Všetko prišlo , tak ako bolo objednané. Prišlo to presne keď slúbili. Dobrá komunikácia pre doručenie.
Super, som spokojná, cibulky sú vysadené podľa návodu, ktorý bol na každom balení, už teraz sa teším na jar keď nám crokusy vyrastú
- Veľmi dobrá ponuka cez webovú stránku
- Skvelý výber cibuľovín za prijateľné ceny.
Uviedla som, že tovar nedorazil, nakoľko objednávky vybavujú v druhý septembrový týždeň. Hodnotím na základe predchádzajúcich skúseností. Zodpovedný a ľudský prístup pani majiteľky, ktorej plne dôverujem. Boli mi dodané kvalitné zdravé cibuľky.
Výborna kvalita, dobrá cena, primerané dodacie lehoty a veľmi dobrá komunikácia odporúčam
Veľká ústretovosť! Ak potrebujete poradiť so sadením cibuliek dostanete ochotne dobré rady. Vopred Vám zatelefonujú po objednávke, vysvetlia kedy tovar naskladnia, a nájdu si pre vás vždy čas.
- Jednoduchá objednávka online
Krasne cibuľky a aj darček k nákupu
- Vynikajúca komunikácia, expressné dodanie.
Veľmi dobrý výber atraktívnych cibuľovín za vynikajúce ceny.
Kvalitné sadivo. Maximálna spokojnosť. -
Nakupovala som prvý krát.
- expresné doručenie, poskytnutý darček k zásielke
Výborný prístup, expresné doručenie plus darček k zásielke. Veľmi vrelo odporúčam :-) určite objednám aj nabudúce
- Cibuľky prišli v poriadku ♥️
Super komunikacia, rychle zaslanie aj s darcekom
Veľka výhoda
Rychle dodanie Super
Rýchla a efektívna odpoveď na otázky, systém objednania a platby bol jednoduchý. Objednávka bola vyhotovená a doručená do 48 hodín napriek celoštátnemu pohotovostnému stavu. Maminka ako skúsená pestovateľka ihneď referovala, že cibuľky sú vynikajúcej kvality a zasadila ich ešte v deň doručenia, keďže balík bol doručený ráno.
Jedným slovom fantastická skúsenosť a veľká spokojnosť z našej strany. Veľká vďaka za pomoc. -
- krátka dodacia lehota
super obchod lacny
Rýchle dodanie, kvalitný tovar, doporučujem.