- jeden pán vedel poradiť vo všetkom, čo som sa ho opýtal a bol velmi ústretový
Predajca bol ústretový na splnenie mojej objednávky, podrobnosti ohľadne nákupu tovaru samostatne telefonicky dojednal so mnou , čo aj úplne splnil.
Tento nákup bol najlepší so všetkých nákupov za čo obchodu veľmi pekne ďakujem. -
- Je dobré že online obchod cez internet funguje aj počas pandemie
- Ochotný personal
- Blízko bydliska
- Rýchla reakcia
- skvele
Som spokojný.
- Rýchlosť
- Spoľahlivosť
Všetko super. Objednávka vybavená do 24 h.
- Kvalitný tovar, rýchla dodávka.
- tovar skladom
- rýchle odoslanie
nerealne udaje o skladovych zasobach
- Rýchle vybavenie objednávky
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
Nakupujem tu po prvý raz, ale zatiaľ som spokojný.
Vsetko OK
- Expresne doručenie
11 dní som čakal na doručenie objednávky (očakával som max. 3 dni). Objednanú vec som potreboval urgentne. No čo už.
Obchod mal vopred informovať predĺžené doby dodania, čo mi povedali až keď som sa ja ozval a zaujímal sa čo sa deje.Reakcia obchodu Daner.sk
Vážený zákazník, ďakujeme za Vašu kladnú recenziu, problém s dlhšou dodacou dobou bol zapríčinený prechodom kuriérskej spoločnosti pod inú spoločnosť ktorá ju odkúpila (01.05.), kde sa zmenili aj dodacie podmienky konkrétne u Vašej objednávky maximálna dĺžka balíka (o čom sme nevedeli), s tohto dôvodu sme museli hľadať alternatívu aby sme objednávku vybavili. Za prípadné vzniknuté nepríjemnosti sa ospravedlňujeme..
Prajem pekný deň. -
- Komunikácia
- rýchlosť
Ukážkový internetový obchod.V nedeľu som objednával a v utorok ráno som mal pílu doma,s tým že som v pondelok ešte upravoval objednávku.
- rýchla komunnikácia
rýchla odozva na dotaz, expresné odoslanie, tovar v nepoškodenom stave od prepravcu, doporučujem
- doručenie bolo bez problémov
- tovar funguje
spokojnosť....