- Všetko v poriadku
- Komunikácia si zákazníkom, odborné poradenstvo.
- dobrá komunikácia s obchodom
- množstvo ponúk za dobré ceny
- Včasné doručenie objednaných výrobkov
- bezpečné balenie tovaru
- kvalitné výrobky
Pre vyššie uvedené výhody odporúčam obchod každému záujemcovi.
- Maximálna ochota a ústretovosť
- Dobrá komunikácia, telef. info o produkte, rýchle dodanie - pripravenie na vyzdvihnutie...
Odporúčam
- Tovar splnil moje poziadavky
- S terminom dorucenia (aky bol uvedeny v e-shope) sa trocha sekli. V podstate to nejako velmi nevadi,ake dodrzany nebol.
Reakcia obchodu citycomp
Dobrý deň prajem,
dovoľte prosím len pre upresnenie.
Objednávali ste produkty s rôznym termínom dodania. Takto skompletizovaná objednávka bola preto z našej strany vybavená riadne a načas v súvislosti dobou dodania na tovar, kde bola expedícia uvedená na neskorší dátum (v tomto prípade +1deň).
Podľa našej kontroly bolo úspešné doručenie kuriérom hneď nasledujúci pracovný deň od odoslania z nášho skladu. Vo Vašom prípade sú to teda celkovo 2dni na doručenie objednávky + 2dni víkend s čím náš eshop takisto ráta.
V prípade akýchkoľvek nejasností nás prosím kontaktujte na zverejnených linkách (https://www.citycomp.sk/kontakty_d46410.html)
Každopádne ďakujeme za podnet a tešíme sa na ďalší nákup.
tím citycomp.sk -
- Dobre ceny
- Rychle dodanie
- Moznost poslat do Zasielkovne
Prvy nakup a spokojnost. Rychlo, lacno a dodanie do Zasielkovne
- Ochotný personál
- Maju tovat, ktory inde nenajdem.
- Neprisiel mi emai s potvrdenim objednavky. Ale na email otazku o stave odpovedali hned.
- Zial,nemozem sa vyjadriť k uvedeným otazkam vzhľadom k tomu,ze do dnešného dna som nedostala tovar,ale ani odpoveď na moju otázku,kedy mi bude tovar dodany...
- - dobra cena vybraneho tovaru
- - slabsia komunikacia (aj tyzden a viac neviete, ze co sa deje s objednavkou)
- - dlhsia doba dodania
- tovar zatial nebol doruceny a uz sa pred par dnami "vyhrazali", ze ho poslu. :-)