Veľmi dobrá komunikácia, prehľadný web, dostatočný výber kvalitných produktov.
- Prehľadný e-shop
- Primerané množstvo produktov
- Prehlad jednoduchost rychlost kvalita produktov
- Rýchle vybavenie objednávky
- Rýchlosť
- Primerané ceny
- Komunikácia
- Žiadna zatiaľ
Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Ručný mlynček na kávu českého výrobcu za primeranú cenu. Spokojnosť. Kúpim nabudúce aj kávu, pretože mám rád rodinné pražiarne. Navyše z Talianska, kde je vysoká kultúra pitia kávy.
- Rychly a vzdy velmi ochotny pristup zo strany predavajuceho. Som velmi spokojny s kvalitou a rychlostou
- Slabiny pre mna nema ziadne som spokojny na 120%
Ked potrebujete porsdit tak vzdy vam milo a bez problemov poradia. Nikdy sa mi nestalo ze by mi prisiel tovar poskodeny alebo ze by som dlho cakal. Odporucam vsetkym tento eshop!!!:-)
- Dobre sa mi v nom orientovalo prehladny e-sop
- -
Dobre ceny prehladnost e-shopu
- prehladnost stranky a kvalitne produkty na nej
obchod je prehladny aj pre nakup po prvy krat odporucam
- rýchle vybavenie objednávky
- primerané ceny kvalite
- veľký výber
Ako milovníčka čajov, si potrpím na kvalitu a chuť. Preto si svoje čaje vyberám veľmi precízne.Čaje tejto značky a kvality sa nehľadajú ľahko. S touto značkou som veľmi spokojná a veľmi ma potešilo, že je tu tento obchod, v ktorom si čaj môžem objednať z pohodlia svojho domu. Toto bola moja prvá objednávka, ale určite nebola posledná. Oceňujem rýchle a bezproblémové vybavenie objednávky. Tento obchod som už odporučila mojim známym.
- rýchlosť
- prehľadnosť
- vysoká kvalita produktov
Na stránke sa dobre orientuje. Zo širokej ponuky produktov si každý vyberie ten svoj. Veľmi pozitívne hodnotím vysokú kvalitu produktov za perfektnú cenu a rovnako aj rýchlosť doručenia objednávky.
- Rýchly reagovanie na objednávky
- Prijemne vystupovanie
- Prehľadný web
- Nema
Musia vyskúšať služby ktoré ponúkajú lebo sa malo kedy človek stretne s takýmto dobrým webom a personálom, ktorý to doručí okamžite, tovar je kvalitný, určite este budem objednávať
- Zarucena kvalita,velky vyber,rychle dorucenie.
- Produkty
- Nenasiel som
Odporúčam
- sortiment
- ziadne
skvela komunikacia, promptne vybavenie, vyborne ceny
- .
- .
- Prehladny eshop, rychla a bezproblemova komunikacia.
- -
Odporucam tento eshop, uz trikrat som si objednal kavu a caj. Som maximalne spokojny. Rychlost dorucenia na druhy den
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.