- Obchod odpovedá na maily a telefonáty
- nekomunikuje iniciatívne so zákazníkom pri problémoch
Na telefón som čakala dlho. keby som im nepísala tak mi ani neodpíšu že bude meškať. Stačilo by viac komunikovať so zákazníkom ohľadne problémov ktoré sa vyskytnú. Napr. budete dlhšie čakať nie je na centrálnom sklade alebo nemáme požadovanú farbu.
Jednoznačne spokojnosť, aj s tovarom, cenou a dodaním. Priamo na stránke bol tovar dokonca ešte lacnejší.
- Najlepšia cena na trhu
- Originálne produkty
- Dlhšia čakacia doba, ale za to dobrá komunikácia s majiteľom
- najnižšia cene v porovnaní s ostatnými eshopmi
- Komunikacia
- Dlhšia dodacia doba
- Dostupnosť
- Zákaznícka linka
Musím sa priznať, že napriek zlým recenziám, ktoré som čítal som sa bál objednať telefón.
Ja som veľmi spokojný vsetko dorazilo v poriadku a rýchlo. Nemal som najmenší problém. -
- Výborné ceny
- Komunikácia
- Dlhšia dodacia doba
- Zameraný iba na určitú elektroniku…čo je škoda :)
Za mňa super obchod, super ceny. Kupoval som si tam iphone 16e a ten ma vyšiel o takmer 200eur lacnejšie, po uplatnení zľavového kódu, ako ostatné eshopy. Nevýhodou je dlhšia dodacia doba, ale na to som bol predom upozornený, takže som vedel, do čoho idem, no vyplatilo sa čakať.
Určite ešte v budúcnosti nakúpim :) -
Tovar neprišiel, ale vrátili mi peniaze.
- komunikacia
- nizka cena
- dlhsia doba dorucenia
- Ochota vyriešiť každú situáciu
- výhodné ceny
- pekné spracovanie dizajnu e-shopu
E-shop má originálne produkty za výhodné ceny. Každá objednávka mi bola doručená rýchlo a bezproblémovo. Ochota vyriešiť každú situáciu napr. Tovar nieje na sklade a tak podpora dokáže odporučiť skvelú náhradu. Ochota poradiť s produktom a úprimné vysvetlenie funkčnosti produktu.
Pozor, su to prekupnici, neplatte nic dopredu! Rsp. nic u nich nekupujte, nenechajte sa zlakat nizkou cenou!
- ceny
odporucam
- Prívetivá komunikácia so zákazníkom
- Dodanie bolo tak, ako je napísané na stránke pri produkte
- Komunikácia
- Prístup k zákazníkovi
- Jasné jednanie
Všetko bolo v poriadku od objednania až po doručenie. Takto má vyzerať e-shop v roku 2025.
- Výborná komunikácia
- Skvelý sortiment, naozaj bezkonkurenčné ceny a majiteľ úplný pohoďák :)
- Velmi dobra komunikacia a snaha zakaznikovy vyhoviet a ustretovost.
- Rýchle dodanie a super komunikácia :)
- ochota
- záujem riešiť problém
- dodacia doba
- dodacia doba s externým skladom(dodávateľom)
Najprv som bol nahnevaný, že mi tovar neprišiel v termíne, ako bolo sľúbené, aj po telefonickom rozhovore. Zvažoval som zrušiť objednávku, no páčil sa mi prístup obchodu, ktorý rešpektoval moju situáciu a bez akýchkoľvek problémov ponúkol možnosť vrátenia peňazí. Nakoniec som sa rozhodol počkať, a termín dodania bol splnený včas, dokonca ešte v predstihu. Navyše, dostal som malú pozornosť, čo ma potešilo. Ochota a záujem o riešenie problému zo strany obchodu boli na vysokej úrovni. Pre zákazníka však môže byť zavádzajúce, keď je napísané (povedané), že tovar príde do 3 dní, preto nedávam úplne najvyššiu známku, predsa len obchod musí mať nejakú predstavu a skúsenosť s dodávateľom, od ktorého tovar berie. Viem, že v súčasnosti je veľmi ťažké sa na niekoho úplne spoľahnúť, ale je to riziko podnikania. Inak obchod odporúčam, určite to nie sú podvodníci.
- Klamú o tovare, píšu že je na sklade, a pritom nieje
- Keď si tovar objednáte na dobierku, tak vám príde email aby ste tovar zaplatili skôr, inak je dodacia lehota o dosť dlhšia ako normálne