- Najlepšie ceny
Vážený pán Marek,
Ďakujeme za Vašu recenziu!
Teší nás, že ste spokojní s nákupom v eshope COMCO.sk a oceňujete naše ceny. Snažíme sa ponúkať čo najlepší pomer kvality a ceny, preto vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!
S pozdravom,
Tím COMCO.sk
COMCO - tu nakúpite všetko na auto na jednom mieste -
- tovar po ZARUKE
- datum plnenia oleja 2017
- nezaujem riesit problem
Olej mi prisiel PO ZARUKE, datum plnenia je 2017 to znamena ze olej ma 8 rokov. Produkt mi bol doruceny este aj zapraseny - neviem z akeho chlievu ho vytiahli. Na mail neodpovedaju, na telefon sa neda dovolat. Ziadny zaujem to riesit.
Reakcia obchodu COMCO
Vážený pán "overený zákazník"
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Vážime si každý názor, pretože nám pomáha zlepšovať naše služby. Na základe obsahu a okolností vašej recenzie však máme podozrenie, že nemusí pochádzať od skutočného zákazníka, skôr od patetickej konkurencie.
V spoločnosti COMCO si zakladáme na transparentnosti, poctivosti a kvalitných službách. Preto vítame iba úprimnú spätnú väzbu založenú na reálnych skúsenostiach. Ak ste naším zákazníkom a došlo k nedorozumeniu, radi to s vami preberieme – neváhajte nás kontaktovať na náš email alebo telefón, pretože zatiaľ sa tak nestalo.
Vážime si podporu od našich skutočných zákazníkov a naďalej sa budeme snažiť poskytovať čo najlepšie služby.
P.S. Oleje, filtre, aditíva a náhradné diely si vyberiete NA JEDNOM MIESTE v našom parádnom katalógu. Rýchlo všetko doručíme do Michaloviec a na celé Slovensko cez 5 dopravcov. Len cez Packetu máte v Michalovciach 23 možných miest odberu a kuriér vám donesie tovar do firmy alebo domov.
V prípade akýchkoľvek problémov so zásielkou ubezpečujeme regulérnych zákazníkov, že veci riešime vždy k spokojnosti.
Tím COMCO.sk -
Som veľmi spokojný.
- Rýchle dodanie,
Rýchle vybavenie objednávky ,dobrá komunikácia určite odporúčam.
- Priaznivé ceny
- Niekedy bolo dorucenie nad 70e zdarma a teraz to spoplatnili na 8e. Cize dalsia objednavka bude v inom eshope...
Reakcia obchodu COMCO
ďakujeme za vašu objednávku. Doprava zadarmo nad 70 Eur, ktorú odosielateľ platí a je vlastne zákaznícky benefit, bola spojená s kuriérskou službou QDL ktorý aktuálne ukončil svoju činnosť. Bol to najlacnejší prepravca a tak nie je možné ďalej zachovať tento benefit a hranica sa posunula na 80 Eur, čo je v rámci slovenského trhu ešte stále veľmi atraktívna hranica. Niektoré eshopy dopravu zadarmo už ani neponúkajú, či jej výška je stanovená oveľa vyššou objednávkou.
Pri preprave menej objemných a ľahších zásielok je možné využiť Packeta Z-box alebo odberné miesto od 55 eur zadarmo.
Pekný deň, ďakujeme za porozumenie a dúfame, že férovo prehodnotíte svoj pohľad na vec.
tím COMCO.sk -
bol som spokojny.
- Siroky výber
- dobre ceny
- možnosť osobného vyzdvihnutia
Ja som osobnosť čo si rád formuje deň, a preto nepoužívam služby kuriérov. Veľmi oceňujem osobný odber s možnosťou parkovania, čo je v tomto prípade bez stresu možné. Rýchle dodanie, primeraná cena... Na SVK market spokojný .
- Vzdy rychle a super jednanie, mozem iba odporucat
Veľmi dobre
- Prijateľné ceny
- Vyhľadávanie dielov na stránke je trochu zložitejšie a ešte k tomu v CZ jazyku ☹️
- rychlost
- komunikativnost
Co k tomu dodat, su to profesionali
- Ok
- Super prístup a komunikácia, rýchle doručenie.Už sa teším na ďalšiu objednávku.
- Veľmi spokojny
Accetable
Velmi ochotne jednanie, bolo mozne kontaktovat telefonicky, rychal dodavka.