- prehľadné, tovar bol perfektne zabalený
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s prehľadným e-Shopom CORNiCO.sk a spokojnosť so zabalením tovaru. Tešíme sa na ďalší nákup.
Pekný deň praje CORNiCO Team :-) -
TOP kvalita, rýchle doručenie, maximálna spokojnosť
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s kvalitou tovaru a jeho rýchlym dodaním z nášho eShopu CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
- Prehladny vyber, rychle vybavenie
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s rýchlym a vybavením Vašej objednávky a spokojnosť s prehľadným výberom tovaru v našom eShope CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
- Rýchle a bezproblémové
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s rýchlym a bezproblémovým dodaním tovaru z nášho eShopu CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
- 10
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s našim sortimentom "+10" v eShope CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
- rychle dorucenie
- skvely sortiment
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s rýchlym doručením tovaru a s našim sortimentom v eShope CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
- ochota personálu
- rýchlosť vybavenia objednávky
- kvalita
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s rýchlym dodaním tovaru, kvalitou a s našim personálom v eShope CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
- Široká ponuka
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s rýchlym dodaním tovaru a našou širokou ponukou v eShope CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
- Rýchle doručenie
- Kvalitný tovar
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s tovarom a rýchlym dodaním tovaru a jeho kvalitou z eShopu CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
Pekný deň praje CORNiCO Team :-) -
Perfektne zabalené,nehrozilo by poškodenie tovaru
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s balením tovaru z eShopu CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
Bolo to príjemne rýchle.
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s rýchlym dodaním tovaru a tešíme sa na ďalší nákup.
- rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s tovarom a rýchlym dodaním tovaru z eShopu CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
- - Rýchle dodanie
- - Strašne chutné nachos
- - Rýchlo priberám na váhe
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s tovarom z eShopu CORNiCO.sk. Sme radi, že Vám naše Nachos - tortilla chips chutí, aj keď je to na úkor váhy :-) Tešíme sa na ďalší nákup.
- Rýchle doručenie
- S tovarom som spokojný
Prasknute vedro , mohli ho za lepiť páskou nech sa po rozbaleni nesype
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s tovarom z eShopu CORNiCO.sk. Preverili sme Vašu poznámku o prasknutom vedre a zistili sme, že zásielka odišla od nás nepoškodená. K poškodeniu došlo predpokladáme pri preprave kuriérnou službou. Ospravedlňujeme sa Vám za doručenie poškodeného - prasknutého vedra a ako sme sa telefonicky dohodli, v ďalšej objednávke Vám pošleme malý darček. Tešíme sa na ďalší nákup.
Tovar po záruke.
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Prosím, viete nám špecifikovať detaily zásielky, kde Vám bol doručený tovar po záruke? Ak je tovar ponúkaný v našom eShope s obmedzenou dobou spotreby je to vždy vyznačené, napríklad pri objednávkovom kóde (napr. 557010 - Spotreba 23/12/2023). Ak, ale nastala chyba na našej strane poskytnite nám viac informácii a budeme sa snažiť túto chybu napraviť. Dajte nám vedieť. Ďakujem, Norbert Vincze.
- rýchle dodanie
- perfektný tovar
Pekný deň praje CORNiCO Team :-) -
- Veľmi rýchle dodanie tovaru.
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s rýchlim dodaním tovaru z eShopu CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s rýchlym dodaním tovaru z eShopu CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
Pekný deň praje CORNiCO Team :-) -
Obchod super, ale dodanie tovaru bol problem, nasla som si neprijaty hovor od kuriera, ked som volala spat tak ma zrusil a za dva dni mi prisla sprava, ze balicek mam v meste odlozeny v obchode. a ked som si pren prisla, plastove nadobky v balicku boli rozbite a vsetko vysypane v krabici. Cely tovar bol od karamelu. takze obchod a tovar super, ale kurierska spolocnost ma sklamala.
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s našim tovarom a eShopom CORNiCO.sk. Čo sa týka oneskoreného doručenia balíka kuriérnou službou GLS a ešte cez náhradne odberné miesto, tak sa Vám za nich ospravedlňujeme. Vašu nespokojnosť sme postúpili kuriérnej firme. Predpokladáme, že v predvianočnom období z dôvodu zvýšeného počtu doručovania zásielok kuriérom úroveň služieb nebola taká ako obvykle a taká ako štandardne požadujeme. Ako ospravedlnenie Vám bol odoslaný balíček s malým prekvapením na Vašu adresu.
Ešte raz sa ospravedlňujeme a tešíme sa na ďalší nákup.
som spokojná
Reakcia obchodu CORNiCO.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spokojnosť s našim eShopom CORNiCO.sk. Tešíme sa na ďalší nákup.
Pekný deň praje CORNiCO Team :-)