Môžem doporučiť. 100% spokojnosť. Neuveriteľne rýchle vybavenie objednávky.
Objednávka vôbec nechodí a nechodí asi to zežrala korona, ja už ďerem pneu, z iného obchodu
Reakcia obchodu cShop.sk
objednali Ste si plášte, ktoré neboli dostupné, kontaktovali sme Vás telefonicky aj mailom o tejto skuročnosti, aj ponukali alternatívu, no neragovali Ste. -
Max. spokojnosť. Bolo toho viac v objednavke a dodali všetko. Pri niektorých veciach bola dodacia lehota uvedená 5 až 10 dní a to dodržali.
Takže super. -
- Obchodník bol ústretový, kontaktoval ma mailom a odporučil mi iný tovar.
- skvela komunikacia s eshopom
- nasiel som aj diely ktore som inde nevedel zohnat
tovar mi nebol doručený aj napriek uvádzaným lehotám
Reakcia obchodu cShop.sk
dňa 10.7. sme Vás informovali, že objednávku doručíme do 8 pracovných dní, tj. do 22.7. Dnes balík odosielame, zajtra bude doručený, tj 21.7.
Tovar bude doručený v uvádzanej lehote. -
- Osobný odber v kamennej predajni 8
- Dodacia doba trvala ako uvádzal obchod, všetko doručené a aj malá výmena jednej položky, všetko prebehlo v poriadku
velmi dlhé doručenie zásielky, tovar mi neprišiel a už mám hodnotiť ?? a čo ??
- Dobra komunikácia, ochota pomôcť pri riešení problému
Presnosť, rýchlosť, dobré ceny. Už druhý nákup
- Poradenstvo
- Komunikacia
- Ochota
- Žiadna
- 19.06.2020 som objednal - 02.07.2020 som tovar ešte nedostal a pred 2 dňami som dostal dotazník, kde sa má pýtate na spokojnosť zákazníka. Snáď si nerobíte srandu?! Niečo tam u Vás nefunguje!
Robia si srandu zo zákazníkov. 19.06. objednáte, 02.07. tovar ešte neprišiel a 29.02. sa pýtajú na spokojnosť. Urobte si názor sami.
Reakcia obchodu cShop.sk
pri produktoch uvázdame dostupnosť 3-10 dní. Tento predpokladaný termín doručenia sme Vám deklarovali aj v potvrdzujúcom maile. Dnes vašu objednávku odosielame, zajtra (3.7.) ju máte doma, tak ako sme pásali pri potvrdení objednávky - doručíme do 10 prac. dní. Termín stihneme.
Dotazník posiela Heuréka, oni nevedia, či bola objednávka už odoslaná, dotazníky posielajú automaticky. -
- Tovar vám dovezú až domov
- osobny odber v BA
mali by na internete aktualizovat tovar. Povodne objednany biely kosik nemali
So službou som spokojná, ako aj s prístupom ku zákazníkovi. Tovar mi bol doručený v uvedenom termíne.
- rychle dorucovanie
Super rýchle dodanie, super
Spokojnosť...rychle doručenie
To´var zatial nedorazil, ale bola upravovana objednavka, nakolko podsedlova taska nebola k dispozicii. Kaźdym dnom sa tesim na dodanie tovaru, tak, prosim, preverte, kde je problem.
Dunckova