objednávka po dvoch týždňoch stále bez informácie, čo je so zásielkou

• rychlost
    • ceny

super

• V širšom centre, vždy milý personál čo vie poradiť, rozlicnost tovaru od kníh cez hračky po praktické potreby pre deti

• kvalitne a krasne veci
    • prijemna a rychla komunikacia

Chcel som jeden konretny tovar, ktory mali skladom, za dobru cenu. Inak prehladny eshop. Velmi rychle dorucenie a okrem toho maly darcek a osobne venovanie, prijemne potesilo. Urcite vyuzijem aj nabuduce.

Som veľmi spokojná.

• Som spokojna

• Rýchle jednanie a doručenie. Jeden z produktov už nebol dostupný u výrobcu, tak mi volali a poradili čím ho môžem nahradiť.

Obchod odporúčam. Funguje už niekoľko rokov. Tovar bol vždy v poriadku. Nemám negatíva.

• Rychle dodadanie tovaru
    • Pekne zabalene + male prekvapenie

Prišiel mi nesprávny tovar (stava sa), ale tak promptné vybavenie problému, rýchla odpoveď a vybavenie problému som ešte so žiadnym e-shopom nemala. Veľmi odporúčam. ďakujem krásne :)

Maximalna spokojnost!Dakujem :)

• Skvely servis, rychle dorucenie

Výborné!

• Krasny tovar
    • Velmi rychle dorucenie
    • Vzdy najdem vsetko co hladam

• Siroky vyber.
    • Krasne hracky a knihy
    • Ochotny personal

• Je to jeden z najkrajsich obchodov s tovarom pre deti. Skvely vyber hier aj kniziek. Vzdy odchadzam spokojna. A slecna/pani v predajni je vzdy usmiata a mila. :)

• Rýchle dodanie

Výborný výber.

• Krásne a kvalitné produkty
    • Dlhšie otváracie hodiny predajne
    • Veľmi príjemná atmosféra predajne a ochotná obsluha
    • Rýchle pripravenie osobného odberu

Chooze ponúka jedinečnú selekciu kníh, hračiek aj dizajnových doplnkov do detskej izby. Pozitívne hodnotím dlhšie otváracie hodiny, vďaka čomu si môžete v pohode prevziať osobný odber cestou z práce. Z obchodu cítiť pokojnú rodinnú atmosféru, ľahko sa vám stane, že v obchode strávite viac času ako ste plánovali - a to jedine kvôli vlastnej nerozhodnosti, či zobrať ešte nejakú ďalšiu hračku alebo knižku. :)

Rýchle nachystanie tovaru v kamennej predajni