- Veľmi rýchle dodanie a tiež darček k nákupu. Odporúčam
Objednávala som notoveé zošity. 10 kusov prišlo v poriadku, 10 kusov mi poslali iné.
Super, v zasielke som mal aj darcek. Paraaada:)
- Hneď kontaktujú telefonicky, ak napr. platba neprešla, čím sa urýchli doručenie
spokojnosť,
- Neoznamujú mailom ani sms o tom ,že dodávka bude nasledujúci deň doručená,tak ako ostatné int.objednávky.Keby aspoň približne,tak by človek vedel,že má čakať,alebo zariadiť niekoho kto to preberie
rýchle dodanie
Bez problémov, objednala som a došlo mi to. Tak si to predstavujem. Nepatrím k tým, čo sledujú cestu svojho balíka. Na to nemám čas :)
Dobré ceny,rýchle dodanie,darček,no proste super.Odporúčam.
Som extrémne spokojný.Vsetka čest.
Rýchle doručenie
Som spokojná, skoré doručenie, dohoda po telefonickom dohovore, ústretový personál.
Veľmi rýchle dodanie a ako bonus nemali sme niaku veľkú hodnotu objednávky a poslali aj darček prekvapilo nás to ❤️
Tovar mi bol doručený načas, dokonca zložený do konečnej podoby produktu, kvalitne a bezpečne zabalený. Nech sa takýmto predajcom za prijateľné ceny darí! Som spokojný.
super tovar, skvelé ceny, rýchle dodanie
- Objednávka nedorazila
- Žiadne informácie
Do dnešného dňa tovar neprišiel a jediná odozva na objednávku od 10.7 je hodnotenie vášho obchodu
Ľudský prístup a rýchle vyriešenie reklamácie poškodeného tovaru Určite odporúčam a aj ja sama si znovu niečo objednám. Bola som veľni spokojnä. Ďakujem.
rýchla komunikácia,rýchle dodanie tovaru,
S nákupom som spokojná, doručenie rýchle, všetko prebehlo bez problémov, super ceny, dokonca bol k objednavke aj maly darcek. Odporúčam :)
- Absolútna spokojnosť, výborná komunikácia, rada nakúpim aj v budúcnosti. Odporúčam!!!