslútne nezodpovedajúcu veľkosť ponožiek číslovaniu, ktoré uvádzajú, je pre mňa totálne zlyanie kontroly pri výrobe.

Toto bol určite môj posledný nákup v obchode DEDOLES.

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, mrzí nás Vaša zlá skúsenosť s našimi ponožkami. V Dedoles dbáme na kvalitu a všetky naše produkty prechádzajú počas výroby medzioperačnými aj výstupnými kontrolami. Napriek našej snahe sa však ojedinele môže stať, že sa do predaja dostane chybný kus. V takom prípade sme však pripravení našu chybu napraviť a každý zákazník má právo produkt reklamovať, vymeniť alebo vrátiť.

• 10 %

Moj nazor na dedoles UZ NIKDY NIC SI OD VAS NEKUPIM KED STE VYHODILY SLOVAKOV A CHCETE ZASRANYCH MIGRANTOV TAK U MNA AKO OBCHOD STE SKONCILY POJEBTE SA CELY POLSKY DEDOLES

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, Dedoles je slovenská firma pôsobiaca momentálne v 21 krajinách Európy. Výrobky Dedoles navrhujú naši interní slovenskí dizajnéri, na platíme dane a odvody, podporujeme lokálne projekty v oblasti ochrany životného prostredia, sociálne slabších a znevýhodnených ľudí. Našich výrobcov si starostlivo vyberáme a to ako v rámci krajín EÚ, tak aj mimo nej. Na Slovensku sme, bohužiaľ, zatiaľ nenašli výrobcov, ktorí by dokázal uspokojiť naše požiadavky na objem produkcie pri zachovaní požadovanej kvality. V prípade, že takých výrobcov nájdeme, radi s nimi nadviažeme spoluprácu. Momentálne spolupracujeme s viacerými výrobcami v Turecku, Číne a Taliansku. Vyžadujeme od nich certifikácie, ktoré zaručujú ekologickú a sociálnu zodpovednosť firmy, ako sú certifikáty BSCI, OEKO-TEX Standard 100. Kolekcia detskej spodnej bielizne spĺňa certifikáciu GOTS, ktorá patrí k najuznávanejším certifikátom zaručujúcim ekologickú a sociálnu zodpovednosť firmy. Pracujeme na tom, aby sme mohli týmto prísnym certifikátom označovať čoraz viac výrobkov nášho sortimentu.
    Vzhľadom na súčasnú situáciu na trhu sme museli pristúpiť k opatreniam, aby sme zlepšili našu efektivitu. Plánovali sme väčší rast, no prišli situácie, s ktorými žiadna spoločnosť na trhu nepočítala, a tieto majú obrovský vplyv na nákupy ľudí, ako sú napríklad zvyšujúce sa výdavky domácností. Urobili sme preto niekoľko ozdravných opatrení a ideme ďalej.

• 70 %

• Deravý tovar

Už nikdy viac z tohto obchodu! Som maximálne sklamaná,po otvorení balíku som myslela ze sa mi sníva-takmer všetky brazílske nohavičky majú dieru ! Absolútne neodporúčam nákup u dedoles,veci nekvalitné,veľkosť nesedí ale hlavne sú veci POŠKODENÉ a môžem ich hodiť do koša!

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, veľmi nás mrzí, že sa k Vám dostal chybný kus nášho veselého oblečenia. Snažíme sa neustále pracovať na tom, aby sa kvalita našich produktov a služieb zdokonaľovala. I napriek medzioperačným a výstupným kontrolám, ktoré robíme, ale môže nastať situácia, že sa do predaja dostane aj výrobok s určitou chybou. V takomto prípade nám, prosíme, pošlite viac informácií prostredníctvom e-mailu [email protected]. Určite nájdeme spôsob, ako situáciu vyriešiť k obojstrannej spokojnosti.

