- Priaznive ceny,lepšie ako u konkurencie.
- Na žiadnu som neprišla.
Odporúčam.
Reakcia obchodu Darceky99.sk
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojná a radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce. -
- dodacia doba
Reakcia obchodu Darceky99.sk
každému sa snažíme dodať tovar tak rýchlo, ako je to možné. Doba dodania záleží od toho, z ktorého skladu sa tovar posiela.
Predĺženie doby dodania môže nastať len vtedy, keď výroba nestíha dodávať na distribučný sklad tak rýchlo, ako by zákazníci chceli. Takáto situácia nastáva len pri pár extrémne žiadaných produktoch.
Každý zákazník dostal dosial vždy buď svoj objednaný tovar, alebo peniaze naspäť, pokiaľ si objednal tovar na ktorý sa muselo čakať a požiadal o storno objednávky.
Stav objednávky si môžete overiť na zákazníckom servise: 0948 764 121 , alebo e-maily: [email protected] , kde nám treba poslať číslo objednávky. Ďakujeme -
- mala to byť rýchlejšia dostupnosť daného tovaru voči iným portálom ale žiaľ nepotvrdila sa
- tovar bol uvedený ako skladom do 5 dní. Objednával a zaplatil som ho prevodom 30.4. ráno. Bol som informovaný že bude dodaný (kvôli dvom sviatkom 1. a 8. máj) 9.5. alebo 10.5.
- 10.5. o 10:58 doobeda som sa sám informoval (nepísal a nevolal mi z danej firmy nik), že kedy dorazí, keďže zatiaľ neprišiel. Má doraziť 13.5. v pondelok takže uvidíme.
- Druhý nedostatok-trochu zavádzajúce je, že pod uvedenou dopravou zadarmo si človek (teda aspoň ja) predstavoval, že je celé dodanie zdarma,lae ak chcete tovar na dobierku tak si za dobierku musíte priplatiť 3eur. Je to ale môj subjektívny pohľad, možno by som to trochu viac upresnil.
Nechať si potvrdiť písomne termín dodania, inak by to asi všetko bolo OK.
Reakcia obchodu Darceky99.sk
žiaľ Vašu reakciu upraviť nevieme, môžme len reagovať a napísať mail, čo ste nám poslali:
V piatok mi prišiel na mail dotazník, že mám ohodnotiť portál darceky99 na heureka.sk.
Ohodnotil som ho podľa vtedajších informácií.
Dnes mi tovar došiel, ako ste na druhýkrát sľúbili, teda by som rád pozitívne opravil hodnotenie ale touž žiaľ neviem.
Viete tam dopísať, že tovar došiel v poriadku a tým pádom až na neskoršie dodanie bolo všetko OK?
Ďakujem.
S pozdravom,
Ing. Peter Filo -
- Darček mal byť darčekom.... ešte stále ho nemám. Na nete bolo vyznačené, že je na sklade, inak by sme ho objednali inde, kde bolo napísané, že doručia za tri dni....
Reakcia obchodu Darceky99.sk
na webe sme mali napísané, že tovar budeme rozvážať po 10.5.2013, nakoľko sme museli robiť kompletnú technickú údržbu našich systémov, o čom sme zákazníkov informovali aj telefonicky. Tento krok bol nutný pre skvalitnenie našich služieb a tovar Vám bude doručený v nasledujúcich dňoch. -
- Vyber tovaru, rychle dodanie, doprava zadarmo, komunikacia cez chat, cena
- Neviem o ziadnych
Celkova spokojnost, odporucam obchod
Reakcia obchodu Darceky99.sk
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný a radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce. -
- dobre ceny
- doprava zadarmo
- vyber tovaru
- ziadne
Odporucam obchod
- - dovoz zdarma
- - dobré ceny
- - zľava pri platbe vopred
- - informovanie zákazníka - dobrá komunikácia
- - prehľadná farebná stránka
- - veľký výber tovaru na každú príležitosť
- - neviem o žiadnych
Obchod ma zaujal, je seriózny, tovar som dostala rýchlo za pár dní. Má rozmanitý výber tovaru. Celková spokojnosť, môžem len odporučiť
Reakcia obchodu Darceky99.sk
- Prehladna stranka a super ceny
- Neviem o ziadnych
Velka spokojnost!
Reakcia obchodu Darceky99.sk
Recenzie bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným používateľom.
- Na prvý pohľad sa mi pozdával ako seriozny obchod. Prehľad a iformácie o tovare.
Oceňujem telefonický kontakt-potvrdenie objednávky a informáciu o expedícii tovaru, čo svedčí o záujme o zákazníka.
- - dovoz zdarma
- - prijateľná cena
- - ponuka zľavy pri platbe vopred
- - informovanie zákazníka - často telefonovali (po objednávke, že evidujú úhradu, deň pred dodaním, v deň dodania)
- - zatiaľ žiadne (aj keď ponuka je o niečo menšia ako u iných internetových predajcov)
- odporúčam
Reakcia obchodu Darceky99.sk
Odporúčam, výborná komunikácia zo strany obchodu.
- zaujala ma stranka.
- priatelia odporucili.
- zaujala cena.
urcite obchod odporucam.
spokojnost na 100%.Reakcia obchodu Darceky99.sk
- Tovar si môžem pozrieť, vidím jeho parametre, cenu, referencie od zákazníkov, rýchle doručenie
- práve pre spomínané výhody som si tovar objednala
Nakúpila som pre vyššie spomínané dôvody a odporučím váš obchod aj ďalším zákazníkom
Reakcia obchodu Darceky99.sk
- dobrá cena a pohodlný nákup
- neviem o nich
výborne
Reakcia obchodu Darceky99.sk
Zavádzate kupujúcich, ceny uvádzate bez DPH, až po vyplnení objednávky účtujete DPH, dopravné uvádzate "zadarmo", ale po vyplnení objednávky účtujete aj dopravné.
Reakcia obchodu Darceky99.sk
museli ste nakupovať niekde inde, pretože u nás sú ceny VŽDY s DPH a doprava je zadarmo pre každého, kto má objednávku nad 20 Eur. -
Recenzie bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným používateľom.