- Rychlost dodania
- Komunikácia s obchodom perfektná
Dobrá komunikácia telefonicky aj emailom.
Rychlost
V pohode
- Super cena rýchle dodanie dobrá komunikácia
Odporúčam každému
- Rýchle dodanie tovaru,
- dobrá online komunikácia
dobrá online komunikácia, rýchle dodanie tovaru.
- mailom komunikácia pri potrebe doplnenia k vybaveniu tovaru - žiadne vyzváňanie na mobil - za mňa super
- milý a ochotný personál
Ok
Rychlo a v poriadku
Nákup cez heureka.sk
Obchod má na portáli neaktuálne informácie.
Tovar nemajú skladom a jeho dostupnosť nieje dostatočne zrozumiteľne komunikovaná.Reakcia obchodu CKD market.sk
P.Jakub,objednavka na tovar s vyznacenou dostupnostou,info v obchode,ihned ste boli kontaktovany,vasa otazka kde je to uvedene,predsa v dostupnosti!!!Ak by bol tovar skladom,je tam uvedene ,Skladom,,pomerne logicke.Nasledne ste objednavku zrusili .Objednavka s nedele ,okamzita odpoved ,ale Vy ste chceli tovar ,ktory je ihned skladom ,ale aj na Heureke stalo,info v obchode.Mozno staci len citat s porozumenim. S pozdravom Danis ,ckdmarket.sk
- Nemám čo vytknúť , rýchly, slušný a spoľahlivý
- Žiadna
Nakupujte, konečne som narazil na serióznosť a rýchlosť. Treba všetkým pracovníkom poďakovať
- Nakupoval som prvýkrát, spokojnosť odporúčam.
vrele odporúčam ostatným zákazníkom.
- Rýchle vybavenie
- Netreba nikam cestovať
Bezproblémový nákup.
Super rýchlo vybavené
Rýchle dodanie a výborná komunikácia, odporúčam =)
ceny výrobkov by mohli také isté aj v predajni,ako uvádzajú aj na internete
Reakcia obchodu CKD market.sk
Dobry den,na predajni mame skoro vzdy cenu nizsiu,a v akcii urcite,stane sa napr.pri nahradnych dieloch,moze byt vysia ,je to casto zapricinene dopravou k nam,ale je na Vas ,co si zvolite. HNED NA UVOD,CERVENYM,Na to upozornujeme v OBCHODNYCH PODMIENKACH.S pozdravom ckdmarket.sk Danis
Kosacka po pol hodinovej prevádzke prestala uplne fungovať
Reakcia obchodu CKD market.sk
P.Orbanova ,kosacka nie je obchod.Vami objednana kosacka,podotykam Vami,Vam bola dodana.To za prestala fungovat moze obchod len tazko ovplivnit.To co sme spravili ,vyplnili sme Vse prianie,kosacku sme dodali a ked ste sa rozhodli ,uplne opravnene,odstupit od zmluvy ,vratili sme Vam plnu kupnu cenu.Zato si zasluzime nas oznacit,,Nedoporucujem obchod,,.Verte,ze nas to mrzi,ale firma sa pozna az vtedy,ked nastane problem....S pozdravom Danis ,ckdmarket.sk