• 50 %

• Krasne farby, dizajn
    • Šrečková reklama dobre zabrala, deti chcú mať všetko s týmto dizajn
    • Veľmi úzke prevedenie, deti si ich nevedia ani obuť
    • Diery na palcoch skoro na kazdych, uz sa mi babka smeje že zašiva len dedolesky
    • Spodne prádlo nesedia veľkosti
    • Kade tade predavaju ponozky za 1/3 cenu. Nie vždy plati že vyššia cena znamená vyššia kvalita a v dedoles určite nie.
    • Skončila som s týmto obchodom

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť. Správne nastavenie ponožkového lemu je jednou z najväčších výziev každého výrobcu ponožiek – na jednej strane zabezpečiť, aby lem netlačil a na druhej, aby sa ponožka nezosúvala pri chôdzi. Zároveň pri výbere toho správneho Dedoles kúsku, odporúčame prezrieť si naše veľkostné tabuľky, v ktorých sú uvedené presné rozmery oblečenia v centimetroch. Tabuľky nájdete po kliknutí na produkt vedľa kolónky zvoliť veľkosť. Veríme, že Vám pri výbere pomôžu.
    Ďakujeme za vašu spätnú väzbu, na základe ktorej môžeme ďalej pracovať na zlepšení.

• 80 %

• Detské pančuchy
    • Nohavičky
    • Ponožky
    • Doručenie trvalo dlhšie ako bolo sľúbené

Nohavičky sú super, sú originálne, krásne ako na obrázku, objednávam si brazílske a napriek veselým vzorom sú sexi,
    čo sa ponožiek týka, po krátkom čase sa na nich urobili diery, takže kvalita nič moc.
    Nadkolienky sú super, len sa trochu pri chôdzi posúvajú dole.
    Detské pančuchy sú úplne najlepšie, po častom nosení a po dvoch deťoch sú stále ako nové a hlavne nevytahali sa, čo sa mi pri iných značkách stalo už po pár noseniach.

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Teší nás, že ste s našimi nohavičkami a detskými pančuchami spokojná. Zároveň nás mrzí, ak sa Vám na ponožkách urobili dierky. Kvalita našich produktov je pre nás na prvom mieste. Aj keď naše výrobky prechádzajú medzioperačnými aj výstupnými kontrolami, vzhľadom k vysokej elasticite a jemnosti úpletu sa môže sporadicky vyskytnúť defekt v podobe chybného pletenia, ktorý spôsobuje prasknutie nite, a to následne zapríčiní vznik dierky. Z hľadiska dlhodobých štatistík sa nám však darí výskyt tohto defektu minimalizovať. Ospravedlňujeme sa Vám za zaslanie chybného kusu, daný pár ponožiek môžete reklamovať. :)

• 10 %

• V predajni pôvodná cena a na e shope akcie, výpredaj.Čo je to za hlúposť?

Nedala by som žiadnu hviezdičku.Preukazovať sa očkovaním alebo prekonaním beriem,nemala som pri sebe,tak som sa preň musela vrátiť.Keď som išla opäť dnu už nebolo treba.

• 60 %

• Dodacia doba
    • Kvalita ponožiek

3 týžne trvalo kým mi prišiel balík, veľke sklamanie z kvality ponožiek, hlavne tie detské sú úzke a nepoddajné a to moje deti nemajú široké nohy, výnimka sú teplé, tie sú fajn. Nohavičky a legíny zatiaľ super, uvidím v akom stave budú po pár prianiach.

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a správu ohľadom lemu ponožiek. Správne nastavenie ponožkového lemu je jednou z najväčších výziev každého výrobcu ponožiek – na jednej strane zabezpečiť, aby lem netlačil a na druhej, aby sa ponožka nezosúvala pri chôdzi. Ak sú Vašim deťom ponožky príliš úzke, radi Vám ich samozrejme vymeníme za väčšie. :)

• Kvalita
    • Cena

Ani človek nevie kde začať , ale za nás veľká nespokojnosť a DEDOLES už nikdy nekúpime! Ponožky veľkosti 39-41 sú veľké na nohu ktorá je veľkostne 39-40 … Mareriál je taký nekvalitný, že sa tie ponožky krútia na nohe! Ponožky sú take vysoké, že tlačia na lítkach! Nohavičky rovnakého čísla s rovnakým tvarom sú rôzne veľkosti! Veľkosti vôbec nesedia! Made in China! Veď to tam aj píše… Predražené a nekvalitné! Kupované v Košiciach v Optime, objednávané z eshopu ponožky sú iný materiál ale tiež žiadna sláva za také peniaze! UŽ NIKDY NIČ Z DEDOLESU!!!

