- Jednoduchá objednávka
ďakujem za rýchlosť aj kvalitu čokolády :) a priaznivú cenu. Budem vašim pravidelným odberateľom
- Max.rychle dodanie.
- Len odporúčam 100%
- rýchle a bezproblémové dodanie
- prehľadné informácie a komunikácia
- Tovar je v poriadku, nakupujem tu 4-6 x do roka, ale ešte sa mi nikdy nestalo, aby tovar cestoval už vyše týždňa a ešte nedorazil, takže ani neviem kedy dorazí. Dotazoval som sa na to kde je tovar, tak odpoveď bola, že je na ceste. Paráda, hlavne tá vaša spolupráca s kuriérskou spoločnosťou 123. Lacný rozvoz, vam položí vašu firmu.
- Výrobok super
S tovarom som spokojná rýchle dodanie
Rýchle vybavenie objednávky.
- rýchle vybavenie objednávky
- Rýchlosť
Rýchle dodanie.
Rýchle dodanie tovaru super kvalita
Spokojnosť a rýchle dodanie
Rýchle dodanie a kvalitný produkt
Je skvely vyzorovo super spokojna som velmi aj deti sa tesia
- Nekvalitný tovar
Po 3 reklamácii som požadovala vrátenie peňazí. Pre pec na pizzu si poslali kuriéra na vrátenie peňazí mali 14 dní ktoré garantovali ubehol mesiac a pol a nevidím ani pec ani peniaze. Niekoľko krát som ich kontaktovala raz to už prešlo finančným už mi peniaze boli poslane 2x to bolo ešte len dane na finančné a na spravy už ani nereagujú.
- Jednoduchosť
- Spokojnost na 100%
Spokojny s nakupom odporucam
Bezproblémová dodávka, rýchle vybavenie.
- Rychle dodanie