• Dodacia lehota

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s rýchlym dodaním tovaru a kvalitou tovaru. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• Rýchle dodanie
    • Veľmi dobrá komunikácia so zákazníkmi
    • Ak tovar nemajú hneď volajú a informujú kedy bude

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s dodaním tovaru a našou komunikáciou. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• Som spokojny

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s našim eShopom. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• perfektné

• Široká ponuka
    • Rýchle dodanie objednaného tovaru

Odporúčam.

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie, spokojnosť s našou ponukou a rýchlym dodaním tovaru. Tešíme sa na ďalší nákup.
    Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

Rýchle dodanie tovaru bez poškodenia. Super komunikácia.

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie, spokojnosť s rýchlym dodaním a s komunikáciou. Tešíme sa na ďalší nákup.
    Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

Pravidelne objednavam a secko top spokojnost !

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie, pravidelné objednávky a spokojnosť s našim eShopom CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

Super prístup k zákazníkom,tovar kvalitný.Spokojnosť veľká!

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie, spokojnosť s prístupom k zákazníkovi a spokojnosť s kvalitným tovarom. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• Rýchle dorucenie
    • S kuriérom sa dalo dohodnut
    • Určite by som odporucil

Tovar som objednal v piatok večer a utorok okolo obeda mi už volal kuriér, ze za 5minut vie byť u mňa. Obchod není najlacnejší ale je za to kvalita služby.

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie, spokojnosť s rýchlym doručením tovaru a s kvalitnými službami. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• Ochotná a rýchla komunikácia
    • Široký sortiment

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť so sortimentom tovaru, ochotou a rýchlosťou komunikácie. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

eShop pracuje tak ako si predstavujem ze ma eShop fungovat

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s našim eShopom CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

Tovar mi bol doručený prekvapivo rýchlo a bol aj v poriadku zabalený. Som spokojná aj s cenou tovaru.

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s rýchlym doručením a zabalením zakúpeného tovaru. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• kvalitny popcorn ako nikde inde

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s kvalitou zakúpeného popcornu - pukancov. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

celková spokojnosť, dodávky, kvalita, cena, prístup, ......

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s dodaním tovaru, kvalitou a cenou. Teší nás aj Vaše hodnotenie nášho prístupom k vybaveniu objednávky. Už teraz sa tešíme na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• Rýchle seriózne vybavenie objednávky
    • Balenie s dôrazom na zabezpečenie proti poškodeniu
    • Neregistroval som žiadnu nevýhodu

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s vybavením objednávky a zabalením tovaru. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• Kvalitný tovar
    • Veľmi rýchle dodanie
    • Spokojnosť

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s tovarom a rýchlym dodaním tovaru. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s našimi službami a tovarom. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• kvalitny sortiment

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a za spokojnosť s našim sortimentom na eShope. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• Skvelý a ochotmý personál
    • Na prevádzke to vonia ako popcorn
    • Vždy tu nájdem niečo, o čom ani neviem že potrebujem
    • Vyhodné ceny

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s našim personálom a opäť Vás radi privítame u nás v predajni v Senci. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)

• Príjemná obsluha
    • Tovar donesený k autu

Reakcia obchodu CORNiCO.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s obsluhou a následným obslúžením až k autu. Tešíme sa na ďalší nákup. Pekný deň praje CORNiCO Team :-)