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť s našimi výrobkami. Chápeme že niekedy nie je ľahké trafiť sa pri online nákupe do správnej veľkosti. Preto máme na našom e-shope tabuľku rozmerov, v ktorej sú uvedené presné veľkosti oblečenia v centimetroch. Čo sa týka výšky ponožiek, v ponuke máme ponožky rôznych dĺžok, od členkových cez vysoké až po nadkolienky. Na kvalite si dávame v našej spoločnosti záležať a všetky naše produkty prechádzajú počas výroby viacerými kontrolami. Ak s našimi výrobkami nie ste spokojný, máte samozrejme možnosť ich reklamovať, vymeniť alebo vrátiť. S pozdravom Dedoles.

• 10 %

• extremne pomale dodanie, teda ak mi zaplatenu objednavku vobec dodaju
    • nikto nedviha na infolinke

Katastrofa cela vasa firma..Doteraz som nepisala ziadnu negativnu recenziu ci statnost, ale tento krat spravim vynimku.. Obednavku som urobila 8.12.vraj 10.12. odoslane, doteraz 23.12 neprislo nic..a to je 16den od objednavky, z aliexpresu by to prislo skor jak od vas..Na infolinke samozrejme nikto nedviha, volala som tam 5krat a cakala na infolinke minimalne 10min! s takou to zlou firmou som sa dlho nestretla...keby som nemala uz vyplateny balik ani to nepreberem...uz nikdy u vas nic neobjednam..

• 10 %

• Na začiatku decembra objednaný a ZAPLATENÝ tovar stále nemám, spoločnosť nie je schopná plniť dodacie termíny. Prvý a poslednýkrát som tam niečo objednala. Dovolať sa do spoločnosti nedá, takže za mňa skúsenosť - úplná katastrofa. Hlavne že reklama na mňa vyskočí pomaly aj z chladničky! Ďakujem, viac si neprosím.
    • Tej pol hviezdičky na hodnotení dávam len preto, lebo ma systém nepustí odoslať to bez nej!

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, veľmi nás mrzí Vaša zlá skúsenosť. Dodacie lehoty môžu byť momentálne, kvôli veľkému počtu objednávok, o niečo dlhšie, za čo sa ospravedlňujeme. Náš zákaznícky servis sa snaží odpovedať na všetky dotazy čo najrýchlejšie, no kvôli veľkému náporu správ a telefonátov, im to momentálne môže zabrať trochu viac času. Určite Vám však odpovedia čo najskôr to bude možné.

• neexistuje žiadna
    • balik nikde
    • chcu mi poslat balik bez niecoho

ako si moze spolocnost poslat balik bez niecoho bez vasho suhlasu je to extrem.... najhorsia spolocnost aku som pocul videl a naposledy v zivote som odtial nieco objednaval objednavka meska 2 tyzdne a dnes mi prisiel mail ze mi ho poslu bez nejakych veci a oni si to dovolia poslat hanba. aby sa vam v tom senci ta predajna rozpadla ako domcek z kariet.

• 20 %

Tovar mi 10 dní od objednania stále nebol odoslaný, za celý deň po mojom telefonáte nikto nezistil kde sa stala chyba . Tovar mal byť darček pod stromček .... pochybujem , že dovtedy bude doručený . Veľké sklamanie .

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, mrzí nás meškanie Vašej zásielky. Objednávok je pred vianocami väčšie množstvo, preto môžu niektoré mierne meškať. Urobíme všetko preto, aby sme Vám balík do vianoc doručili.

• 10 %

• Pekne vzory ale vydrzia len den nosenia po tom sa vzory znacne poskodia
    • Neposlali mi vsetko co som si objednal
    • Ak sa to stalo mne moze sa to stat aj vam
    • Ponozky su nekvalitne, vytahuju sa nitky a nicia sa vzory

Tento ucet som si vytvoril len pre to aby som sem pridal tuto recenziu. Objednaval som viacero veci zial jedna v balicku ktory mi zaslali chybala. Upravujem tuto recenziu, po dni nosenia su tie ponozky znacne poskodene (vytahuju sa nitky) tym padom aj vzory nevyzeraju tak ako by mali. Kvalita je bez pochyb minimalna a nikomu neodporucam zakupit tieto ponozky.

