objednávka po dvoch týždňoch stále bez informácie, čo je so zásielkou
- rychlost
- ceny
super
- V širšom centre, vždy milý personál čo vie poradiť, rozlicnost tovaru od kníh cez hračky po praktické potreby pre deti
- kvalitne a krasne veci
- prijemna a rychla komunikacia
Chcel som jeden konretny tovar, ktory mali skladom, za dobru cenu. Inak prehladny eshop. Velmi rychle dorucenie a okrem toho maly darcek a osobne venovanie, prijemne potesilo. Urcite vyuzijem aj nabuduce.
Som veľmi spokojná.
- Som spokojna
- Rýchle jednanie a doručenie. Jeden z produktov už nebol dostupný u výrobcu, tak mi volali a poradili čím ho môžem nahradiť.
Obchod odporúčam. Funguje už niekoľko rokov. Tovar bol vždy v poriadku. Nemám negatíva.
- Rychle dodadanie tovaru
- Pekne zabalene + male prekvapenie
Prišiel mi nesprávny tovar (stava sa), ale tak promptné vybavenie problému, rýchla odpoveď a vybavenie problému som ešte so žiadnym e-shopom nemala. Veľmi odporúčam. ďakujem krásne :)
Maximalna spokojnost!Dakujem :)
- Skvely servis, rychle dorucenie
Výborné!
- Krasny tovar
- Velmi rychle dorucenie
- Vzdy najdem vsetko co hladam
- Siroky vyber.
- Krasne hracky a knihy
- Ochotny personal
- Je to jeden z najkrajsich obchodov s tovarom pre deti. Skvely vyber hier aj kniziek. Vzdy odchadzam spokojna. A slecna/pani v predajni je vzdy usmiata a mila. :)
Výborný výber.
- Krásne a kvalitné produkty
- Dlhšie otváracie hodiny predajne
- Veľmi príjemná atmosféra predajne a ochotná obsluha
- Rýchle pripravenie osobného odberu
Chooze ponúka jedinečnú selekciu kníh, hračiek aj dizajnových doplnkov do detskej izby. Pozitívne hodnotím dlhšie otváracie hodiny, vďaka čomu si môžete v pohode prevziať osobný odber cestou z práce. Z obchodu cítiť pokojnú rodinnú atmosféru, ľahko sa vám stane, že v obchode strávite viac času ako ste plánovali - a to jedine kvôli vlastnej nerozhodnosti, či zobrať ešte nejakú ďalšiu hračku alebo knižku. :)
Rýchle nachystanie tovaru v kamennej predajni