Veľmi rýchle dodanie. Parádne zabalené.

• Obchod môže byť len príkladom pre iných, objednal som si tovar, ktorý mi dochvíľne doobjednali, dokonca som si požiadal o odklad odoslanie, čomu mi bolo plne vyhovené, tovar som dostal včas, ako sme to vopred dohodli, som veľmi spokojný a ďakujem za ochotu majiteľom.
    • Nič, žiadne.

Môžem len doporučiť takýto obchod, sú spoľahlivý, pružný a majú skvelý výber tovaru - teda najmä čo sa cyklistiky týka.

• Super komunikácia.

Rýchle dodanie tovaru aj do zahraničia...

• komunikácia
    • prístup

OK spokojnosť

Spokojnosť, ústretový personál, po telefonickej dohode mi bol tovar rezervovaný, kým som urobil objednávku. Doručenie rýchlo a v poriadku.

ochotny personal a skvela komunikacia.

• V žiadnom obchode som sa ešte nestretla s takou ochotou a ústretovosťou

Tento obchod si zaslúži 10 hviezdičiek, poradia, pomôžu, zavolajú, funguje na 100% mailová aj telefonická komunikácia, okrem doplnkov som kupovala aj elekrobicykel, rýchle doručenie, odporúčam

• tovar prišiel do zasielkovne čo je velká výhoda

• Obchod funguje spolahlivo,bezproblémovo,som spokojný.
    • Nemám negatíva.

• Expresné dodanie

• Vynikajúca komunikácia a profesionálny prístup
    • Ochota zo strany predávajúceho
    • Rýchle dodanie

Tovar ktorý som si vybral už bohužiaľ nebol dostupný vo väčšine EU shopoch s bicyklami. Napriek tomu, sa im podarilo nájsť mnou vybraný bicykel u dodávateľa, čo veľmi oceňujem. Spôsob komunikácie či už emailom alebo telefonicky hodnotím kladne a pani s ktorou som objednávku riešil bola veľmi ochotná a proklientsky orientovaná.
    Osobitný prístup aj po dodaní objednávky hodnotím takisto kladne a osobne som sa ešte nestretol s tým, aby sa mi dodávateľ ozval mimo naprogramované spätné väzby a žiadosti o hodnotenie dodávateľa.
    Za mňa preto vrelo odporúčam a prajem veľa úspechov a spokojných zákonníkov.

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Ochotný personál
    • Odbornosť
    • Ústretovosť

Odborne poradia, pomohli mi nájsť bike podľa mojich požiadaviek.

• Vynikajúci prístup a super poradenstvo.

• Komunikácia,
    • včasne vybavenie

zatiaľ žiadna

• Rychla expedícia a doprava
    • Ceny
    • Široký výber tovaru
    • Nič

• velka ochota
    • nadstandardna komunikacia - odpisovanie na emaily a telefonaty aj cez vikend, ked som to vobec necakal
    • ustretovovat
    • odbornost personalu

nic

• Predávajúci mi dodal tovar ale záručný list potvrdila iná firma, čo podľa môjho názoru ni je právne v poriadku a znevýhodňuje kupujúceho pri uplatňovaní reklamácie.