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, veľmi sa ospravedlňujeme, ak Vám v balíčku nejaký kúsok chýbal. Čo najrýchlejšie Vám chýbajúcu položku pošleme. Kvalita našich produktov je pre nás na prvom mieste a naše výrobky prechádzajú medzioperačnými aj výstupnými kontrolami. Problém, ktorý popisujete, môže súvisieť so životnosťou ponožiek, ktorú ovplyvňuje viacero faktorov. Jedným z nich je napríklad to, či sa v byte pohybujeme len v ponožkách alebo máme na nich obuté aj papuče. Taktiež záleží, či chodíme po syntetickom koberci alebo netkanej textílii, ktoré na ponožky pôsobia podobne ako pilník. Niekedy sa životnosť znižuje aj zlou starostlivosťou o topánky, či tým, pri akej teplote ponožky perieme. Na zvýšenie životnosti ponožiek odporúčame ich pranie pri maximálnej teplote 40°C a sušičke sa radšej vyhnúť alebo ju používať len pri nízkych teplotách. Samozrejme, ak s našimi ponožkami nie ste spokojný, môžete ich reklamovať.

• Vedia sa ospravedlnit
    • Tých je mnoho

Objednávku som urobila ešte v mesiaci október. Stále mi nič nechodilo,tak som napísal. Ospravedlnili sa, že nemajú nejakú časť na sklade, nech si vyberiem iné. Tak som si vybrala iné a čakala,že teda objednávku mi pošlu. Po asi mesiaci som im znova pisala že teda čo s ňou je. Znova sa ospravedlnili, že je v procese. Dnes je to 6 týždňov objednávka nikde nič. Som nahnevaná, lebo zásielku som zámerne robila v predstihu, chcela som ponožky podarovat na Mikuláša. Oni sa neozvu. Za mna veľmi nekorektne jednanie a nechapem, že ani po tolkom case, nie sú schopní ju vybaviť. Hlavne, ze nabádajú ľudí, aby objednávali, nech to stihnú do Vianoc. Ako to chcú stihnúť, ked mne nie sú schopní poslať môj balicek. Keby môj syn tak veľmi nefrcal na ich ponožkách, urcite objednávku zruším. Za mna - veľmi zlá reklama. Skôr do tej televíznej by som investovala do systému spoločnosti, lebo je očividne na nič.

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, veľmi nás to mrzí. Do vybavovania objednávok sme zainvestovali nemalé finančné prostriedky a paradoxne práve pri prechode na nový systém a menení skladov, v októbri, nastali problémy, ktoré spôsobili meškanie objednávok. Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme, vieme, že táto situácia je veľmi nepríjemná, ale naozaj robíme čo môžeme, aby sme objednávky odoslali zákazníkom čo najskôr. Veríme, že aj Váš balík ku Vám v blízkej dobe dorazí.

• STRAŠNÝ PRÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI
    • NEVEDIA DODAT OBJEDNANY TOVAR

Dodanie a prístup k zákazníkovi 0bodov. Len otravné, príšerné, nechutné reklamy, ktoré ľuďom lezú na nervy, namotávajú na zľavy, človek objedná pre dieta darčeky k Mikulášovi a balíček už 3tyzdne nikde. Tovar na skale je, balíčka však nie je... ani dotatočná zlava za sposobené nepríjemnosti, nic, oni nevedia...
    POZOR NA NICH, NEODPORÚČAM!!! Obráťte sa radšej na konkurenciu

• Žiadna VYHODA !!!!
    • Katastrofalna kvalita

Dobrý deň, po otvorení balíku som ostala velmi sklamana
    Leginy su tak otrasny ,priesvitný material ze ani zadarmo by som ich nechcela.
    Ponozky a na nich diera uz po otvoreni baliku !!!
    JEDNYM SLOVOM KATASTROFA , REKLAMUJEM A VRACIAM TOVAR SPÄŤ .
    Nezvyknem pisat negativne recenzie .
    Ani by ma nenapadlo ze pri tak medializovanej stránke to bude take sklamanie .
    Od číňana su kvalitnejšie veci , to dam ruku do ohňa za to
    Ceny prestrelene a samozrejme nezodpovedajuce kvalite
    Od DEDOLES NIKDY ALE NAOZAJ NIKDY VIAC !!

Reakcia obchodu Dedoles

Dobrý deň, veľmi nás mrzí Vaša zlá skúsenosť. Naše legíny prešli istými zmenami. Novšie legíny majú viac elastanu + sú z recyklovaného polyesteru, sú pevnejšie, majú vyšší pás, kratšiu dĺžku a zúžený dolný kraj. Ospravedlňujeme sa, ak Vám prišli ponožky s dierou. Na kvalitu našich produktov dbáme, občas sa však môže stať, že dôjde vo výrobnom procese k chybe. Tovar Vám samozrejme reklamujeme.