- Vždy rýchle dodanie
- Pomerne široký výber
- Super kvalita
Za mňa jeden z Top 3 obchodov s tovarom rovnakého charakteru. Tovar mi vždy došiel do 2 dní, čo je fakt super. Kvalita je veľmi dobrá nakoľko máme viacerí odtiaľ oblečenie a potlač aj po rokoch je stále ako nová, materiál bez žmolkov a tie skvelé ceny, sú len ako bonus, pri tejto kvalite! Za mňa ako vždy maximálna spokojnosť. :) Teším sa na ďalši nákup a Ďakujem za darček k objednávke :)
- Pekné výrobky a rýchle dodanie
- Veľmi rýchle dodanie, tovar dorazil v poriadku
Výborná kvalita, rychlé a bezproblémové doručení.
Dobrý výběr, rychlost dodání. Jediné minus je ze nemají v nabídce nový model yamahy MT 07 celkove jsem velmi spokojena
- dobré ceny, kvalita, aj rýchlosť dodania
Mikinky super. Jemné čo je pre mňa najviac a strašne príjemný materiál. Navyše aj teplé. Určite odporúčam. Čakám ešte na tepláčiky :)
- Rychlé doručení
- Kvalitný materiál
- Tovar presne ako na fotke
Veľká spokojnosť s obchodom. Super rýchle dodanie , tovar presne ako na fotke , príjemný materiál a darček nad určitú sumu veľmi prekvapil. Určite odporúčam a v budúcnosti si ešte určite objednám.
100 spokojnosť-komunikácia,ústretovosť,ochota,rýchle odoslanie,pekné veci,dobrý výber
- rychle, kvalitně,
- Odporúčam,1000 % spokojnost, rýchla komunikácia, kvalitný materiál, rýchle dodanie.
- Komunikace
- Rychlost dodání
- Nic
- Rychlost dodania,vela veci skladom
- Rychlé vyřízení a fleecova bunda je výborna tabulka velikosti taký odpovídá mohu doporučit
- Super obchod
- Rychlost dodaní,komunikace s obchodem na jedničku
Objednaný tovar nie je taký ako je vyobrazený.Celkom iná látka,
Nevyhovujúca.Reakcia obchodu Chcemtricko.sk
trička ktoré sme Vám poslali sú presne také isté ako na obrázku a tak isto sedí aj to čo je v ich popise. 100%-tná bavlna, silikónová úprava, 150 g/m². Tričká nešijeme, takže ani látku meniť nemôžme.
Ale sto ľudí, sto chutí :) Pekný deň -
- Rychle jednání