- Well-organised and easy to use website
Very good selection of items and a very attractive, easy to use website. Good prices. The items were dispatched very quickly.
Komunikácia výborná , dodanie rýchle , tovar kvalitný .. určite odporúčam
Veľká spokojnosť. Ste spoľahlivi,rýchli a ústretoví. Ďakujem.
- Rýchle odoslanie tovaru
- Krásne zabalené
- Doručené aj s darčekovými drobnosťami ktoré potešia :)
- Rýchle doručenie
- Kvalitné hračky
- rýchle doručenie
- komunikácia
výborná komunikácia, ochota :)
- Rýchle spoľahlivé jednanie a doručenie
Obchod odporúčam. Príjemný osobný prístup. Objednané veci sme si objednali v balení - pani z obchodu mi volala a uistila sa aký typ balenia si prajeme. Tovar bol doručený veľmi rýchlo. Okrem toho sme si v balíčku našli milú pozornosť. Z tohto obchodu radi nakúpime aj znova.
Všetko prišlo v poriadku.
V obchode nakupujem opakovane. Vždy si nájdem niečo na príležitosť, ktorú potrebujem.
Darčeky sú úžasné, kreatívne a vždy nádherne zabalené. Obchod si dáva záležať a vždy je vďačný za každú krásne zabalenú objednávku. Dodanie rýchle. Vždy sa teším, keď mi príde balík. -
Objednávka bola doručená skoro, vecičky sú veľmi pekné a veľmi potešil aj pribalený darček :-). Ďakujem
- Široký výber sortimentu
- Rýchlosť dodania
- Rodinná firma, ktorá sa v najvyššej možnej miere snaží vyjsť v ústrety zákazníkovi
Balík prišiel nádherne zabalený, s milými darčekmi vo vnútri a všetko bolo v absolútnom poriadku, obchodík určite odporúčam a už teraz viem, že to nebol môj posledný nákup ☺️❤️
Super spokojnost
- veľmi rýchle a bezproblémové dodanie tovaru
- balík dôsledne zabalený
- pribalený milý darček
- tovar presne podľa popisu na stránke
Odporúčam. Rýchle dodanie, nádherné balenie. Ku objednávke bol pribalený darček, čo veľmi potešilo. Som maximálne spokojná.
- Úžasná komunikácia a profesionalita, suoer rýchle doručenie , ďakujem
- Rychle dodanie
- Velmi mila komunikacia, ochota poradit a pomoct
Veľmi rada nakupuje v tomto eshope. Majú tu milé maličkosti ale aj krásne hračky. Komunikácia s eshopom je vynikajúca. Balíček príde krásne zabalený a vždy s nejakým darčekom za nákup. Obchodík môžem len odporučiť. :)