- jednoznačne nákup z domova
- hľadaný tovar som v našich obchodoch nezohnala, nakoľko ho poznám a kupovala si ho viac rokov
- žiadne
Ďakujem za recenziu :-)
- hrnce-rozmery presne, cena vopred
- žiadne
odporúčam
Ďakujeme :-)
Som spokojný ale mi vadí množstvo otázok na ktoré chcete odpoveď ale vy musíte najlepšie vedieť kde máte slabiny.
Reakcia obchodu Darnia
Dobrý deň prajem, ďakujem za recenziu, ale nerozumiem Vášmu argumentu ohľadom množstva otázok... Neviem o otázkach, na ktoré by sme chceli odpoveď, bola by som rada, keby ste mi to vysvetlili... Od zákazníkov žiadame len údaje, ktoré potrebujeme k doručeniu tovaru. Ďakujem :)
- upútal ma ponúkaný tovar
- zatiaľ som bola spokojná
veľmi seriozny
- prehľadnosť ponuky
- široký sortment
- dobré ceny
- super komunikácia
- nemá
Vrelo všetkým odporúčam, ponuka prehľadná, ľahká orientácia, super jednanie a rýchle dodanie!
Veľmi pekne ďakujeme :-)
- rýchlosť a dostupnosť tovaru
môžem len odporúčať
Ďakujeme za reakciu :-)
- Ochota, informovanosť a rýchle dodanie tovaru bez akýchkoľvek problémov. Obchod určite odporúčam.
doporučujem
Ďakujeme :-)
- Dostala som tazko dostupny tovar
Skvela komunikacia! Velmi mila a ochotna pani Anita! Bola som velmi milo prekvapena
Reakcia obchodu Darnia
Veľmi pekne ďakujem za Vašu recenziu! Snažíme sa... :)
- Široký sortiment
- Drobnosti,ktoré sa nikde nedajú kúpiť a sú užitočnými pomocníkmi
- Slabinu obchodu som nenašla
Nevedela som tovar nikde inde zohnať
Rýchlosť s akou mi bol tovar doručený ma veľmi milo prekvapila
Srdečne odporúčam nákup v tomto obchode, môj nákup bol maličký a aj tak rýchlo vybavený
Kiežby "fungovali" všetky obchody takto, to by bol raj pre zákazníkovReakcia obchodu Darnia
Veľmi pekne ďakujeme za krásnu reakciu! Tovar bol skladom, mohli sme to poslať ihneď po objednaní :)
Skladové zásoby sa snažíme deň čo deň rozširovať, aby sme mohli tovar dodať čím skôr. Výnimky ale samozrejme sú :)
Ešte raz ďakujeme! -
- Rýchlosť, prehľadnosť, serióznosť
- Zatiaľ žiadne
Seriózna stránka, seriózny obchod, spokojnosť
Reakcia obchodu Darnia
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, vážime si to! :-)
- rýchlosť dodania
- dobré ceny
- vysoké poštovné
Ďakujeme za reakciu! :)
Čo sa týka výšky poštovných nákladov, ponúkame zákazníkom viac možností, cena ktorých je v súlade s aktuálnou cenou za vybranú službu na trhu... -
- Pri platbe prevodom su detaily (cislo uctu atd) zaslane az s fakturou, ak by boli zaslane uz s prvym emailom, platba a cely proces by sa tym znacne urychlili. Sice sa tieto udaje zobrazia pocas objednavky, ale z inych internetovych obchodov som zvyknuta, ze pridu opat prvym emailom a teda som ich nikde neskopirovala a v dalsom kroku zmizli. Potom trebalo cakat na email s fakturou.
Ďakujem za reakciu! :-)
- môžem nakupovať v pohodlý domova
- neviem o nijakých
primeraná cena a dobrá komunikácia z obchodom
- Podľa druhu tovaru
- viazne dodacia lehota
Tovar , ktorý som objednal je dobrý, len vo vnútri som našiel pripináčky a tie asi do plastovej zárubne nebudem môcť zapnúť, teda musím niečo vymyslieť. Inakšie ssom spokojný.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
So spoluprácou som spokojná, tovar bol dodaný v poriadku a v pomerne rýchlom čase. Odporúčam obchod.
- Ziadne
- Objednany tovar neposiela na mail neodpoveda
Neobjednavajte
Reakcia obchodu Darnia
Vážená p. Tímea, nerozumiem Vášmu negatívnemu hodnoteniu, nakoľko ste boli informovaná o všetkých zmenách stavu objednávky na zadanú mailú adresu:
dňa 04/05/2016 - 07:39:50 - Potvrdenie objednávky - logované v našom systéme
dňa 08/05/2016 - 19:47:58 - Oznámenie o meškaní dodania - logované v našom systéme
dňa 10/05/2016 - 08:44:12 - Odpoveď na Váš mail
dňa 12/05/2016 - 16:45:19 - Oznámenie o odoslaní zásielky - logované v našom systéme
Oznámila som Vám aj to, že ako ospravedlnenie za meškanie Vám nebudem rátať dopravné náklady.
Ďalej, všetky zmeny môžete sledovať po prihlásení na stránku, nakoľko ste registrovaná.
Akceptujem všetky reakcie a kritiky, ale toto považujem za neopodstatnený. Prosím skontrolujte si svoju mailovú adresu, ktorú ste zadali pri objednávke, aj spamy!
Albertová - DARNIA -
- Mali to, čo som potreboval
- Zlá komunikácia. Potvrdenie objednávky som zistil na stránke, neprišiel žiadny mail, o odoslaní som mal byť informovaný, nestalo sa.
Mám, čo som potreboval, akceptujem dlhšiu dobu dodania, boli sviatky.
Reakcia obchodu Darnia
Ďakujeme za Vašu reakciu! Mala by som ale jeden postreh: objednávku ste zadali 27. marca (nedeľa) a následne dňa 29. marca (utorok - po Veľkej noci) som Vám potvrdila objednávku mailom. Mám to logované v systéme.
Ale ešte raz ďakujem za reakciu a odporúčanie! :)